Publikováno Prosinec 17, 201113 r Zdravím měl bych dotaz, mám Octavii 1,8TRS a spozoroval jsem,že mi zkresluje Rychloměr tak o 15km/h nevíte čím by to mohlo být? nebo jestli nemáte někdo skušenosti?. Děkuji
Prosinec 18, 201113 r kazdej tachometr by mel od vyroby promerovat. Proto kdyz jedes po meste a pred tebou se plazi nekdo 40 tak je to mozna jen pro to ze mu promeruje vic nez tobe. 15km/h je i docela dost, ale taky zalezi pri jakej rychlosti, pri 20kmh je to hodne spatne, pri 160 je to docela normalka. Pokud chces mit jistotu, nabodni si to na diagnostiku a na panelu pristroju kdyz si spustis test akcnich clenu, tak v jednom kroku by ti mely projet analog. ukazatele od nuly do maxima a pak se ustalit priblizne na: tachometr 100kmh, otackomer 3000, palivo a teplota na pulce (alespon u O1 dieslovy verze, ale podle dilenskych prirucek by to melo sedet na vsechny O1). Pokud je tam nejaka vyrazna odchylka, tak jedine demontovat panel a poposadit rucicky na osicce, ale to je docela piplacka, abys ho nezlikvidoval. Jinak diagnostika umi v bloku merenych hodnot ukazat i aktualni rychlost, s tou to muzes taky porovnat. Bejt tebou tak to neresim
Prosinec 19, 201113 r taky to muze byt spatne nakodovanyma budikama ja jsem menil prevodovku za 6q z jineho typu motoru, po vymene mi ukazoval tachometr vic nez jsem jel, prekodoval jsem budiky na motor, ze ktereho byla prevodovka a uz tachometr ukazuje jak ma
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.