s-talker Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 jeste sem se chtel vlastne zeptat jake mas kola na te fotce?ja do ted pocital s tim ze mas ty same co sem mel ja a ted mam 16" a v tom pripade ta velikost presne sedi ja mel 14" 70 na vysku To jsou origo 15" 195/50/15 jj v tom pripade ty kola maji byt o 1,4cm v prumeru vetsi nez sem doted delal takze to priblizne je tak akorat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 si asi nevyberu.... jak to vidíš ty...?Které by jsi dal jako 3 favority... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 ja bych to videl na moje oblibene Toory,Mak Matrixy a potom ty CMS,ale ty spis az nekde dal,protoze tem prvnim dvema ja osobne davam veeelkou prednost tak vybirej poradne a jak to vidis ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 ja bych to videl na moje oblibene Toory,Mak Matrixy a potom ty CMS,ale ty spis az nekde dal,protoze tem prvnim dvema ja osobne davam veeelkou prednost tak vybirej poradne a jak to vidis ty? Já asi ty toora,smc a pak všechny.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 Tak snad se k názoru přidají i ostatní....čekám na hlasování... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 nemoh sem si pomoct,ale pridavam jeste aji ty moje,mozna to je taky tou barvou ale na mojem aute si myslim ze vypadaj lip tyhle spis na cernou nee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 nemoh sem si pomoct,ale pridavam jeste aji ty moje,mozna to je taky tou barvou ale na mojem aute si myslim ze vypadaj lip tyhle spis na cernou nee Mě se to líbí.... jen mi chybí názory víc lidí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 nemoh sem si pomoct,ale pridavam jeste aji ty moje,mozna to je taky tou barvou ale na mojem aute si myslim ze vypadaj lip tyhle spis na cernou nee Mě se to líbí.... jen mi chybí názory víc lidí... to sem rad ze se libi no doufam ze lidi zacnou psat,vim jak je tezke vybrat kola,kazdy nazor se ceni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 Jednoznačne bych šel do Tory ... neviem jak sa to pise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_lib Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 Dobrej konfigurátor je tady. Jinak najde se odpověď na moji otázku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 Jednoznačne bych šel do Tory ... neviem jak sa to pise Dobrá volba... dělám si čárku k Toora.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 Dobrej konfigurátor je tady. Jinak najde se odpověď na moji otázku? utčitě to zkus jinde...za optání nic nedáš.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_lib Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 Dobrej konfigurátor je tady. Jinak najde se odpověď na moji otázku? utčitě to zkus jinde...za optání nic nedáš.... Pokud myslíš jiný obchod s alukoly, není problém. Pokud myslíš jiné fórum, tak nevidím důvod - mám přece Fabii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 Dobrej konfigurátor je tady. Jinak najde se odpověď na moji otázku? utčitě to zkus jinde...za optání nic nedáš.... Pokud myslíš jiný obchod s alukoly, není problém. Pokud myslíš jiné fórum, tak nevidím důvod - mám přece Fabii. Tak to mě nenapadlo...samo jsem myslel jiný obchod..!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_lib Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 Dobrej konfigurátor je tady. Jinak najde se odpověď na moji otázku? utčitě to zkus jinde...za optání nic nedáš.... Pokud myslíš jiný obchod s alukoly, není problém. Pokud myslíš jiné fórum, tak nevidím důvod - mám přece Fabii. Tak to mě nenapadlo...samo jsem myslel jiný obchod..!! Psal jsem na alupneu (SMC RS), extrapneu (Ronal) a hlavně do Ronalu. Tak uvidíme. Oni mi to totiž jen tak bez ničeho do techničáku nepřipíšou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 Dobrej konfigurátor