Aidolon Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Tak chtě nechtě už musíme začít přemýšlet o zimních pneu. Zatímco u letních mám jasno (volim Continental ) tak u zimních moc nee, proto mě zajímají vaše názory a doporučení. A ještě jedna věc mi není jasná. Vždy jsem si myslel, že zimní mají být užší, ale tuším koncern Pirelli začal loni nebo předloni tlačit názor, že to není pravda a že širší pneu mají lepší záběr. Jak to vidíte vy? Máte zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malisss Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 mam obycejny Barum - ale na sluzebce mam ultra grip 7 a ty mi prijdou fak v pohode a dobry - oboje original rozmer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Znamej mel Nokiany a rikal ze jsou rozhodne lepsi nez treba Barumy a daj se sehnat jeste za dobry penize.Takze docela premejslim o nich, jasny ze nejlepsi budou podle testu Micheliny nebo Continentaly, ale budu potrebovat 16tky, takze budu shanet neco levnejsiho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Ultra Grip 7 - sqělá volba za slusnej peniz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 No jo hoši, nejvyšší čas. Já už jsem si dneska koupil zimní bundu.... (myslím to vážně) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 No jo hoši, nejvyšší čas. Já už jsem si dneska koupil zimní bundu.... (myslím to vážně) Ja jedu rano do NDR koupit nejakou zimni bundu! (myslim to vazne) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Ja jedu rano do NDR koupit nejakou zimni bundu! (myslim to vazne) ...čéče, ty cestuješ časem, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Ja jedu rano do NDR koupit nejakou zimni bundu! (myslim to vazne) ...čéče, ty cestuješ časem, ne? Ja cestuju i s casem! Hlavne zitra na cas! NDR je parada... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Godyear Ultra Grip7 nevím jestli je něco lepšího - lepší než barum apod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Mám osobní zkušenost d GY UG6,dnes bych už koupil GU UG7-dobrá volba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Já jsem loni kupoval Dunlop Winterpsort 3D a absolutní spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Dete vite kam se zimou Jinak UG7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píst Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Kamoš nedá dopustit na Nokiany. Já mám dobrou zkušenost s Klébrama. Minulou zimu jsem poprvé otestoval Firestone FW 930 můžu jen doporučit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Dete vite kam se zimou Jinak UG7 Za kolik a kde si je koupil? ty taky musis v R16... ...vsude jsem nasel za UG7 cenu tak 3500,- a to se me fakt nechce davat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Teď mám Ultra Grip 6 a nikdy jsem lepší zimáky neměl! Šel bych do Ultra Grip 7. 2465,- R15 3432,- R16 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toncek Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 no já počkám až budou zase v tesku před zimou barumy po 1100 a dvě si taky vezmu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PURE Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Tak chtě nechtě už musíme začít přemýšlet o zimních pneu. Zatímco u letních mám jasno (volim Continental ) tak u zimních moc nee, proto mě zajímají vaše názory a doporučení. A ještě jedna věc mi není jasná. Vždy jsem si myslel, že zimní mají být užší, ale tuším koncern Pirelli začal loni nebo předloni tlačit názor, že to není pravda a že širší pneu mají lepší záběr. Jak to vidíte vy? Máte zkušenosti? Pouzivam Kleber ale ted nereknu jake,bo je nemam na utiii:-)Za dobry peniz dobra kvalita:-)Jinak letni Continental PremiumContact2 a ty jsou super:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toncek Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 jedině tesco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Mám na zimu již druhou sadu Klebru první jsem sjel ještě na Feldě a po zkušenostech jsem je zakoupil druhou tentokrat už na Octávku a panuje naprostá spokojenost.A letni pro změnu opět Klebr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malisss Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Hlavni aby meli vzorek jinak myslim ze s zadnou ze slusnejch gum chybu neudelas:-) at je to goodyear / michelin / barum / firestone /kleber .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 To je pravda ale každá guma má své zastánce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Měl už jsem na autí kde jaký pneu, ale barum jednoznačně nejhorší. Vůbec neberou sní! Co vyjedu na UG6 to žádný před tím nedokázali! Vysočina je Vysočina! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 jedině tesco tesco nikdy, co tam jsou vsechno schopni prodat, protektory, hodne stary skladovy pneu atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Ted jsem nasel UG7 205/55 16" za 3160,- na http://pneunet.cz/index.php?sekce=pneu_info&ID=7815&m kupoval jste je nekdo za nizssi cenu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Minuly rok jsem kupoval UG7 v 15" za 1880,- , dnes stoji 2100,- coz neni takovy skok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.