HonzaV Vloženo 30. leden 2012 Sdílet Vloženo 30. leden 2012 Sobota 14.1.12 13:10... Pipa magicar, tak jdu k oknu, kterej sikula mi zase pri parkovani otlouka dvere. Jake prekvapeni me cekalo? Chlapek odchazejici od auta klidnym krokem, sklo spolujezdce rozsekane. Zarval jsem na nej a bez ohlidnuti zacal zdrhat. Sklo vsude, auto zamcene, podrapana palubka (zluta L&K), radio pryc, sedacky (take L&K) podrapana kuze od strepu, elektroinstalace na hadry. Cela akce 5-10 vterin. Zbyl mi tam akorat cudlik 1, ktery zlodej ztratil. Policie nic (ani jsem nedoufal). Vcera jsem dal nove sklo a vaham, zda nalepit bezp. folie, nebo ne. Jestli je to vubec zastavi. A i kdyby ano, tak sklo a polepeni musim resit opet a od pojistovny dostanu vzhledem ke 2000,- spoluucasti akorat tak velke prd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccdeny Vloženo 30. leden 2012 Sdílet Vloženo 30. leden 2012 Když dáš folie,tak je stejně nezastavíš-odnese to nejdříve sklo-popraská a pak zámek který zničí šroubovákem-dej nové okno a rádio a hlavně nenechávej panel od rádia v autě.Bude to znít asi hloupě,ale můžeš být rád,že to bylo "jen" sklo a rádio. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaV Vloženo 31. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2012 Taky myslim, ze se folii max na par vterin pozdrzi a nakonec se da auta dostane jinak. Sklo uz tam je a s radiem si pockam, nema to td cenu. Chtel bych opet dat symphony, protoze tam sedi jak pr*el na hrnec, ale u toho jaksi panel nesundas :-/ Ze to nebylo i auto jsem rad a budi me to ze spani, premyslim, jake dalsi zabezpeceni dat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccdeny Vloženo 31. leden 2012 Sdílet Vloženo 31. leden 2012 Já mám doma rádio Symphony z OI jenže je kazetové,ale v pořáku-pokud ho chceš tak cinkni na tel 606 902 383 (neboj nechci za něj žádné kačáky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaV Vloženo 31. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2012 Diky moc za nabidku, ale uz mam objednane nove. Pojistovak mi volal, ze na nej mam dotlacit papir a proplati to do korunky. Tak uvidime, jak dlouho tam vydrzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 31. leden 2012 Sdílet Vloženo 31. leden 2012 že to tomu zlodějovi stálo za to.. radio za pár stovek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VicRious Vloženo 5. Únor 2012 Sdílet Vloženo 5. Únor 2012 Jednoduchá rada v aute nic nenechávam radio na šuplík prostě nic co by někoho lákalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.