Duben 24, 200817 r Už jsem si myslel, že má okta po prasklé pružině přestane zlobit, ale začaly mi padat ručičky nádrže, rychlosti, otáček a teploty z ničeho nic na nulu(teda do vypnuté polohy) a pak zase po chvíli se nachvíli chytnou. To se opakuje pořád do kola v nepravidelných intervalech. Prosím o pomoc, máte někdo stejnou zkušenost. Já bych se stoho posral. Na VAG jsem objednanej až po příštím týdnu............ mám strach, že mě někde ugrilujou.... děkuju moccccc Už se to tady probíralo a docela podrobně. Mě taky padjí ruce a zítra je jedu opravovat k jednomu chlápkovi do Prostějova. Jestli mi to dovolí a budeš mít zájem, tak ti pak na něj můžu dát kontak ...
Duben 24, 200817 r Cti .... http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=39949 Upraveno Duben 24, 200817 r od maros
Duben 24, 200817 r Už se to tady probíralo a docela podrobně. Mě taky padjí ruce a zítra je jedu opravovat k jednomu chlápkovi do Prostějova. Jestli mi to dovolí a budeš mít zájem, tak ti pak na něj můžu dát kontak ... OK, to budu rád.......taky si matně pamatuju, že jsem založil téma duplicitně, ale fakt jsem ho hledal a nenašel.... moc se omlouvám..... za kontakt nebo radu budu rád, kuju
Duben 24, 200817 r Cti ....http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=39949 No přečteno, děkuji , ale na to asi nemám, zkusím se někoho zeptat........ neobjevil se mi obr. mohu Tě o něj poprosit....... děkuji
Duben 24, 200817 r No přečteno, děkuji , ale na to asi nemám, zkusím se někoho zeptat........ neobjevil se mi obr. mohu Tě o něj poprosit....... děkuji obr mám, ale nastavení těch ručiček, to opravsu nechápu, sorry
Duben 25, 200817 r co nechapes ? nechápu ten poslední krok, s tím seřízením pomocí diagnostiky ručičky, které v akčních členech musí zůstat v následujících pozicích....... asi je jedno, že jsem tak trošku debil, ale chápu to dobře, že musím sehnet někoho s diagnostikou, kdo mi to udělá? ten už v obraze budu, že jo? Díky moc
Duben 25, 200817 r musíš mít oddělanou přední část budíků nastavíš na "nulovou" pozici rafičky diagnostikou dáš akční členy tam by ti měla rafička ukázat určité hodnoty (3ts. ot, 1/2 paliva, 1/2 teploty, 100km/h) pokud to nebude ukazovat správné hodnoty vypneš budíky a přenastavíš ručně rafičky k lepšímu znovu zkontroluječ dagnostikou, pokud není stále OK postup opakuješ
Duben 25, 200817 r musíš mít oddělanou přední část budíkůnastavíš na "nulovou" pozici rafičky diagnostikou dáš akční členy tam by ti měla rafička ukázat určité hodnoty (3ts. ot, 1/2 paliva, 1/2 teploty, 100km/h) pokud to nebude ukazovat správné hodnoty vypneš budíky a přenastavíš ručně rafičky k lepšímu znovu zkontroluječ dagnostikou, pokud není stále OK postup opakuješ Hmm, tak takovej je teda postup při seřizování ručiček, díky za návod ... Já to tam nahodil od oka a docela jsem se trefil ... Je to sice lamovskej postup,ale přístup na diagnostiku fakt nemám ...
Květen 5, 200817 r zdravím, oprava padajících ruček dle návodu, funguje 4 dny, jen nevím kam patří tenhle kousek papírového stínítka, měl jsem zato, ře má tlumit podsvícení compu, ale v noci to tlumí moc a vypadá to blbě. poradí někdo? zatím jsem ho vyndal úplně.
Květen 5, 200817 r zdravím, oprava padajících ruček dle návodu, funguje 4 dny, jen nevím kam patří tenhle kousek papírového stínítka, měl jsem zato, ře má tlumit podsvícení compu, ale v noci to tlumí moc a vypadá to blbě. poradí někdo? zatím jsem ho vyndal úplně.patří pod jeden s ukazatelů mám tušení jak jsou hodiny,ale nejsem si jist sám jsem se divil,že je tam jen jeden
Květen 5, 200817 r patří to pod ukazatele ujetých km, ale není to tam nutné mít, nic se nestane, když si to schováš.
Květen 6, 200817 r patří to pod ukazatele ujetých km, ale není to tam nutné mít, nic se nestane, když si to schováš. JJ presne patri to pod jeden s displayov hodiny alebo kilometre. Teda medzi dosku a display. Tie diery co su v papieri, tam su na plosaku LEDky na podsvietenie. Prezijes aj bez toho papiera
Květen 6, 200817 r JJ presne patri to pod jeden s displayov hodiny alebo kilometre. Teda medzi dosku a display. Tie diery co su v papieri, tam su na plosaku LEDky na podsvietenie. Prezijes aj bez toho papiera díky, doufám že uř tam nepolezu.
Srpen 8, 200817 r Na jaky pin je zapojen otačkoměr u budíků (octa) tacometr je modrý konekt. pin28,ale nějak nemohu najít otáčkoměr.děkuji
Srpen 9, 200817 r zDAREC, tak dneska jsem sednul do octy otocim klickem, rucicky normalne najely a po par sekundach vsechny spadly na nulu.Pokud nekdo opravujete v Ostrave, PLIS pisnete mi SZ (cenu a konakt), celkem na to specham jedu na dovcu, diky moc
Srpen 11, 200817 r Padající ručičky ? Závada je v 90% na stejným místě,od určitého ročníku vyřešeno pasivním chlazením.Pokud má někdo zájem,opravím to zadarmo nebo za cigára.Už jsem dělal 4x a vždy stejná závada,akorát jednou tam byl navíc mrtvej jeden odpor.
Září 29, 200816 r Napiste si - poradim spadávají mě ručičky na tachometru Octavie rv2000. Poradíte ? kpetros@quick.cz
Září 29, 200816 r A mám to opravené! A na Slovensku. Oprava trvala 20 min. Komplet rozobratie-oprava-poskladanie. Keby niekto potreboval, dám kontakt. můžeš zaslat kontakt ? kpetros@quick.cz
Říjen 16, 200816 r Tak ,už to konečně taky umím.... vies sem hodit info(foto) v com resp. kde a o aky sa jedna problem?
Říjen 16, 200816 r Padající ručičky ? Závada je v 90% na stejným místě,od určitého ročníku vyřešeno pasivním chlazením.Pokud má někdo zájem,opravím to zadarmo nebo za cigára.Už jsem dělal 4x a vždy stejná závada,akorát jednou tam byl navíc mrtvej jeden odpor. vies sem hodit info(foto) v com resp. kde a o aky sa jedna problem?
Říjen 17, 200816 r Na fore je to tu aj s fotkami, pohladaj si padajuce rucicky (raficky). Ide o stabik a pripadne par odporov. Preletovat (pripadne odletovat, kompletne odsat stary cin a nanovo priletovat) a dat maly pasivny chladic.
Říjen 21, 200816 r Na fore je to tu aj s fotkami, pohladaj si padajuce rucicky (raficky). Ide o stabik a pripadne par odporov. Preletovat (pripadne odletovat, kompletne odsat stary cin a nanovo priletovat) a dat maly pasivny chladic. se stabilizatorem nic nedelam ani zadnej chladic nepridavam a chodi mi to bez problemu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.