Publikováno Listopad 15, 201113 r Dobrý večer,na konkurenčním foru jsem nenašel jasnou odpověď, jestli jde nakodovat a rozsvítit zadní světla při denním svícení na OII Facelift r.v.2010.Nebo jestli není jednodušší při rozsvícení parkovaček dokodovat k tomu ty předky denního svícení co jsou v mlhovkách.Díky Milan jde mi o kodování ,buď varianta 1 to je spínač světel na nule, nebo poloha 2 otočený spínač na parkovačky 1.poloha 0 - svítí přední denní světlomety + nějak dokodovat zadních lampy nebo 2.poloha park. - svítí, vpředu parkovačky a zadní svítí taky + dokodování př.denních lamp Ještě jednou díky těm co mi odpoví věcně na můj dotaz M.
Listopad 15, 201113 r Bych řek že to nepujde, alespoň v silničním zákoněje to zakázane, svítit parkovačkama u denního sviceni.
Listopad 15, 201113 r Ahoj, urcite sa do da. My sme kupili auto, a bolo to v tom nakodovane, a na poziadanie ti to urcite nakoduju v skodovke. Ja som sa pytal aj na ostatne kodovania, ale oni nemaju popisky na vsetko, len na nieco. Ja to mam, a som rad ze mi svieti zadok aj s dennym svietenim
Listopad 15, 201113 r Autor jo díky,vím,že v zákoně je to jinak,ale když je pod mrakem tak svícení zadků není na škodu, myslím,že stejně na to časem přijdou.A já preferuji v tomto případě svou bezpečnost na úkor zákona a spoléhám na úsudek zdravého rozumu.Vím, že by s parkovačkama svítily i světla denního svícení,ale to si myslím že na silnici až tak bezpečnost neohrožuje.Mám člověka co umí nakodovat různé požadavky, ale u modelu 2010 prý kody na toto nejsou,tak jestli někdo víte ,předem děkuji za info.Milo
Červenec 1, 201411 r Zdravim, existuje zpusob jak aktivovat pomoci VAGu zadni svetlomety k prednim "mlhovkovym" svetlometum pro denni sviceni? Na VASu to lze (J519 - aktivovani koncoveho svetla pri dennim sviceni), ale jak je to s VAGem? Jsem zastancem nazoru, ze je lepe videt to co sviti nez to co nesviti i za denniho svetla.
Červenec 1, 201411 r Nechápu co tady na fóru pořád někdo řeší úpravu denního svícení 1) denní svícení je definováno vyhláškou, jak má být zapojeno a co má svítit 2) když je snížená viditelnost, rozsvítím světla normální
Červenec 1, 201411 r a za ďalšie ohľadom aktivácie zadných svetiel pri dennom svietení tu témy určite budú...
Červenec 1, 201411 r Něco jsem našel a spojil to dohromady. K zadním světlům - nějaký způsob na to je, já to tak jednu chvíli měl (i když nechtěně). Kontaktuj uživatele kokta7.
Červenec 1, 201411 r Ono je zaujimave, ze niekto to ma uz z vyroby a niekto nie JJ, kokta umi Upraveno Červenec 1, 201411 r od Kyselinka
Červenec 1, 201411 r Jak rika klasik,"Nechci videt, ale byt viden". Vyhlaska EU je nadrazena nasi legislative a ta to povoluje, jak potvrzuji nove vozy i moznost dodatecneho aktivovani pomoci VASu. To, ze nasi legislativci maji problem pouzivat zdravy selsky rozum, za to ja nemohu. Dat do vyhlasky pouze predek a v novele pripravovat i soucastne aktivaci zadnich muze jenom tydyt. Opustme legislativu a zkusme reagovat na podstatu dotazu. Znovu proto kladu dotaz. Da se to aktivovat i pomoci VAGu? Diky za reakci.
Červenec 6, 201411 r Opravdu se zde nenajde zadny dobrotivy odbornik, ktery by prozradil verejne postup na dokodovani? Urcite nejsem sam, ktery by toto chtel aktivovat. Diky.
Červenec 7, 201411 r hmmm, neviem ci som spravne pochopil co potrebujes nakodovat, ale nebude to nahodou toto? Vozidlo má po nastartování trvale rozsvíceny potkávací světlomety. Kódování: 09- Centrální elektrika, kódování-07 kód vložit do LCode (nebo kliknout na Kalkulačka pro dlouhé kódování), v bytu 0 zaškrtnout bit 3 Vozidlo má po nastartování rozsvíceny přední potkávací světlomety. Zatažením ruční brzdy se deaktivuji. Kódování: 09- Centrální elektrika, kódování-07 kód vložit do LCode (nebo kliknout na Kalkulačka pro dlouhé kódování), v bytu 0 zaškrtnout bit 4
Červenec 7, 201411 r FL ma zvlast denne svietenie v hmlovkach, nesvieti stratavackami cez den. On chce aby mu svietili zadne svetla spolu s prednymi dennymi. Ja mam napriklad nakodovany len spodny segment pri dennom svieteni: ...ale ako to aktivovat zial neporadim Upraveno Červenec 7, 201411 r od Kyselinka
Červenec 8, 201411 r Diky vsem co reagovali. Pokud to VAGem nejde, je to pase. Diky Ferdo25 za nabidku, ale k tobe to mam dost z ruky. Jedna se mi opravdu o to sviceni zadnich svetlometu, jak je vyobrazeno vyse na obrazku. Upraveno Červenec 8, 201411 r od MartinM_2013
Listopad 1, 201410 r Pochopil jsem správě, že lze kódovat různé segmenty zadního osvětlení? čili např. aktivovat ty vertikální "boční" společně s denními v mlhovkách by šlo?
Listopad 1, 201410 r Ano, ale ked svietia len bocne, tak to moc pekne nie je. Vrchny a bocny segment je prepojeny s osvetlenim SPZ, len pri zapnuti spodneho segmentu nebude svietit SPZ, co je cez den zbytocne
Listopad 5, 201410 r Jak zapnout pravou zadní mlhovku a aktivovat HF?Nechce se spojit s telefonem,asi se to nikdy nepoužívalo,jednotku s anténkou tam mám.Kde na Vag com nastavit?
Listopad 6, 201410 r Nebo přes VCDS. (Snad to takto funguje i na FL. ) 09-Centrální elektrika, kódování-07, kliknout na Kalkulačka pro dlouhé kódování, v bytu 4 zaškrtnout bit 4 a v bytu 3 odškrknout bit 1.
Listopad 6, 201410 r Jak zapnout pravou zadní mlhovku a aktivovat HF?Nechce se spojit s telefonem,asi se to nikdy nepoužívalo,jednotku s anténkou tam mám.Kde na Vag com nastavit? možná máš vypnuté BT v jednotce, záleží co máš za jednotku
Listopad 20, 201410 r ahoj, našla by se dobrá duše, co mi nakóduje ty vertikální segmenty zadních světlometů? Brno, Vyškov, Blansko a okolí - díky. Byl jsem u nás v Blansku za známým elektrikářem a bohužel nula bodov...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.