Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

zkus si zavolat do fy. VANTEX s.r.o. Strakonice na tel: 606 630 500 nebo 383 334 940. Tam odtud mám origo RS stříbrnou látku. Je tam moc ochotná paní, ta ti určitě poradí co by se na plato hodilo.

Pak dej vědět, jak jsi pořídil...

• o 2 týdny později...
Vloženo
chtěl bych asi něco šedivého, kde to ale sehnat? A jaký materiál, aby vydržel? Čím to přidělat? Atd...

kde to sehnat? nekde kde se pordavaji latky :D a chce to neco pevneho.. co vydrži a obvykle se to tam lepi lepidlem( ne obycejnym) ale zalezi na latce bo aby neprosaklo lepidlo... tak nejak asi.. je to hracka když mam rozdelany dvere a koupenu latku tak uz jen ustrihnout prilepit atd.. ( su vyuceny čalounik ;) ) ale nezivim se tim :huh:

• o 2 týdny později...
Vloženo
Né,tam kde látky né.Já doporučuju f. DEXON ,tam seženeš úplně všechno co se stavby reprobeden a pod. týká. B) A všechny tyhle látky je nejlepší lepit chemoprénem,já to tak dělám.

A chemopren kraasne hori, treba pri nehode. :doh

Vloženo
Né,tam kde látky né.Já doporučuju f. DEXON ,tam seženeš úplně všechno co se stavby reprobeden a pod. týká.  B) A všechny tyhle látky je nejlepší lepit chemoprénem,já to tak dělám.

A chemopren kraasne hori, treba pri nehode. :doh

A co v autě nehoří?Ale v dexonu maji i specielní nehořlavé lepidlo kol7

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...