Publikováno Leden 7, 201213 r Problém s únikem nafty někde u čerpadla. Bok čerpadla (jak jsou výstupy) zablitej naftou + motor. Trubky jsou utažený a ze vstřiků to neteče. Nevim k čemu je ten prostřední šroub mezi trubkama na čerpadle, hledal jsem to v příručce ale nic jsem nenašel :-( Plus samozřejmě zavzdušnění (ale jen po zahřátí motoru).
Leden 7, 201213 r Co chceš tady na fóru, aby jsme ti našli kde ti unika nafta? To musíš najit sám, umyj to, očisti do sucha, nastartuj a hledej.
Leden 7, 201213 r Bredii očisti to a potom sem hoď poprípade foto..tak sa to bude ľahšie identifikovať
Leden 7, 201213 r nejspíš bude třeba vstřikovaci čerpadlo přetěsnit není to zas tak něco neřešitelného
Leden 7, 201213 r Autor VAG BoBo: to fak nechci, jen mě zajímalo jestly s tim už někdo měl nějakou zkušenost. Jinak to teče ze zátky čerpadla a bohužel nevim čim tu patvarovou zátku vyšroubovat když ani v servise na to nemaj klíč. Asi si budu muset nechat něco vyrobyt a přetěsnit to.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.