Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

chalani mam prozbu... pisal som aj v svojom temate ael tam nikto nic neodpovedal.. co vravite na tieto 17" origo seat?? mam oznost no neviem ako by mohly vyzerať na fabii.. chcem pocut vas nazor na to.. a keby niekto mal cas a ochotu ci by mi nespravil VT ja uz program nemam

post-1431-1261993368_thumb.jpg

post-1431-1261993395_thumb.jpg

Vloženo

tak uvidíš co ti napíše...tady foto 7.5 x 16" ET 35 a myslím že by to klidně ještě nižší ET nebo nějaký ten palec šíky sneslo :) PS: necituj pízpěvky nad sebou...

post-25532-1261993625_thumb.jpg

Vloženo

Stenly: ty kola jsou fakt pěkný...za mě :palec2: jen asi jako většina origo kol bude celkem vysoký ET a budou ůzký ne? jaký maj parametry...já mám svý 17 x 7,5 ET35 a když je nestřelim, tak půjdoou podložky :)

Vloženo

no je to asi takový "minimum" na 17" ale na 205/40 akorát ;) to bych neřešil, pokud nechceš mít pneu na kole našprclý aby ti dělaly "Ačko"...těch mých 7.5 je pro mě akorát...jen aby ty seat kola neměly nějaký šílený ETko PS: ve tvym tématu jsem ti udělal amatér VT :D

Vloženo

no to maš pravdu pojdem asi do seatu a sa ich na to opytam ake ET to vlastne ma.. a take veci...

a ake ET je naj na fabiu?? urcite to tu niekde je len to neviem najst..prosim ak mozes napis a dik za VT

Vloženo

kola 9x16 se na fábku vejdou vpoho s pneu 215/40 měl jsem je s ET 25 myslim, to další 7x17 taky normálka(a i když zvolíš správnou zančku uděláš i áčka ;) ) origoše budou mít okolo ET40 ale tak existujou podložky přeci ;)

a kdyby mi nějakej pičus nesmazal tema o mojí bejvalí fábce tak ste to mohli vidět naživo..

Vloženo

klaco dik moc... znizenie pojde urcite ale zatial len -35 predok aj zadok .. na podvozok sa zatim necitima ked tak jedine stavitelny... no tvoju fabku si velmi pekne pametam mam aj kopec foto v PC.. a jake pneu by som mal zvolit aby to spravilo acko??

Vloženo (editace)

jsou to 5x100 to snad staci ne? :-D sorry, sem drevo - zatim :-D

btw dik za nabidku, jsou pekny, ale not my cup of tee :-(

Editováno: , autor: GaGaN
Vloženo

na Fabku je 5 x 100 (5děr o rozteči 100mm) a středová díra 57.1 mm (pokud je větší je nutno použít středící kroužky) ....jináč to ET značí zális kol, čím je ET číslo nižší, tím více kola vyčuhujou ven z blatníku...ET 35 je na Fabku pří šířce disku 7.5 celkem akorát ;) PS: vpoho, dával jsem ti to tam hlavně kvůlyy těm posledním dvu fotkám - ty kola jsou o stejných parametrech co ty tvoje vybraný, tak aby jsi měl představu ;)

Vloženo (editace)

ja mam orig. Kentaury z roomsteru scout 205/40/17 , 7.0J x 17 ET41 , a vzadu jeste podlozky 2cm, vepredu podlozky 1,5cm a je to akorat na hrane

post-27138-1262486833_thumb.jpg

post-27138-1262486953_thumb.jpg

Editováno: , autor: Hans_RS
Vloženo

A ja si blbec myslel, ze staci parametry ET, R, roztec a sirka. Stredovy rozmer u kol asi nenajdu, ze? Ze sem koukal a nikde o tom ani zminka. :-( Maximalne podlozky. Kde se nakupujou kola nejlip? Nebo spis s kym mate zkusenosti?

Vloženo

jdyz se kupujou novy kola tak stejne chteji vedet na jaky auto cimz prave krome roztece a jinych parametru prodejce reci prave stredovou diru

bud pak doda kola primo s 57,1 nebo dodá sadu kroužků, případně se dozvíš že je na fabii nelze protože maji středovou díru menší ale to jsem snad u 5x100 rozteče ještě neviděl bud je 57,1 nebo větší

• o 2 týdny později...
Vloženo

Zdravím,

Skúšal som to tu dve hodiny nájsť, ale nepodarilo sa....

Aké rozmery pneu/diskov sú písané v tecničáku pre Fábiu RS ?

Sú niektoré z nich písane len ako letné ?

Ďakujem

Braňo

Vloženo (editace)

Origo fabia RS disky a pneu:

205/45 R16 83 V na disku 6,5Jx16 ET 37

nebo aternativní:

205/45 R16 83 V na disku 6,5Jx16 ET 42 (nelze se sněhovými řetězy)

185/55 R15 83 H na disku 6Jx15 ET 43

Editováno: , autor: Woodbine
Vloženo
Origo fabia RS disky a pneu:

205/45 R16 83 V na disku 6,5Jx16 ET 37

nebo aternativní:

205/45 R16 83 V na disku 6,5Jx16 ET 42 (nelze se sněhovými řetězy)

185/55 R15 83 H na disku 6Jx15 ET 43

ďakujem :palec2:

• o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...