Publikováno Únor 6, 201213 r Cus,, potřebuji poradit.. Na neutrál mi klepe spojka , očividně odchází. Váhám jestli koupit celou sadu,, nebo to rozebrat a podle toho koupit spatné části?? Co myslíte??
Únor 7, 201213 r Napiš více podrobností. Co máš za motor, kolik najeto atd. Já jsem měnil před týdnem. Najeto 271 tis.km. A měnil jsem celou sadu-nakonec mělo obložení ještě 1mm.
Únor 7, 201213 r Autor Mám o2 2004 1.9 Tdi PD ,, najeto 290 000.. Jde mi především o to jestli je potřeba měnit setrvačník,, dostal jsem na to odlišné názory.. Dík
Únor 7, 201213 r ahoj, mě dneska řekli v servisu, že prej mi drnčí dvouhmota....prej budu asi muset vyměnit spojku...?Tak nevím co mám teda vyměnit...?
Únor 11, 201213 r Hele ta montáž není nic levnýho a pokud se to už dělá tak jsem to nechal udělat celý. Navíc jestli máš 290tis. a origo tak bych to vyměnil komplet.
Únor 14, 201213 r Rozhodně vyměnit i s dvouhmotou, hlavně, pokud byses přeci jen rozhodl ji něvyměnit, tak věř, že Ti to bude stále klepat...
Únor 14, 201213 r Rozhodně bych vyměnil komplet, při takových kilometech nemá smysl měnit jen části, protože bys to za chvíli rozdělaval znovu a navc ty staré součásti by mohly rychle opotřebit ty nové.
Únor 16, 201213 r Čau.Co se týče výměny toho dvojhmot.setrvačníku tak to zjistíš až to rozebereš podle vůle.nesmí mít větší jak 18stupňů v hřbetu...a víc jak 2,9 milimetrů v klopení.
Duben 11, 201213 r Autor No a myslíte, že je možno s tou klepající spojkou (dvouhmotou) jezdit do její smrti. Nebo ji musím hned vyměnit když už klepe.. Je to totiž celkem ranec za tu novou a do smrti by mohla ještě něco polítat, auto řadí pěkně. Jen klepe na neutrálu..???
Duben 11, 201213 r Její smrt znamená rozpadnutí-tedy i třeba pak novej blok. Takže je to čistě na Tobě co je pak levnější...
Duben 13, 201213 r Mám o2 2004 1.9 Tdi PD ,, najeto 290 000.. Jde mi především o to jestli je potřeba měnit setrvačník,, dostal jsem na to odlišné názory.. Dík Kdybys chtěl leží mi doma spojka a setrvačník s nájezdem 80 tis.km. V akceleraci mi to v nízkých otáčkách trochu trhalo, ale pozorovatelné jen na Chip. Vzhledem k najetým km jsem to nechal celé vyměnit, ale mít jako ty 290 tak to tam nechám a neřeším... tak kdybys ji chtěl a dáš mi na „pivo“ je tvoje… Upraveno Duben 13, 201213 r od XTomos
Duben 14, 201213 r Autor Kdybys chtěl leží mi doma spojka a setrvačník s nájezdem 80 tis.km. V akceleraci mi to v nízkých otáčkách trochu trhalo, ale pozorovatelné jen na Chip. Vzhledem k najetým km jsem to nechal celé vyměnit, ale mít jako ty 290 tak to tam nechám a neřeším... tak kdybys ji chtěl a dáš mi na „pivo“ je tvoje… Kolik u vás stojí pivo??? Ne vážně,, zájem bych měl,, tak kolik přesně??
Duben 17, 201213 r Autor Ještě jeden dotaz,, znáte někdo rozměry ,,vystřeďovací hřídele lamely" při výměně spojky. Je to konkrétně přípravek T10097. Byl jsem ve škodovce a tam takový věci vůbec neprodávají. A z netu se mi to nechce objednávat.. Mám možnost si ji vysoustružit, ale neznám rozměry.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.