Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zaujímalo by ma či sa pod motor zospodu montuje nejaký kryt u TSI 1,2 vo výbave Active, alebo si to musím doobjednať, prípadne koľko to asi stojí?

myslím,že plastový kryt tam je. Ja som doobjednával "paket pre zlé cesty" tzn. oceľový kryt motora a plastové kryty niektorých častí podvozka = vtedy cca 160€. oplatilo sa... 1,2 Ambition 2009

Já mám dokoupený paket pro špatné cesty taky, ale s plastovým krytem pod motorem - ten plechový se tam už nedává. Co všechno je v tom paketu jde vyčíst z konfigurátoru a je to taky popsané včetně obrázků někde tady na fóru.

origo fotka, ale na 1,2 vypadá přední část trochu jinak, žádnej plech tam není, je to vykrojený, kouká vana a olej se dá vypustit aniž bys to musel sundat, a vzadu ty kryty na nápravě sem nenašel a na levý straně auta je kryt prodlouženej až do zadu k nápravě a na pravý straně to prodloužení nebylo, je tam vidět benzinový čerpadlo, buď sem to někde ztratil nebo mi je divný že by to čerpadlo nechránili, takhle se to asi pěkně bude zasírat...

post-69358-0-39643400-1327243736_thumb.j

Upraveno od hadak11

Nevíte někdo,proč je zespod na plastu ten trojúhelníkový výstupek, viditelný zboku pod zadními dveřmi?Snižuje světlou výšku a nevypadá,že by něco chránil.

Pavel

že by jaká si zástěrka ?

asi jo možná to aerodynamicky chrání nádrž...

Já mám na 1.2 i ty kryty zadní nápravy. Asi záleží na revizi. S každým novým modelovým rokem někdě něco zmizí a něco jiného přibude...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.