Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
z těch vašich odpovědí nejsem moc moudrej, ale zajímala by mě jedna věc........je možný dát na fabky 15" o rozměru 205/50/R15????

prosím o odpověď docela to spěchá

ta by se měla vejít, ale proč to dělat?? :kuk: dej 195/50/15 a je to , neni co řešit ;)

Vloženo
z těch vašich odpovědí nejsem moc moudrej, ale zajímala by mě jedna věc........je možný dát na fabky 15" o rozměru 205/50/R15????

prosím o odpověď docela to spěchá

narveš tam jakýkoliv kola, ale sakra, proč se nepodíváte do tabulky nebo do TP na povolený rozměry??? :kuk:lol

Vloženo
narveš tam jakýkoliv kola, ale sakra, proč se nepodíváte do tabulky nebo do TP na povolený rozměry??? :kuk:lol

povolené rozmery máš aj na nádržových dvierkách

Vloženo

Kdyby náhodou někdo měl letní pneu Kleber Viaxer AS 185/60 R14 třeba z rezervy Fabky tak se ozvěte-koupím. mob. 605262152. Sorry, že jsem to dal sem :)

Vloženo

Mám takový dotaz:

mam možnost si sehnat na svou černou fabulu nové Dezent V DARK 6,5x15 5x100 ET38 levněji než z netu. Toto ET nemam v TP tak bych je chtěl zapsat. Dotyčny prodejce mi ale nemá možnost dodat TUV homologaci v češtině.

Jakým způsobem se dá tento papír ještě sehnat.

Vloženo
Mám takový dotaz:

mam možnost si sehnat na svou černou fabulu nové Dezent V DARK 6,5x15 5x100 ET38 levněji než z netu. Toto ET nemam v TP tak bych je chtěl zapsat. Dotyčny prodejce mi ale nemá možnost dodat TUV homologaci v češtině.

Jakým způsobem se dá tento papír ještě sehnat.

Tady si ho můžeš stáhnout,ještě ale potřebuješ český překlad a typový list.Některým STK stačí jen ten originál.

http://www.alcar.cz/6565_CZ.6FDF82571170e5...260a268631f80b0

• o 2 týdny později...
Vloženo

ahoj nevite nekdo jestli jde na kazde naprave mit jiny rozmer pneumatiky,na predek bych chtel 195/50 a dozadu bud 205 nebo 215/45 r15 co na to reknou fici,muze to byt kdyz mam v technicaku napsany 195 i 205 i 215 /50 r15.

Vloženo

ahoj nevite nekdo jestli jde na kazde naprave mit jiny rozmer pneumatiky,na predek bych chtel 195/50 a dozadu bud 205 nebo 215/45 r15 co na to reknou fici,muze to byt kdyz mam v technicaku napsany 195 i 205 i 215 /50 r15.

[/quote

musí být stejný rozměr pneu na všech 4 kolech, maximálně může být jiný vzorek ale s omezením že na jedné nápravě musí být vzorek stejného typu

Vloženo

Alu 7,5x17 ET 38 a podložky 2cm na přední nápravu...není to už moc..,nebudou kola škrtat o podběh nebo lem...

Zatím to nemužu vyzkoušet...ještě nemám šrouby.Kdyžtak bych je zatím nechal stáhnout na 1,5 nebo 1cm

Má někdo zkušenost...?

Díky.

Vloženo
Alu 7,5x17 ET 38 a podložky 2cm na přední nápravu...není to už moc..,nebudou kola škrtat o podběh nebo lem...

Zatím to nemužu vyzkoušet...ještě nemám šrouby.Kdyžtak bych je zatím nechal stáhnout na 1,5 nebo 1cm

Má někdo zkušenost...?

Díky.

Ja mam vzadu 1cm a musi bejt jine srouby...

Vloženo
Ja mam vzadu 1cm a musi bejt jine srouby...

Samozřejmě že šrouby musí být delší a to o sílu podložky....Na zadku sem měl na zkoušku 2cm a bylo to tak tak...ale předek nevím.

Vloženo
ja jestli ti muzu pomoct, tak sem mel na zadku podlozky 1,5cm a vpohode :palec2: ale jen na zkousku, nejezdil sem s nema

Jde mi o přední nápravu....

Nevím jestli je na předku i zadku stejná vzdálenost od okraje ráfku k lemu....

Vloženo
Jde mi o přední nápravu....

Nevím jestli je na předku i zadku stejná vzdálenost od okraje ráfku k lemu....

Zkus orientačně laťku podle gumy a uvidíš, jak to vychází a o kolik ti to vyleze..

Vloženo

Zdravím,potřeboval bych poradit.mám možnost koupit ALUkola ale nevim jak budou vypadat na FABII protoze sou z oktavky.Pneu 195 na 50.mate nekdo foto techto kol jak vypadaji na Fabce??mam moznost ke mit za 8.000,co vy na to?dekuji

post-2222-1202308707_thumb.jpg

Vloženo
kolem 10 000kč podle stavu...samo bez pneu nebo jen se šlupičkama... ;)

Ja myslel nove. Jen ze sem byl tady u nas u jednoho prodejce (jede v hodne velkym) a koukal sem ze je tamma v akci nove za 2199,- za kus coz se mi zda jako luxusni cena. Proto sem se ptal.

Vloženo
Ja myslel nove. Jen ze sem byl tady u nas u jednoho prodejce (jede v hodne velkym) a koukal sem ze je tamma v akci nove za 2199,- za kus coz se mi zda jako luxusni cena. Proto sem se ptal.

I nové holé ALU byly občas v bazaru nějak kolem 10 zkus vyhledat... ;)

Vloženo

Nebijte mě, ale při pokusu o vyhledání příspěvků se mi zobrazí toto: Požadovaná stránka byla pravděpodobně odstraněna, změnil se její název nebo není dočasně k dispozici.

Mám zimáče na Fabce na klasických 14" plecháčích - jsou to Polarisky II rozměr 165/70 R 14. Chci koupit zimáče nový, konkrétně Continental TS800 v rozměru 175/65 R 14. Lze je na ty plechy obout? Myslím z hlediska šířky pneu.

Dík.....a nebijte mě.... :aggressive:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...