jarecz Vloženo 3. Únor 2012 Sdílet Vloženo 3. Únor 2012 Dobry den, mam problem se svou fabii 1.4 50kw. Auto mam asi 3tydny a stava se mi, ze asi cca po ujeti 90km, ted i casteji, se mi i za jizdy rozsvity vsechny kontrolky a spadnou rucicky od budiku a vynulujou se hodiny i KM atd. a i rucicka od benzinu pak ukaze uplne jiny stav, a ty kontrolky se rozsvity asi na 1sec, jakoby nejaky restart nebo zkrat nevim. Přitom zadny vliv na jizdu to nema, akorad jen vsechny probliknou a spadnou budiky. Daval jsem to znamemu na diagnostiku a ta nic nerekla . A dival se i na ten hodne diskutovany svazek kablu a pry je taky v poradku. Nema s tim nekdo zkusenosti? Dekuji za odpovedi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 3. Únor 2012 Sdílet Vloženo 3. Únor 2012 Zaklad je napisat aj ROK VYROBY auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarecz Vloženo 3. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2012 R.V. 30.8. 2002 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 3. Únor 2012 Sdílet Vloženo 3. Únor 2012 Vadny kablovy zvezok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarecz Vloženo 3. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2012 Takze myslite, ze to bude ten svazek pod tim vzduchovym filtrem? Ale prave, ze jedine co se deje je probliknuti tech kontrolek a budiku, jinak vsechno funguje. Motor normalne chyta, svetla sviti taky normalne zadne poblikavani, servo taky bez problemu. Vzdy se jen roznou a hned zhasnou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.