Přejít na obsah

Vrzganie 5tich dverí


Martin Ivičic

Doporučené příspěvky

Zdravím...mam Superb2 sedan mesiac a stále mi neda pokoj vrzganie asi 5tich dverí :(

neviete niečo poradit aby to prestalo? alebo to ma každý sedan? niesom si isty ale chyba bude asi kvoli krutení podvozku pri nerovnomernej ceste alebo tvrdému podvozku? neviete nieaku radu alebo tip ako tomu predíst?

A uz ked zakladam jednu temu rovno sa spytam nieako nam blbne Twindoor alebo sa to nieako da zablokovat v PC?

lebo ked sme ho kupily otraval sa kufor ako 5dverove takze klasicka octavia ale teraz sa nam konecne pnieako podarilo to prepat na sedanový kufor a teraz sa otvara len male veko a neviem ako to prepnut spät :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to ako otváraš 5.dvere si určuješ ty....systém TWINDOOR má 2 zámky dverí s mikrospínačmi

-ak chceš otvoriť dvere ako na sedane,tak stlačíš zámok čo je v strede dverí...

-ak chceš otvoriť ako 5.dvere,tak stlačíš zámok čo je na pravej strane dverí,počkáš až preblikne 3.brzdové svetlo a až potom stlačíš zámok čo je v strede dverí..

všetko je určite popísané v návode na obsluhu čo si dostal k autu...

auto je v záruke,takže do nejakých opráv sa NEPÚŠŤAJ!!!

Editováno: , autor: libero1071
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No doufam, ze vis, ze na kufru mas 2 tlacitka a jednim z nich prepinas mod sedan/liftback s tim, ze po zavreni je vzdy mod sedan. Pokud ti to nejde prepinat, nebo tam mas porad mod liftback, je to na reklamaci.

Jinak kufr ma nekolik aretacnich bodu, ktere maji zamezovat vrzani - 2 z nich jsou zespoda na viku - takove gumove dorazy, ktere se daji zasrouobovat a vysroubovat a tim vytvaris vuli mezi vikem. Dalsi body jsou po otevreni nahore po stranach na karoserii - takove plastove obdelniky s sroubem uprosted. Temi se da viko vycentrovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5icz: nevedel by si mi to trosku vysvetlit ako na to aby mi to prestalo vrzgat kedze niesom v takychto veciach skuseny :( ... a nevies co mozeme mat zo systemom twindoor kedze teraz sa otvara ako sedan malinke viko...a velke nejde otvorit a niekedy sa dalo otvarat len velke ale moj otec sa nudil hral sa s tim a prepol to a jak to otvoril odvtedy sa otvara len maly....dakujem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tak pokud nejde otevrit kufr jako liftback, tak bych nejdriv resil to. Pri prepinani z liftbacku na sedan se totiz dost pevne zamyka horni cast vika a pokud to neni z nejakeho duvodu pevne zamknute, tak bych se nedivil, ze to vrze. Nejlepsi asi bude zajet s tim do servisu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...