Publikováno Květen 14, 200718 r Nevite někdo jestli se vyrabí a následně dá sehnat pravé (u spolujezdce) lomené zrcádko tak jako je u řidiče ? Případně nějaké jeho číslo?
Květen 14, 200718 r Dělat se určitě musí pro pravostranou anglickou verzi, ale nevím jak a kde ho sehnat. Možná bude někdo vědět, kde ho sehnat. Na co ho potřebuješ?
Květen 15, 200718 r Autor Lancelot> to lomení mi vyhovuje a než lepit nejaký mini parabolický abych pokryl mrtvej uhel raději bych tam dal jiný zrcádko
Květen 16, 200718 r Podľa mňa by ho nemal byť problém objednať v servise. Len treba poprosiť človeka za pultom, nech v počítači vyhľadá číslo dielu.
Květen 16, 200718 r Nevím jak u OII, ale u Fab MR 2007 už není na levém zrcátku lom, ale sklo zrcátka je nějak plynule zaoblené, tak, že je pokrytý i mrtvý úhel. Ovšem Fab má pravé zrcátko MR 2007 malé.
Červen 12, 200718 r Pravé sklo do zrcátka z anglické verze lze sehnat, měl by ho mít Alessio - už jsem to u něj vyžádal a tvářil se že to není problém (pouze sklo, celé zrcátko prý problém je, protože údajně je schopen prodat jen celou sadu 2ks a to buď evropskou nebo anglickou, takže obě asférická je problém) Jinak samotné sklo by mělo být běžně k dostání i v každém Škoda servisu jako náhradní díl.
Červen 12, 200718 r Autor Tak už jsem se dopátral, ale stojí samotný sklo cca 1100kč To už je skoro lepší koupit sadu od Alesia ...
Červenec 2, 200817 r A ja som nahodou kupil nove prave zrkadlo aj s lomenym sklom za 1500 sk :-D Neviem odkial to pochadza... kazdopadne potesi. Ale je zvlastne, ze ma na sebe ten napis "objects in mirror are closer than they appear"
Červenec 3, 200817 r Pozor na to panove, anglicky pravy zpetny zrcatko u nas nefunguje.... Polomery zakriveni jeho sferickych ploch jsou konstruovany na pohled z prave sedacky, takze v nem je od ridice vlevo, ktery sedi asi trikrat tak daleko nez vyrobce zrcatka pocital, videt podstatne mene, nez v tom, ktere tam patri. Schvalne si nastavte LEVE zrcatko tak, aby do nej bylo videt od spolujezdce. Pak si sednete na misto spolujezdce, a uvidite jak malo uvidite.
Červenec 3, 200817 r To je sice obecně pravda, ale taky záleží kde sedíš, jak moc vzadu-vpředu, prt. se může stát, že bude vyhovovat.
Červenec 4, 200817 r Ja to mel na Fabii, a musel jsem do nej dat sklo z Octy, to anglicky bylo fakt hodne spatny.
Prosinec 18, 201113 r zdravim Vas, mel jsem malem nehodu diky tomu, ze vpravo mi jel SMART a dokonale se mi skryl do mrtveho uhlu, tudiz jsem ho malem vystrelil z dalnice. Da se sehnat nahradni zrcadlo do OII pred faceliftem ale asfericke? nechce se mi tam lepit ty male zrcatka. prispevky, ze SMART nema na dalnici co delat mi problem nevyresi:-) T.
Prosinec 18, 201113 r dá sa zohnať z anglickej verzie,ale niektorí to už skúšali a takmer nič v ňom nebolo vidieť
Březen 24, 201312 r http://www.ebay.co.uk/itm/GENUINE-SKODA-O-S-F-RIGHT-HAND-WING-DOOR-MIRROR-GLASS-1Z2857522C-/320825175951?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item4ab2abaf8f cena je dost,ale je to original skoda.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.