logis Vloženo 26. leden 2012 Sdílet Vloženo 26. leden 2012 Ahoj,asi před měsícem se mi z ničeho nic samovolně rádio vypnulo a po opětovném naskočení se na displeji ukázala tato hláška (viz.foto) Rádio normálně funguje,na maxi-dotu zobrazuje.Sem tam to někdy na chvilku naskočí,ale jinak je to na displeji pořád.Může někdo poradit?Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 27. leden 2012 Sdílet Vloženo 27. leden 2012 nezkoušel jsi nahrát češtinu? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
logis Vloženo 27. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2012 originál ,,flash CD´´nemám,mám jenom přepálený,ale když ho tam dám,tak to nedělá nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 27. leden 2012 Sdílet Vloženo 27. leden 2012 a zkoušel jsi něco přehrávat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
logis Vloženo 31. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2012 ne,DXko bere jenom mapy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
woon Vloženo 12. Duben 2012 Sdílet Vloženo 12. Duben 2012 Zdravím, mám úplně stejný problém jako logis. Tento stav u mě nastal samovolně při zapnutém rádiu bez jakéhokoli zásahu. Kde se dají sehnat či stáhnout nějaký flash CD nebo něco podobnýho čím bych se to mohl pokusit napravit. Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolibras Vloženo 12. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2012 Stejny problém. Nevíte někdo jak to opravit? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 12. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2012 můžu opravit, ale musím mít navi na stole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolibras Vloženo 12. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2012 Díky. Už jsem se spojil s Milhauskem, ale problém je ten, že je z Čech a docela mě tlačí čas s opravou. Sice jezdí tady k nám, ale neví kdy dorazí. Neví někdo o někom, kdo opravuje tyto navigace DX Superb v okolí Ostravy? Díky za jakékoliv info či tip... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 12. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2012 COSBY !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolibras Vloženo 13. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2012 Díky, poslal jsem mu zprávu. Snad se ozve... a myslíš, že by se mi Cosby na to podíval, opravuje takové věcičky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolibras Vloženo 3. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2012 Zdravím, nikdo se nenajde na Ostravsku a okolí, kdo dělá do DX navigaci? Cosby to už nedělá... Díky za jakékoliv informace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikolik11 Vloženo 22. Duben 2013 Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 Zdravím lidí mam dotaz povedlo se ki zablokovat rádio dz a kód vím ale newim co udelat když rádio nereaguje pořadí někdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 22. Duben 2013 Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 origo servis škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 22. Duben 2013 Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 je tam více možností, bud tam chybí kabeláž - nepustí zadat kod, nebo nechat radio hodinu zapnuté se zapnutým klíčkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 24. Duben 2013 Sdílet Vloženo 24. Duben 2013 Milhausku, tohle ale slyším poprvé, spíš kdybys řekl odpojit, počkat do druhého dne, tak jo. Pokud je to origo radio namontované z výroby, tak se čekat nemusí a ani pin to nechce, je to prostě nakodovaný na VIN, takže ani po odpojení a připojení aku to kod nechce. Pikolík má zřejmě dodělávku z jiný káry, asi tam něco namačkal blbě a radio se zablokovalo Pokud si je jistý, že to není čorka z burzy, zajde do Škodovky a tam mu to odblokujou - tedy jak píše brc.majkl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 24. Duben 2013 Sdílet Vloženo 24. Duben 2013 Mám DX origo z výroby a PIN to chce po každém odpojení baterky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.