Publikováno Listopad 10, 201113 r Zdravím, mám jen rychlý dotaz - odešel mi spínač okna řidiče. Je mi jasné, že musím koupit celý ten komplet - chci se jen zeptat, je to problém vyměnit nebo to mám dát do servisu. Chtěl bych jen vědět zda je to těžké demontovat z kliky dveří ... celkem mám zkušenosti s montáží. Díky za odpověď.
Listopad 10, 201113 r Je to velmi jednoduché, jen musíš kusem drátu zespoda madla vyšťouchnout západku toho plastovýho deklíku přepínače - někde je tu obrázek, kde je vidět co a kam musíš strčit. Takže hledej témata jako je demontáž tapecu, stahovačka či vytlumení dveří, nevím, kde přesně to bylo
Listopad 10, 201113 r není problém vyměnit ho sám. vyhákneš plast madla, ve kterém jsou tlačítka (zespod je dírka, kde malým šroubovákem odstrčíš plastový jazýček. a nebo to jde párkrát na prasáka bez následků), odpojíš konektor, vyšroubuješ tuším 3 šrouby a máš celý blok s tlačítky venku. nicméně můžeš zkusit ten blok rozdělat (nebo, moc toho vevnitř není) a podívat se, co se mu stalo. kolikrát se jen dostane bordel mezi membrány u tlačítek (a pak funguje třeba jen jedna funkce tlačítka). vykoupej ho v lihu nebo stříkni nějakým odmašťovačem a po vyschnutí znovu slož. třeba bude fungovat dál.
Listopad 10, 201113 r Autor moc diky za odpoved, bohuzel to v tlacitku kruplo a ted funguje jen v urcitych polohach ... :-(
Červen 18, 201312 r Ahoj, chtěl bych se zeptat, stahování předních oken od řidiče má dvě polohy - kousek nebo celé, ale jak je to u spolujezdce? Tam mi funguje jenom na přidržení. Je to tak správně anebo má fungovat i sepnutí celé okno? Předem díky.
Březen 15, 201411 r Mne prestala ísť prvá poloha u vodiča.Ide iba celé.Niečo mi luplo dosť hlasito od strany kde je zámok a prestala fungovať prvá poloha,ale iba dole hore ide aj prvá.kde môže byť problém.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.