jeromme Vloženo 10. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2011 Zdravím, mám jen rychlý dotaz - odešel mi spínač okna řidiče. Je mi jasné, že musím koupit celý ten komplet - chci se jen zeptat, je to problém vyměnit nebo to mám dát do servisu. Chtěl bych jen vědět zda je to těžké demontovat z kliky dveří ... celkem mám zkušenosti s montáží. Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 10. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2011 Je to velmi jednoduché, jen musíš kusem drátu zespoda madla vyšťouchnout západku toho plastovýho deklíku přepínače - někde je tu obrázek, kde je vidět co a kam musíš strčit. Takže hledej témata jako je demontáž tapecu, stahovačka či vytlumení dveří, nevím, kde přesně to bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobika Vloženo 10. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2011 není problém vyměnit ho sám. vyhákneš plast madla, ve kterém jsou tlačítka (zespod je dírka, kde malým šroubovákem odstrčíš plastový jazýček. a nebo to jde párkrát na prasáka bez následků), odpojíš konektor, vyšroubuješ tuším 3 šrouby a máš celý blok s tlačítky venku. nicméně můžeš zkusit ten blok rozdělat (nebo, moc toho vevnitř není) a podívat se, co se mu stalo. kolikrát se jen dostane bordel mezi membrány u tlačítek (a pak funguje třeba jen jedna funkce tlačítka). vykoupej ho v lihu nebo stříkni nějakým odmašťovačem a po vyschnutí znovu slož. třeba bude fungovat dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jeromme Vloženo 10. Listopad 2011 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2011 moc diky za odpoved, bohuzel to v tlacitku kruplo a ted funguje jen v urcitych polohach ... :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 18. Červen 2013 Sdílet Vloženo 18. Červen 2013 Ahoj, chtěl bych se zeptat, stahování předních oken od řidiče má dvě polohy - kousek nebo celé, ale jak je to u spolujezdce? Tam mi funguje jenom na přidržení. Je to tak správně anebo má fungovat i sepnutí celé okno? Předem díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 18. Červen 2013 Sdílet Vloženo 18. Červen 2013 spolujazdec má len jednu polohu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimmi Vloženo 15. Březen 2014 Sdílet Vloženo 15. Březen 2014 Mne prestala ísť prvá poloha u vodiča.Ide iba celé.Niečo mi luplo dosť hlasito od strany kde je zámok a prestala fungovať prvá poloha,ale iba dole hore ide aj prvá.kde môže byť problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.