hanesek Vloženo 14. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2011 Chlapi můžu v Rakousku lyže vozit prostrčené loketní opěrkou zadního sedadla Octávie ? Nebo musí být na střešním nosiči ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boco Vloženo 14. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2011 Myslím že by si mal mať aspoň vak na lyže. Musia byť zaistené proti pohybu v prípade nárazu alebo prudkého brzdenia. Aspoň tak mi to niekto tvrdil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 17. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2011 Jestli na třeše tak pouze box! V autě nevím, ale jestli ano tak ve vaku určitě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 18. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2011 Jak jsi přišel na to, že na střeše pouze box??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 18. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2011 (editace) Tak je připni do nosiče a vyraž na rakouské cesty. Neurazíš ani 5 km a budeš to vědět taky. Jako takhle, zákon na to nemají, ale to neznamená, že to aktivní policajt můž vidět jako potencionální hrozbu pro ostatní v případě nedejbože nehody. A už Tě vidím jak se s nima hádáš. Editováno: 18. Prosinec 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 18. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2011 Nechápu, jejich vyhláška to pokud vím nezakazuje. Ty jsi dostal pokutu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 18. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2011 (editace) Aha, než jsem doplnil příspěvek tak Ty už jsi odpověděl. Ne, ale jezdí tam známí a známí známých. A ti už po zkušenostech známých vozí lyže v boxu Editováno: 18. Prosinec 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 18. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2011 Známí tam jezdí pravidelně, to pro mě není pádný argument. Já tam také jezdím, mám tedy rakev. Prudili by tě kdyby jsi to měl na střeše na gumycuky, protože by to mohlo být nebezpečné, ale v origo držáku??? To by jsi nemohl vozit ani kolo na autě. Taky nemám zkušenost, tak nechci tvrdit že můžeš, ale nezdá se mi to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanesek Vloženo 19. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2011 Zajímavé , dosud jsem měl Fabku a vozil jsem lyže v Rakousku na střešním nosiči v držáku na lyže . Za 5 let žádná pokuta tak to čumím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 19. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2011 Viděl jsem v Rakousku X-krát vozit lyže v držáku na střeše. Myslím si, že je to nějaká hloupost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.