zabiak Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 (editace) Tak už jsem někde taky našel, že jsou to mrdky ty Eufaby. Tak asi skusím ty PHILIPS POWER2NIGT nebo nějaké Osramy uvidím co budou mít a nebo zase ty BlueVision posledně jak mi praskla tak to bylo při výměně světel takže to byla možná moje vina. Ale koupím si je zase v nějakém obchodáku, abych je mohl chodit reklamovat . Teď jsem našel chávlu na Tungsram Superblue a chválili je už ve 2diskuzích a cena je taky dobrá nemáte někdo zkušenost? Nebo neznáte Bosh xenon blue? Nikde je nevidím v obchodě. Tak jsem skoro rozhodnut PHILIPS POWER2NIGT + parkovačky Philips BlueVision Ultra W5W nebo zase blueVision. Editováno: 16. leden 2007, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cenda.jokl Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 Takze jsem procet cele tohle forum (+ nektera dalsi) a zkusim tedy shrnuti: Asi bych se mel teda rozhodnout asi mezi Osram SilverStar 50% plus a Philips H4 VISION PLUS. Philips BlueVision (jak jsem se docetl) sviti skoro stejne, jako SilverStar i VISION PLUS s tim rozdilem, ze svetlo vypada vic dobela, ale zase na druhou stranu za nocniho deste je pry videt velmi spatne. A o vyssi cene, nemluve. Takze, nejspise pujdu tedy do Osram SilverStar 50% plus. Jen me trosku mate cena. Nekde se uvadi cca 300Kc za kus, jinde cca 400Kc za par . Dale jste premyslim o LED zarovkach do parkovacek (doufam, ze Octavka MR 2001 ma patici T10). Koukal jsem, ze je problem s zivotnosti pri nestabilite napeti (treba pri startovani - to se snad ani nesmi, nebo co). Takze jsem se zatim rozhodl pro tuhle http://www.cztuning.cz/index.php?action=de...view&zboid=3408 Kdyby mel nekdo nejakou zkusenost ci jiny tip, byl bych moc rad. Diky moc. P.S:Jeste jeden dotaz. Co myslite o diodovych zarovkach do zadnich svetel/brzd/blinkru? Jde mi o usporu energie (nizsi spotrebu). Ma to vyznam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 Na ledky se vykašli, měl jsem je taky, ale pak jsem koupil tyto http://tuning.autodoplnky.cz/tuning-zarovk...-osvet-s1526152 celosklo parkovačky a jsou lepší. Mám je i v interiéru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 Takze jsem procet cele tohle forum (+ nektera dalsi) a zkusim tedy shrnuti:Asi bych se mel teda rozhodnout asi mezi Osram SilverStar 50% plus a Philips H4 VISION PLUS. Philips BlueVision (jak jsem se docetl) sviti skoro stejne, jako SilverStar i VISION PLUS s tim rozdilem, ze svetlo vypada vic dobela, ale zase na druhou stranu za nocniho deste je pry videt velmi spatne. A o vyssi cene, nemluve. Takze, nejspise pujdu tedy do Osram SilverStar 50% plus. Jen me trosku mate cena. Nekde se uvadi cca 300Kc za kus, jinde cca 400Kc za par . Dale jste premyslim o LED zarovkach do parkovacek (doufam, ze Octavka MR 2001 ma patici T10). Koukal jsem, ze je problem s zivotnosti pri nestabilite napeti (treba pri startovani - to se snad ani nesmi, nebo co). Takze jsem se zatim rozhodl pro tuhle http://www.cztuning.cz/index.php?action=de...view&zboid=3408 Kdyby mel nekdo nejakou zkusenost ci jiny tip, byl bych moc rad. Diky moc. P.S:Jeste jeden dotaz. Co myslite o diodovych zarovkach do zadnich svetel/brzd/blinkru? Jde mi o usporu energie (nizsi spotrebu). Ma to vyznam? Ahoj...tak tyhle "odolny" diody jsem tam měl taky....asi 2 měsíce ;-) ... pak jedna zacala blikat jak stroboskop a druha zhasla uplne...takze jsem tam dal zpet zlutasky to Ignác: jak svítěj ty modrý skleněnky?? Neloupe se z nich barva..a je to fakt tak bílý jak píšou... ? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cenda.jokl Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 Tak to jsou veci ! Netusil jsem, ze ty LEDky tolik odchazeji Zkusim tedy ty klasicky zarovky, co doporucuje Ignac. Jen me take trosku mate ta hodne tmava modra. Fakt teda sviteji bile? