Crake Vloženo 21. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2012 Koukam, ze ty jednotky s tim fakt meli problem... Ja jsem se tehdy nechal radsi odtahnout, protoze jsem nevedel co to je... Po prehnani softu se ale hlaska objevila opravdu az s prasklou zarovkou. Drzim palce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 1. Duben 2013 Sdílet Vloženo 1. Duben 2013 Tak jsem měl podobný problém. Kontrola pravého zadního obrysového světla. Všechno svítilo, tak jsem to nechával být. Teď v zimě se to rozsvěcelo častěji, protože detekce probíhá až po zapnutí obrysovek, což přes léto s denním svícením vedle mlhovek neprobíhá. Tak jsem vyměnil žárovky ve světle, ačkoliv svítily. Jedna byla taková tmavší a ostatní bez známek problému. Nicméně jsem je vyměnil za nové a je po problému. 14 dní bez jediné hlášky na maxíku. Totéž se mi stalo s jednou žárovkou na osvětlení SPZ. Vyskočila hláška a žárovka svítila. Tak jsem to rozebral a jedna byla očouzená. Výměna pomohla a taky je po problému a nic neprotestuje. U předchozí octavie 2 RS mi toto dělalo i v předním světle (obrysovka), ale tam jí to vyplo a nesvítila, ačkoliv po výměně jsem žárovku dal do jiného auta bez kontroly žárovek a fungovala 2 roky, pak šlo auto do světa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 18. Květen 2013 Sdílet Vloženo 18. Květen 2013 Jak se Vám líbí toto video....aneb dej LED kam chceš...chybu nenajdeš...http://uloz.to/x6EwTMKs/nveexport-mpgnebohttp://www.uloz.to/xHs5hbPD/mvi-1631-movTo na začátku pod drátama je BCM jednotka a to, že nemá připojený žádný světla ji nevadí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martkawa Vloženo 2. leden 2014 Sdílet Vloženo 2. leden 2014 Ahoj lidi, tak můj sup II 2,0TDI 103kw DSG r.v.2009 po nastartování,se občas rozhodne postupně hlásit,že mi nesvítí přední levé světlo,pak pravé,nakonec zadní atd.Vše přitom svítí, jenom blinkry na jednu stranu jedou rychleji,ale blikaj.Většinou stačí vypnout a zapnout zapalování a palubní počítač se umoudří a rozhodne se akceptovat,že vše funguje. Nevíte někdo o co jde a kde by mohla být chyba ?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 2. leden 2014 Sdílet Vloženo 2. leden 2014 sedan/combi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 2. leden 2014 Sdílet Vloženo 2. leden 2014 (editace) Někde se tu řešilo. Mě to hlásilo zadní světla, vyměnil jsem všechny žárovky za nové a hlášení se od té doby (8 měsíců) neozvalo. Pohledej ještě v tématech, byl nějaký flash jednotky a pak to dalo pokoj. Hledal jsem za tebe. Editováno: 2. leden 2014, autor: Pawouk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. leden 2014 Sdílet Vloženo 2. leden 2014 waikiki to našel a já spojil vlákna dohromady. Tak si to tady prostuduj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martkawa Vloženo 3. leden 2014 Sdílet Vloženo 3. leden 2014 re suri je to sedan. No nic zajímavého jsem nevyčetl,jenom že v tom nejsem sám a patří to do dalších záhadných chyb supa!!! Super. Nic pude z domu no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 3. leden 2014 Sdílet Vloženo 3. leden 2014 Přehraju BCM jednotku a je vyřešeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martkawa Vloženo 3. leden 2014 Sdílet Vloženo 3. leden 2014 "Přehraju BCM jednotku a je vyřešeno" A to udělá škodovka ?! Někdo psal,že mu to moc nepomohlo !? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 4. leden 2014 Sdílet Vloženo 4. leden 2014 Lidi si pletou přehrání software s kompletní adaptací. Kdo přehraje software má vyřešeno. To zkus v pondělí co udělá Škodovka..