Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

Tak tak ropaci ho vyuziji mnohem více :-) nam to akorat protahne penezenku :D

Což vataře s V6kou zas tak pálit nemusí :-D :-D :-D

Důvod editace: necituj předchozí příspěvěk !!!

Upraveno od žralok

• 3 týdny později...

CartmanXL - nech si na diagnostice překontrolovat ještě jednou to čidlo teploty chaladicí kapaliny. Já ho po 14 dnech ze záhadného důvodu měnil opět a od té doby klid. A taky jsem vyčistil klapku, takovým sprejem. Od té doby mám klid. v této oblasti.

Agony a Tvrdoch - Jel jsem v "čiplé" 2.8 V6 a nic zvláštního. Pak jsem sedl do své a zjistil jsem rozdíl. To lehké navýšení jakoby lehce pomohlo převodovce, ale hlavně pomohlo motoru nad 4500 otáček. Vyšší hlučnost jsem přikládal sportovnímu filtru KN. A taky tomu, že motor je blíž své hranici.

No a pak jsem si to otestovali na dálnici. A bohužel s každým přeřazením mi Sup s čipem lehce poodskočil a nad 220 mi začal i trošku ujíždět. Tak je otázkou co ti tam nahráli, nebo si počkej na jiného supa 2.8 svez se s ním a pak zpět se svým.

Ale každopádně si myslím, že za těch pár koníku nebo kroutáku to kluci nestojí. Na "čipování" jste si měli koupit 1.8 turbo :-D

čest

• 10 měsíců později...

Čus pánové, uškodí mi v autě svíčky na lpg, když budu jezdit jen na benzín a kde je palivový filtr ?

ahoj, určitě bych dal originální. i na lpg jsem měl vždy origo a bylo to vždy lepší jak LPG svíčky. měl jsem NGK

Mě jde o to, že kvůli přestavbě na E85 jsem tam dal nové lpg svíčky a vracím to na benzín, tak jestli je musím vyndat, přece jenom nebyly zadarmo.

Ještě bych pro jistotu chtěl vyměnit palivový filtr, je náročný ho vyměnit u motoru není jako u nafty, je někde pod autem ?

Palivový filtr je u pravého zadního kola.

• 3 týdny později...

Čao pánové

Kvůli té zasr..é přestavbě na E85 mám furt problém se chcípáním auta, takže to tu trochu rozpísnu:

- auto jsem měl asi měsíc doma a  bez problémů

- po přestavbě odešlo hned první den palivové čerpadlo

- sehnal jsem levnější čerpadlo údajně ze Španělska a nechal rovnou vyměnit pal. filtr

- po ujetí 30 km poprvé chcíplo po minutě chytlo a takhle na trase 20 km nejmíň 15 krát !

- druhý den předěláno zpět na benzín a asi 300 km v cajku

- samozřejmě když jsem vytáhl rodinu, tak auto po 10 km zdechlo, zjistil jsem, že byla vypadlá hadička k čerpadlu, nasazeno, nastartováno

- dalších 70 km v poho, pak mi opět zdechlo a asi po dvou minutách chytlo a 60km v pořádku

- dnes do práce (20km)nic z práce kousek od baráku znova chcíp po minutě start a dobrý

Prosím o rady, či tipy

Já si myslím, že to neorigo čerpadlo je šucka a tím jak mi to na ten ethanol furt chcípalo, tak jsem ho načal  a brzy odejde úplně

Problém bude v tom, že E85 rozleptává naše hadice, jelikož na to nejsou stavěné. Tak si projdi celý palivový systém a koukni se, jestli někde nepřisáváš :-)

Nejhoší je, že to může být jen v nějaké poloze, či určitém náklodu - hondě štěstí!

Upraveno od JohanJFV

Dnes jsem objednal origo čerpadlo, protože to pravděpodobně bude tím, snad

Ale systém prolezu a doufám, že je vše v poho, vždyť ten ethanol tam nebyl ani tejden...

• 8 měsíců později...

Zdravím pánové,

Prosím o radu, která řada válců je označována jako první a druhá? Z pohledu řidiče.

2,8 V6

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.