Přejít na obsah

Ukradená O2 combi - 5.12. 2011 Rožnov p.R.


Vici

Doporučené příspěvky

Dneska v noci ukradli kamarádovi v Rožnově p.R. O2 Combi 2007 1,9TDi, barva taková ta klasická metla něco mezi béžovou a zlatou.

Dle čeho by se dala poznat - nové přední kotouče, RS2 volant (ne face) - nový, přední světlomety s čočkou - ne xenon, esp, výhřev sedaček, climatronic, park. asistent, origo šestipaprsky 16 alu+zimáky, tmavý interiér, najeto 225 tkm. Chiplé u TDI FUNa...

Na palubovce jak je nad středovými výdechy topení ten kastlíček, tak na jeho dvířkách jsou nalepené dvě takové kulaté černé kolečka, asi to kdysi byly držáky nebo podstavce na něco, levá strana oboje dveře někdo obešel klíčem - čili škrábanec přes celou stranu auta skoro, na kapotě také menší škrábanec, podle toho se to auto pozná během vteřiny

Možná bude stát někde na sídlišti aby den dva vyhnilo... jak to mají ty mrdky ve zvyku

za jakoukoliv info finanční odměna!!!! bylo to super auto, které by kamarád rád nazpět (byla jako nová)

608/883749

Editováno: , autor: Vici
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no kdo.. jeden den to střelíš do stromu, vyletí ti pytle, kapota atd.. škoda klidně kilo.. no, tak dáš jasný příkaz- taková a maková barva, takový a makový rok a už to jede.. jakákoliv první vhodná je ukradena.. někde ji nechaj, za týden ji hodí do stodoly a už to jede.. zbytek se ponechá na později, nebo se rozprodá na annonci atd... no a ten, kdo to auto nabořil na tom ještě vydělá, protože je mu jasný, že v tomhle banánistánu se hajzlům nikdy nic nestane..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...