Jirka 66 Vloženo 7. Únor 2012 Sdílet Vloženo 7. Únor 2012 Chci se zeptat jestli se dá někde repasovat plynové zpěry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan1971 Vloženo 8. Únor 2012 Sdílet Vloženo 8. Únor 2012 Těžko se s tím bude někdo zabívat,když nové koupíš od 160 do 300kč za kus(záleží na výrobci),a máš jistotu min. na 5let. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k.mirda Vloženo 9. Únor 2012 Sdílet Vloženo 9. Únor 2012 Repasuje to jeden chlápek u ostravy, bohužel si nevzpomenu na jméno. Ale pohledej tady na fór, určitě najdeš na něj odkaz. Repasi můžu vřele doporučit, mám je už přes 2 roky a i v těch největších mrazech fungují daleko líp než origo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 9. Únor 2012 Sdílet Vloženo 9. Únor 2012 www.gorcak.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k.mirda Vloženo 10. Únor 2012 Sdílet Vloženo 10. Únor 2012 (editace) To je přesně on! Editováno: 10. Únor 2012, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka 66 Vloženo 10. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2012 Díky chlapi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakoubek Vloženo 10. Únor 2012 Sdílet Vloženo 10. Únor 2012 Můžu doporučit mám je taky tak dva roky repasované a přifouknute na větší tlak kvůli reprákům ve dveřích, loni šli nějaké zprávy že měl končit tak asi ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 10. Únor 2012 Sdílet Vloženo 10. Únor 2012 no co vím, tak gorčák už to zabalil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 10. Únor 2012 Sdílet Vloženo 10. Únor 2012 Takové opravy se snad vyplatí jen na nějakém veteránu,nebo na něčem málo dostupném... Ale řešit toto u tak rozšířeného zboží? Finančně to vyjde pomalu nastejno jako nové...Asi ale né origo Já mám už přes 3 roky nějaké obyč vzpěry a to zvedám WRC křídlo. Snad to vydrží ty pantíky a plech na kterém to je vše přidělané.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 10. Únor 2012 Sdílet Vloženo 10. Únor 2012 (editace) Ja jsem kupoval jedny overene od jednoho vyrobce a maji presny ucinek jako original vcetne zpomaleni pri konecnem otevreni a cena byla kolem 180 kus, mam je na aute a ted v obrich mrazech funguji jako v lete takze pokud muzu tak odkaz je zde, muzu i natocit jak se chovaji ted pri - 20 C odkaz na liftback a kombi http://www.aci.cz/76...0n-_d23398.html http://www.aci.cz/76...0n-_d18180.html Editováno: 10. Únor 2012, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 10. Únor 2012 Sdílet Vloženo 10. Únor 2012 Tak ještě jednou. Pokud tu budete hledat na foru tak toto tema se tu řešilo už mnohokrát. Pan Gorčák - ano chtěl ukončit činnost,ale už zase funguje. Dle mého názoru jeho opravy jsou kvalitní, rychlé a po stránce finanční se zcela jistě vyplatí. Dělal nám i spec vzpěry do práce třeba na nastavby náklaďáků. Umí vyrobit i spec. rozměry, nebo vzpěru třeba zkrátit a samozřejmě dle požadavků upravit na požadovaný tlak. Mám s ním dobré kušenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 29. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2012 já je koupil na základě zkušeností jiných členů v AUTOKELLY Objednací kód: XS 1U9827550B P/L vzpěra 5-tých dveří - Kombi http://www.autokelly.cz/#|k86fjqApTvRrqc8lit9NBIDUZacIjJR2CZKzK0hEac5o9Jbl4matu8mQvfgq60EuD6LuXGCloKUiR84uFycZX5AxGgmceFRtXSH5S/A3rkB72IvFxxFKqWko0OyZg54d fungují na 100% - tlačná síla je akorát - rychle se zvednou a na konci perfektně dobrzdí, objednal jsem po netu, platil jsem 415,-Kč za obě, vyzvedl jsem si je na prodejně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
česnekář Vloženo 3. Červen 2013 Sdílet Vloženo 3. Červen 2013 Zdravím kluci Vzpěry dobře funkční,ale uvolnil se držák v karoserii.Jak s tímto,nevíte někdo.Když sundám tapecírunk tak je to vše nabodované,.Jak se dostat dovnitř??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misut22 Vloženo 17. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2013 Taky potvrzuji dobrou funkčnost vzpěr z autokelly. Mám je a bez problémů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.