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladaTP Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 (editace) Zkusim tedy ty klasicky zarovky, co doporucuje Ignac. Jen me take trosku mate ta hodne tmava modra. Fakt teda sviteji bile? Ja koupil do obrysovek modry zarovky od Philipsu a pohoda. Sviti bile a rozhodne se nic neloupe Editováno: 28. leden 2007, autor: VladaTP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 (editace) Zkusim tedy ty klasicky zarovky, co doporucuje Ignac. Jen me take trosku mate ta hodne tmava modra. Fakt teda sviteji bile? Ja koupil do obrysovek modry zarovky od Phillipsu a pohoda. Sviti bile a rozhodne se nic neloupe Kde si koupil ty parkovacky od philipsu..nebo aspon jaky je jejich presny oznaceni..??videl jsem je zatim jen jako komplet s BlueVision.... Diky Editováno: 28. leden 2007, autor: tomina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 Barva se neloupe, bo ani nemůže. Ta modrá je už vkalena přímo do skla. Ač je žárovka modrá, tak opravdu svítí bíle. Zítra to zkusím nafotit a dám sem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladaTP Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 Jejich oznaceni je Philips BlueVision W5W a maji je treba tady. Jinak ja je kupoval v Globusu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krupica Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 tak práve som došiel z Metra aj s novými Osram Silverstar + 50% taxo zvedavý čo to bude.... len komu by chcelo srať sa pod kapotu v tej zime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 Jejich oznaceni je Philips BlueVision W5W a maji je treba tady. Jinak ja je kupoval v Globusu... THANK YOU...sem moch tusit ze se budou taky jmenovat BlueVision...kdybych nebyl linej tak sem si to nasel... DIKY ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MASH Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 Nechci tu moc prudit, ale rad bych se teda ujistil: Fakt jsou ty Osram SilverStar 50% plus srovnatelny s temi drazsimi Philipsy? Neni tam "extremni rozdil"? Navic mi zase kolega rikal o nejaky Phiplipsce H4, ktera ma pry dohromady zlute, bile a modre svetlo, nebo co. Bohuzel si nepamatuje typ ani nazev... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 Jejich oznaceni je Philips BlueVision W5W a maji je treba tady. Jinak ja je kupoval v Globusu... THANK YOU...sem moch tusit ze se budou taky jmenovat BlueVision...kdybych nebyl linej tak sem si to nasel... DIKY ;-) Tak sem si koupil ty parkovacky od Philipsu W5W bluevision...a teda nic moc :-( za tech 190Kč jsem od nich cekal vic :-( Svitej sice trosku lip nez normalni, ale moc velkej rozdil to neni :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladaTP Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 Jejich oznaceni je Philips BlueVision W5W a maji je treba tady. Jinak ja je kupoval v Globusu... THANK YOU...sem moch tusit ze se budou taky jmenovat BlueVision...kdybych nebyl linej tak sem si to nasel... DIKY ;-) Tak sem si koupil ty parkovacky od Philipsu W5W bluevision...a teda nic moc :-( za tech 190Kč jsem od nich cekal vic :-( Svitej sice trosku lip nez normalni, ale moc velkej rozdil to neni :-( Ja netvrdim, ze sviti lip, ale sviti bile a ne zlute jako ty obycejne... Ale mozna je to subjektivni nazor... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladaTP Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 Nechci tu moc prudit, ale rad bych se teda ujistil: Fakt jsou ty Osram SilverStar 50% plus srovnatelny s temi drazsimi Philipsy? Neni tam "extremni rozdil"?Navic mi zase kolega rikal o nejaky Phiplipsce H4, ktera ma pry dohromady zlute, bile a modre svetlo, nebo co. Bohuzel si nepamatuje typ ani nazev... No, cena Philipsu je vice nez 2x takova jako Osramu a rozhodne ty Philipsy nesviti 2x lip Podle mne sviti podobne... O tech se zlutym a bilym svetlem nevim, asi to budou nejake ty zarovky, co maji zabarveny prouzek na skle a tim sviti jinym svetlem pri potkavackach a jinym pri dalkovejch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 Sakra nikde nemůžu sehnat ty žárovky nechci je kupovat přez net kůli reklamaci a v Globusu je nemužu sehntat a při nakupování Philipsů v Globusu si dávejte pozor teda pokud by jste chtěli kupovat H7, protože žárovky jsou zalisované v plastovém obalu a na to je navléknutý papírový obal. Tak lidi, kteří si kupují H7, které jsou o 3-4stovky dražší převlékají na ně ty obaly z levnějších H4rek! Takže H4tam maj, ale v obalu H7 a za cenu H7 . Jinak v jiném obchodáku než v globusu jsem je nenašel. Neznáte nějakej obchod v praze kde je prodávaj? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MASH Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 (editace) Navic mi zase kolega rikal o nejaky Phiplipsce H4, ktera ma pry dohromady zlute, bile a modre svetlo, nebo co. Bohuzel si nepamatuje typ ani nazev... Jmenují se PHILIPS NIGHT GUIDE (3v1) a nasel jsem mimojine i tento odkaz http://digiweb.ihned.cz/c4-10122140-199155...obilove-zarovce Stranka Philipsu Nekde jsem cetl, ze dopadla, jako nejlepe hodnocena zarovka v AutoBildu (nemecky neumim). AutoBild TEST TAB vysledku (bez NightGuide) Cena je asi 900Kc (par). Nemate nekdo zkusenosti? Vubec netusim, jak se rozhodnout Ale tyhle vypadaji fakt celkem solidne Editováno: 2. Únor 2007, autor: MASH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MASH Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 Na nemeckem foru jsem nasel par obrazku "testu". Ale popravde se mi to nejak nezda NightGuide vychazeji relativne nejhur (podle fotek). Philips Blue Vision Ultra Philips NightGuide Philips Blue Vision Plus A jeste odkaz primo na stranky Philipsu (rozdil mezi normalni zarovkou a NightGuide) NightGuide Philips Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 řekl bych že to je pěkně zkreslenej test. Jak je vidět na prostředním obrázku, tak je mokrá cesta, tudíž pohlcuje daleko víc světla, proto se zdá, že svítí míň. To svítí i xenony jak lucernička, když jedeš na mokrý silnici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccap Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 Nechci tu moc prudit, ale rad bych se teda ujistil: Fakt jsou ty Osram SilverStar 50% plus srovnatelny s temi drazsimi Philipsy? Neni tam "extremni rozdil"?Navic mi zase kolega rikal o nejaky Phiplipsce H4, ktera ma pry dohromady zlute, bile a modre svetlo, nebo co. Bohuzel si nepamatuje typ ani nazev... No, cena Philipsu je vice nez 2x takova jako Osramu a rozhodne ty Philipsy nesviti 2x lip Podle mne sviti podobne... O tech se zlutym a bilym svetlem nevim, asi to budou nejake ty zarovky, co maji zabarveny prouzek na skle a tim sviti jinym svetlem pri potkavackach a jinym pri dalkovejch. to jsou Phillips Night Guide... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccap Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 Jinak sice to sem asi nepatří, ale kdyby měl někdo zájem, tak mám k prodeji H7 Phillips Blue Vision Ultra. Byly měsíc na autě. Je k nim paragon. Nakonec jsem nevydržel a vyměnil celý lampy za xenon.H7 Phillips Blue Vision Ultra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 řekl bych že to je pěkně zkreslenej test. Jak je vidět na prostředním obrázku, tak je mokrá cesta, tudíž pohlcuje daleko víc světla, proto se zdá, že svítí míň. To svítí i xenony jak lucernička, když jedeš na mokrý silnici jj je to fakt divný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccap Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 xenony na mokru nesvítí jak lucernička... to jen tak na okraj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 xenony na mokru nesvítí jak lucernička... to jen tak na okraj. Samozřejmě jsem to nemyslel doslova. Jen jsem chtěl upozornit, že pokud osvětluješ silnici za mokra, nebo za sucha, tak je v tom veeeelký rozdíl.... a to platí i pro xenony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Tak to jsou veci ! Netusil jsem, ze ty LEDky tolik odchazeji Zkusim tedy ty klasicky zarovky, co doporucuje Ignac. Jen me take trosku mate ta hodne tmava modra. Fakt teda sviteji bile? Jedno špatné foto těch modrých parkovaček svítící bíle. Záře je ve skutečnosti nižší (to si upravil sám foťák ) ale bílé světlo je zřejmé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.