je tady. Jinak najde se odpověď na moji otázku? utčitě to zkus jinde...za optání nic nedáš.... Pokud myslíš jiný obchod s alukoly, není problém. Pokud myslíš jiné fórum, tak nevidím důvod - mám přece Fabii. Tak to mě nenapadlo...samo jsem myslel jiný obchod..!! Psal jsem na alupneu (SMC RS), extrapneu (Ronal) a hlavně do Ronalu. Tak uvidíme. Oni mi to totiž jen tak bez ničeho do techničáku nepřipíšou. Tak pak hod info jak jsi pochodil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 (editace) prodiskutoval sem to s kamosem a podle nej best of the best,doslova to tak rekl jsou nejlepsi ty Toory na druhem miste SMC a pak ty moje Drifty,podle nej se mu ale taky vic libi na svetle fabce nez na cerne jinak toory snad jeste nikdo na fabce nema, bylo by to fakt neco pokud se pletu tak me opravte Editováno: 6. Květen 2007, autor: s-talker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 a schvalne jestli poznas rozdil a ptal sem se dal ktere sou nej a jsou to CMS a MAK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 a schvalne jestli poznas rozdil a ptal sem se dal ktere sou nej a jsou to CMS a MAK že by snížení auta....? Jinak vypadájí fakt good... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 a schvalne jestli poznas rozdil a ptal sem se dal ktere sou nej a jsou to CMS a MAK že by snížení auta....? Jinak vypadájí fakt good... presne tak a ted uz jenom to nejhorsi, se rozhodnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 a schvalne jestli poznas rozdil a ptal sem se dal ktere sou nej a jsou to CMS a MAK že by snížení auta....? Jinak vypadájí fakt good... presne tak a ted uz jenom to nejhorsi, se rozhodnout a taky zápis Alu do TP... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 a schvalne jestli poznas rozdil a ptal sem se dal ktere sou nej a jsou to CMS a MAK že by snížení auta....? Jinak vypadájí fakt good... presne tak a ted uz jenom to nejhorsi, se rozhodnout a taky zápis Alu do TP... to je fakt,ale ja to zatim neresil a na technickou vezmu stare plechace a jak se cajti budou ptat tak to mam kola ktere jsou rozmerove stejne s kolama z RS a kdyby se ani to nelibilo tak to mam zapsane v technicaku ale sebou ho nevozim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 a schvalne jestli poznas rozdil a ptal sem se dal ktere sou nej a jsou to CMS a MAK že by snížení auta....? Jinak vypadájí fakt good... presne tak a ted uz jenom to nejhorsi, se rozhodnout a taky zápis Alu do TP... to je fakt,ale ja to zatim neresil a na technickou vezmu stare plechace a jak se cajti budou ptat tak to mam kola ktere jsou rozmerove stejne s kolama z RS a kdyby se ani to nelibilo tak to mam zapsane v technicaku ale sebou ho nevozim a jak to probíhalo u tebe se zápisem...?Nějaké postřehy,rady... myslím že se nebude líbit ET35... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 a schvalne jestli poznas rozdil a ptal sem se dal ktere sou nej a jsou to CMS a MAK že by snížení auta....? Jinak vypadájí fakt good... presne tak a ted uz jenom to nejhorsi, se rozhodnout a taky zápis Alu do TP... to je fakt,ale ja to zatim neresil a na technickou vezmu stare plechace a jak se cajti budou ptat tak to mam kola ktere jsou rozmerove stejne s kolama z RS a kdyby se ani to nelibilo tak to mam zapsane v technicaku ale sebou ho nevozim a jak to probíhalo u tebe se zápisem...?Nějaké postřehy,rady... myslím že se nebude líbit ET35... to sem psal jen jako fintu na cajty,zapsene je nemam,jedine co tam mam jsou kola z fabky rs,protoze moje fabka byla koupena uz jak se delaly rsa zapisovat to tam zatim asi nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 nikdo nema dalsi rady a tipy ohledne vyberu kol? nejak to tu vazne. A jeste takovy dotaz pro Najmise,jakou velikost nakonec budes davat? Ze by 17? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.