Tbob1 Vloženo 16. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2011 (editace) Pánové svítí vám popelník(přední) O2 před FL? Je tam bilej obdelníček na světýlko, ale bohužel za ním nic není. Mám nekuřácký paket. Je možne to světýlko origo dokoupit? Nebo si mám něco vytvořit? Dal bych tam diodu s odporem a někam to připíchnul. Ale pokud to jde koupit origo vyprdnu se na to. Dávám si tam ovladač od garáže a v noci to tam lovím .... Editováno: 16. Prosinec 2011, autor: Tbob1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pran22 Vloženo 1. Únor 2013 Sdílet Vloženo 1. Únor 2013 povedlo se někomu toto vyřesit taky mě to zajima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 1. Únor 2013 Sdílet Vloženo 1. Únor 2013 Nesviti, opet jeden pripad debilniho cost cuttingu. Svetylko v popelniku mela i ma deset let stara Fabie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 1. Únor 2013 Sdílet Vloženo 1. Únor 2013 Mě to svítí, nedávno jsem měnil žárovku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 1. Únor 2013 Sdílet Vloženo 1. Únor 2013 Mě svítí, byl tam popelník ale v mojí O II se nikdy kouřit nebude tak šel ven. Je pravda že nesvítil ale to bylo žárovkou, stačilo vyměnit. Někde už se tu o tom více psalo a pokud je to nekuřáckej paket tak tam osvětlení není, zda jde dodělat ale nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 4. Únor 2013 Sdílet Vloženo 4. Únor 2013 (editace) http://www.skoda-dil...ku-oe-8069.html hledal jsi tohle nebo je ve dvojkové jiná? Editováno: 4. Únor 2013, autor: Berry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 5. Únor 2013 Sdílet Vloženo 5. Únor 2013 To je žárovka i do O II a je to tam i napsané. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. Únor 2013 Sdílet Vloženo 13. Únor 2013 Neřešel jste někdo vyměnit tu žárovku za LEDku? Myslíte, že by to šlo? Mác celý interiér v LED a tohle je poslední žlutá žárovka, sice to skoro neotevíram, ale tak jen pro srandu bych to vyměnil kdyby to šlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SingleOu Vloženo 7. Duben 2013 Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 (editace) Vyměnit žarovku za ledku samozřejmě jde bez problemu. V noci tam bylo malo vidět po otevření kastlíku, i když se používá málo , tak jsem ji vyměnil za ledku. Vypadá to určitě lépe. Editováno: 7. Duben 2013, autor: SingleOu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 7. Duben 2013 Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 Co jsi tam dal za LED? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SingleOu Vloženo 7. Duben 2013 Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 Je tam daná kulatá pruměr 4 mm , natvarovaná na nožičkách aby svítila dovnitř dle potřeby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 7. Duben 2013 Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 + odpor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SingleOu Vloženo 7. Duben 2013 Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 Yes , samozřejme i s odporem to tam je , teďka nevim přesně kolik jsem to spočítal 500-600 Ohm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 Byl bys ochoten, nebo někdo jiný, sem napsat přesně věci co jsi použil, nebo co se mají použít? Nejsem elektrikář, musel bych si to nechat u kamaráda udělat, ale potřebuju mu to jenom přinést hodit na stůl a on to udělá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SingleOu Vloženo 11. Duben 2013 Sdílet Vloženo 11. Duben 2013 Nic na tom není, nehledej v tom žadnou vědu 1 led dioda nějaká vysoce svítivá pruměru 4 nebo 5 mm (já mám bílou) a 1 odpor s hodnotou okolo 520-560 Ohm. Vytáhnout popelník, myslím, že na 2 šroubkach před řadící pakou a 1 vevnitř. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 17. Únor 2014 Sdílet Vloženo 17. Únor 2014 dobry den, pravdepodobne sa mi vypalila ziarovecka v popolniku, vedel by mi niekto poradit ako sa k nej dostanem? vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 17. Únor 2014 Sdílet Vloženo 17. Únor 2014 (editace) Vycvaknout rámeček řadící páky směrem nahoru, pod ním jsou 2 šroubky co drží popelník = vyšroubovat, nechat otevřený popelník a vytáhnout ho celý směrem k řadící páce (chce ho to lehce tahat nahoru), odpojit konektor co vedek k žárovičce, vytáhnout zezadu popelníku objímku a potom jsou 2 možnosti. Buď si koupit za nehorázné peníze celou tu objímku novou ve Škodovce, nebo si zajít do elektropotřeb a koupit si stejnou žárovičku a vyměnit. Toho se docílí tak, že se chytne do svěráku nebo kleč´ští ten konektor a proti se pořádnou silou vytáhne ta kulatá objímka co v ní je žárovka (ten váleček je v konektoru jen nalisován, není to jeden kus). Potom se vytáhnou pacičky a vypadne žárovka. Novou žárovku doporučuji koupit s co nejdelšími drátky a obráceným postupem poskládat zpět... Editováno: 17. Únor 2014, autor: Pawouk Necituj předchozí příspěvek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 17. Únor 2014 Sdílet Vloženo 17. Únor 2014 vdaka stringo, podarilo sa....ziarovecku kupim novu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jsfk Vloženo 2. Květen 2021 Sdílet Vloženo 2. Květen 2021 Ahoj, mě svítí žárovka v popelníku málo neví někdo čím to může být ? Jde to nějak nastavit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 3. Květen 2021 Sdílet Vloženo 3. Květen 2021 Nastavuje se to myslim spolecne s podsvicenim pristrojove desky a vsech ovladacich prvku koleckem vlevo pod volantem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mino22 Vloženo 3. Květen 2021 Sdílet Vloženo 3. Květen 2021 Kupoval som tu ziarovku len nedavno, osvetlenie je aj tak mizerne slabé. Skoro vobec nesvieti, ale som nefajčiar, tak je to asi jedno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 3. Květen 2021 Sdílet Vloženo 3. Květen 2021 Tak ono to pravdepodobne sviti malo zamerne. Jednak ta zarovka sviti se zapnutymi svetly porad, takze by mozna mohla vyhrat okoli a taky by mozna slo svetlo videt i pres zavrena dvirka. Ja zarovku nahradil LEDkou, ktera asi sviti o trochu vic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.