kodyijak Vloženo 8. leden 2012 Sdílet Vloženo 8. leden 2012 Ahoj.. kde se dají sehnat svorkovice, diagnostická zásuvka na oktu.. tady u nás to nemají.. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 8. leden 2012 Sdílet Vloženo 8. leden 2012 U kteréhokoliv prodejce Škoda, ale pálka jak prase nebo kterékoliv vrakoviště. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodyijak Vloženo 8. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2012 Jsem právě myslel, jestli nekdo nezná nějakou stránku na netu, kdo se tím zabývá.. škodovka je moc drahá.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 8. leden 2012 Sdílet Vloženo 8. leden 2012 Na vrakovisku ich mas plno. Za 100kc alebo zadarmo ti ju urcite daju. Este nam prezrad na co ju potrebujes???? :kol-32: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodyijak Vloženo 8. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2012 potřebuju svorkovici, která vede ze dveří do sloupku a svorkovici na výstražný blikny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 8. leden 2012 Sdílet Vloženo 8. leden 2012 Tak to nie je DIAGNOSTICKA ZASUVKA ale len konektory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodyijak Vloženo 8. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2012 to určitě.. a dají se nekde sehnat na netu? neznáte nekdo nějakou stranku? vrakoviste v mé blízkosti nemám a jet 5Okm pro svorkovici nevim, nevim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aughostino Vloženo 10. leden 2012 Sdílet Vloženo 10. leden 2012 moje skusenosti s vrakoviskami su take, ze chcu za pouzite konektory skoro tolko, co skodovka... napriklad ked som menil predne svetla z predface za face, tak som zhanal konektory a na vrakoviskach mi nukali 5€ kus + tam bola velka neochota iba kvoli dvom konektorom... v skodovke stali 6,5€kus zbehni sa do skodovky, za opytanie nic nedas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 10. leden 2012 Sdílet Vloženo 10. leden 2012 a taky zbehni na některé to vrakoviště. Já když něco potřebuji, tak na jedno zajedu, sehnu se k takové větší bedně, postupně ji probírám a vyndávám ven až natrefím na ty správné, vemu si co potřebuji, zpátky to uklidím, ukážu maníkovi, ten se hluboce zamyslí a řekne: "Padesát". Odcházím vysmátý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.