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kropin Vloženo 18. Únor 2015 Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 Zdravím vás pánové, mám podobný problém. Svítí kontrolka poruchy žárovek, píše mě to zkontrolujte zpětné pravé světlo. Světlo svítí porucha ale taktéž. Bude to jen chyba soft jak jste bylo zmíněno? Nebo jak postupovat? Dík. Sup II combi r.v.2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mara Vlk Vloženo 18. Únor 2015 Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 (editace) Ja už toto na superbech řešil několikrát..byl problém v El. svazku svítilny.. vyhřáte patice žarovek a tim pádem přechodovej odpor..pomuže vyměna všech žarovek + toho svazečku zadních lamp.. Editováno: 18. Únor 2015, autor: Mara Vlk 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 18. Únor 2015 Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 (editace) Me ted svitila chyba zarovky u PZ svetla. Jedna zarovka nesvitila a kdyz jsem tuknul do svetla, tak se rozsvitila. Vymenil jsem si a najednou nesvitily 2 vnejsi. Stacilo tuknout do svetla a opet se rozsvitily. Po vymene i tech dvou vnejsich zarovek je po problemu. Ujeto 1500km a chyba zarovky nesviti. Neustale me ale sviti voda do ostrikovacu. Jde nejak odpojit ostrikovani svetel? Me ta kapalina nevydrzi dyl nez tyden ak si to este od 2012 neporiesil... tak... Niekde tu na fore bolo nastavenie ostrekov na mensi pocet. Inak, ak sa ti tak rychlo vyprazdnuje nadrzka, tak mozno mas mensiu nadrzku, lebo su dve verzie tej nadrzky. Jedna pre Superb s ostrekmi svetiel a jedna bez. Inak vo VAGu sa da vypnut hlasenie nedostatku kvapaliny v nadrzke. Mozno ti odisiel ten snimac a preto ti hlasi jej nedostatok. Hod to na diagnostiku a uvidis. Editováno: 18. Únor 2015, autor: r_e_n_e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kropin Vloženo 19. Únor 2015 Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 Pomohl mě elektrikářský sprej na kontakty....nemusel jsem měnit žárovku ani kabeláž...uvidím jak to dlouho vydrží...na paticích žárovek byla viditelná oxidace..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 19. Únor 2015 Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 Oxidace je sviňa. Sice nemám zkušenost, ale existuje nano spray na kontakty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kropin Vloženo 19. Únor 2015 Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 motosman : ono je na trhu dost produktů na kontakty...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 19. Únor 2015 Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 Já vím. Jen si pamatuji, že nemám používat nic s uhlíkem. Myslel jsem toto: http://nanoprotech.cz/katalog-vyrobku.html?utm_source=seznam&utm_medium=cpc&utm_campaign=Sprej/ochrana&utm_content=Nano+ochran%c3%bd+sprej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Superb84 Vloženo 14. Únor 2016 Sdílet Vloženo 14. Únor 2016 Ahoj, taky tukam do zadniho levyho svetla. Zkusim je vymenit. Zlobi dve zarovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rischwon Vloženo 18. Duben 2017 Sdílet Vloženo 18. Duben 2017 Zdravím, poslední dobou jsem si všiml že při startování mi 3x blikne tahle kontrolka. Světla všechny svítí, nevíte co by to mohlo být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 18. Duben 2017 Sdílet Vloženo 18. Duben 2017 Zapnutý turistický režim v menu: Světla a Vidění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rischwon Vloženo 18. Duben 2017 Sdílet Vloženo 18. Duben 2017 před 9 minutami, ferda25 napsal: Zapnutý turistický režim v menu: Světla a Vidění. A co to obnáší ten turistický režim?? Nemá to vliv na osvit adaptivních světlometů,...včera jak jsem jel za deště v noci domů, tak se mi zdálo že při míjení z protějšími auty vidím uplný hovno,...jestli to nebude spíš něco s těmi adaptivními světly? Ale jinak svití normálně,...možná to bylo jen těma špatnýma podmínkama,...déšt, tma a občasná mlha,... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo 18. Duben 2017 Sdílet Vloženo 18. Duben 2017 Turistický režim je otočené svícení adaptivními světly pro jízdu po levé straně cesty - Anglie. Tomu by odpovídalo to, že jsi blbě viděl. Nastavuje se v rádiu jak psal Ferda. Odesláno z mého D6633 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 18. Duben 2017 Sdílet Vloženo 18. Duben 2017 V Maxi-dotu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rischwon Vloženo 18. Duben 2017 Sdílet Vloženo 18. Duben 2017 jj díky,..vypnul jsem cestovní režim a je to cajk,...už nebliká při zapnutí,..tedka ještě musím prozkoumat jak to bude večer svítit,...no jestli to upraví režim svícení,..už chápu těch pár poblikávačů,... :-) a furt mi to nedávalo smysl,...ted už chápu že jsem měl jednu stranu víc osvětlenou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.