Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím, na Fabii mám přední nárazník RS, ale přemýšlím o změně na GT. Zkombinoval bych to s koly z Fabie I RS v černé barvě. nemohu se rozhodnout zda RS nebo GT a zda nechat RS kola v barvě nebo hodit do černé. Je to dilema. Díky za názory.

Já osobně bych nechtěl ani RS ani GT.....tohle si přeci musíš rozhodnout sám, k čemu jsou ti v této oblasti rady lidí, které ani pořádně neznáš?

zkus nechat udělat VT, to mi vždycky pomohlo se rozhodnout :palec2:

• Autor

Já osobně bych nechtěl ani RS ani GT.....tohle si přeci musíš rozhodnout sám, k čemu jsou ti v této oblasti rady lidí, které ani pořádně neznáš?

Sorry za OT, ale právě, že mi většinou lidi tady z fóra, které ani neznám, dost pomohli a jejich názory pro mě byli vždycky inspirativní

ja osobne by som dal RS naraznik

Nazdar... stejně si to nakonec budeš muset rozhodnout sám, ty na to budeš koukat.. :);) Jakože GT je mooc pěknej a není tak okoukanej a RS má už skoro každej třetí.. :D

Já bych volil jednoznačně nechat RS, líbil se mi vždycky a asi už pořád bude.. moc povedenej!! :) Popřípadě tam šupnout ještě kulaté denní LED světla z FII.

Co se týká kol do černé, snad jsem to nepřehlédl, že by jsi to psal, jakou máš barvu auta, jak moc se to k tomu bude hodit, rozhoduje myslím i docela tento fakt. :)

Tak já Ti pomužu se rozhodnout,dej GT,ten RS pěkně zabal a pošli ho ke mně. :)

• Autor

Moc díky za reakce. Barvu mám stříbrnou 9102, myslím, že je to odstím diamant, Takže černá kola by kní určitě pasovala. Jak jsem tak koukal asi nechám RS. Díky

To je rozmné,RS je RS.

Ke stříbrné bude černá pasovat,nicméně já bych uplně do černé nešel,dal bych třeba odstín z FII Šedá Anthracite metalíza nebo něco mezi ní a černou. ;)

post-86-0-51812700-1320487006_thumb.jpg

GT a hotovo

GTéčkokol-47.gif

post-89-0-54546200-1320571500_thumb.jpg

GT po druhe nahled prilohy :)

post-40022-0-34984400-1320573916_thumb.j

Zdravím, na Fabii mám přední nárazník RS, ale přemýšlím o změně na GT. Zkombinoval bych to s koly z Fabie I RS v černé barvě. nemohu se rozhodnout zda RS nebo GT a zda nechat RS kola v barvě nebo hodit do černé. Je to dilema. Díky za názory.

Je fakt že jsem tuto otázku také řešil,ale RS jsem měl na předchozí na fabče a chtěl jsem změnu.Černá kola jsem také měl,ale celo-černá bych již nechtěl,zvolil jsem na příští sezonu černo-leštěná.

post-89-0-27698000-1320592305_thumb.jpg

post-89-0-31599300-1320592322_thumb.jpg

nebyla by nějaká fotečka na zadek auta s tím zadním převlekem?

Jinak jsem pro GT, sám ho mám taky

Trochu OT.....zde je fotka zadku.

post-89-0-63639700-1320599827_thumb.jpg

• 8 měsíců později...

Dá se ještě někde sehnat ten GT převlek ???

rs má každá 10 fabka

proto mám GT :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.