DonnJarda Vloženo 14. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2011 Zdárec chlapi. Furt mi vrtá hlavou pod co moje výbava spadá.Mám výbavu STYLE a lozil jsem po netu ale nikde jsem o ni žádné info nenašel a tak by mě zajímalo jestli třeba nespadá do kategorie Classic, Ambiente, Elegance, L&K. Pokud o tom už někdo slyšel tak bych byl rád kdyby se tu podělil jak to je. Díkes Jaryn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 14. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2011 (editace) To je auto z Rakouska nebo z Nemecka, ne? Tak jsem to nasel, tady to mas. Doufam, ze to nemusim prekladat. Style basiert auf der Ausstattungsvariante Ambiente und bietet zusätzlich eine Klimaautomatik, ein CD-Musiksystem, einen Bordcomputer sowie einen Tempomat und ein Multifunktionslederlenkrad. Zudem verfügt das Style-Modell über elektrische Fensterheber hinten, einen Regensensor, Leseleuchten hinten, Metallic- beziehungsweise Perleffekt-Lackierung sowie- 16-Zoll Leichtmetallfelgen mit Reifen der Größe 205/55 R16. Editováno: 14. Listopad 2011, autor: houmik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DonnJarda Vloženo 15. Listopad 2011 Autor Sdílet Vloženo 15. Listopad 2011 (editace) No je to dovezené z německa. jj dik přeložím si to ! _____________________________________________ Edit: Tak jsem pohledal na německých stránkách ( což tam mě vubec předtím nenapadlo ) a našel jsem toto je to skoro stejné jak tu psal houmik ale již už přeložené: Dávám to sem i pro ostatní co maji STYLE a rádi by se dozvěděli co výbava style znamená. Nový speciální Model: Octavia styl škoda Octavia ve velkém stylu škoda Octavia uvedla další speciální model na trh. Tento styl je založen na modelu Octavia Ambiente výbava stejné úrovně a přidává automatickou klimatizaci, hudební CD systém, palubní počítač a tempomat a multifunkční volant. Navíc má model Style elektrické zadních oken, dešťový senzor, zadní lampičky na čtení, kovový nebo lak s perleťovým efektem a 16-palcová litá kola o velikosti 205/55 R16. Style je i Octavia Combi 4x4 s motorem 1,9 TDI se systémem čerpadlo-tryska a šestistupňovou převodovkou Editováno: 15. Listopad 2011, autor: DonnJarda 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Embeckaaa Vloženo 26. Březen 2022 Sdílet Vloženo 26. Březen 2022 Čaute, mam takú otázku. Máme doma octaviu jednotkovú 1.9 SDI rok 2001. Zvonku facelift, ale palubovka predfacelift. Aj sedacky tapacíre. A budíky z facelift, auto je v rodine od 2003. Takže je možné že sa robili nejaké prechodné verzie, alebo to niekto prerábal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 28. Březen 2022 Sdílet Vloženo 28. Březen 2022 Proc jste si nekoupili special Sveta motoru. O tom se tam psalo,… Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.