Patrik Tesař Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 my wheels Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 vim že to nejsou missky ale přece nebudu jezdit rodinym prditkem na poklicich do školy brzo tam bude předni naraznik a zadni překryt od elisu mati je s toho unešená prej lepši jak FRS jasně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 Kodemi:sundej to tažný.................. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 (editace) PatrikTesařěkný kolesa a taky pěkná SPZ Editováno: 9. Duben 2008, autor: mira Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 PatrikTesařěkný kolesa a taky pěkná SPZ Jj kola jsou pěkný Ale spztka není to náhodou photoshop?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Tesař Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 Jj kola jsou pěkný Ale spztka není to náhodou photoshop?? ano ano tebe chvalim miru sklamu je to photoshop nekdo ty RZ maze ja tri cisla predelal na 2 ,ale tri 2 tam mam!)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pospi LEE Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 (editace) Čajte. Taky se přidám. Kola MAM W1 7x16" na gumách Semperit Direction Sport 195x45x16". Mám je dvě sezóny a tak si myslím že už půjdou do světa a jdu do nových, zase do 16". Jezím po takových prdel... že bych to na 17" neobstál. Už jsem obědnal nový vč. pneu tak se potom zase ukážu. Editováno: 10. Duben 2008, autor: Pospi LEE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 taky jsem dnes přezul na léto a hned jsem tam zkusil dát Al kola 15 "Antares z F II, myslím, že se ten experiment docela povedl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 to 'dick' naj 15" disky na fabii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 už tady sice jsou, ale přihodím, jak vypadají na combíku Dezent F 6,5 x 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 Čajte. Taky se přidám. Kola MAM W1 7x16" na gumách Semperit Direction Sport 195x45x16". Mám je dvě sezóny a tak si myslím že už půjdou do světa a jdu do nových, zase do 16". Jezím po takových prdel... že bych to na 17" neobstál. Už jsem obědnal nový vč. pneu tak se potom zase ukážu. A budeš je prodávat tady v bazaru? Kolik máš představu o ceně a jak jsou natom pneu a kola ze strany oděrků atd? Díky Můžeš i SZ, ať to tu zbytečně nezaplácáváme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterka Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 A tady moje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poweron Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 Cau premýšlím o techto kolech na fabku. nemáte je někdo nebo nevidělste je na fabii jak to vypadá? 6.5*15 et 38 barva fabie šedá storm nebo mi nějaké doporučte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svanco Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 18. Duben 2008 Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 Na zimu jak peterka ve 14" a na léto 15". Jen bude chtít zkulturnit brzdy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 ... Pěkný kanáldekly... zrovna jsem je zahlídl na GV na stránce od "Belgian_FILA"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svanco Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 (editace) jj vzduch dovoli jit víc dolu ale já jsem ze stavitelným podvozkem spokojeny efekt podobny Editováno: 27. Prosinec 2008, autor: Maverick Odstraneni citace predchoziho prispevku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 25. Duben 2008 Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 Čajte. Taky se přidám. Kola MAM W1 7x16" na gumách Semperit Direction Sport 195x45x16". Mám je dvě sezóny a tak si myslím že už půjdou do světa a jdu do nových, zase do 16". Jezím po takových prdel... že bych to na 17" neobstál. Už jsem obědnal nový vč. pneu tak se potom zase ukážu. Zdravim kolegu, mám stejný kolesa, sice v 15" a s Pneu ContiPrem.II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chosnov Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 (editace) hezké kola, jen co je pravda... Editováno: 30. Duben 2008, autor: chosnov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MATTESS136 Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 Fabka dostala nový letňáčky ENZO H s pneu 195/50 R15 , Rapid loni renovace kol + nový středový pokličky podle originálu. Foto je z prvního seznámení obou vozů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matt Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 Nevíte někdo, jak se jmenujou tyhle kola??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 jsou z Octavie 1, ale jméno netuším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matt Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 jsou z Octavie 1, ale jméno netuším Jojo, to vim, byly i na golfa, ale shánim tu prostřední krytku se znakem, tak potřebuju vědět, jak se jmenujou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 Jojo, to vim, byly i na golfa, ale shánim tu prostřední krytku se znakem, tak potřebuju vědět, jak se jmenujou na golfa3 se dávali podobný ale BBS na oktě byly tušim exip ale pokud to chceš na škodovácký tak by to měli ve škodofce objednat=typ kol by měl bejt na škodováckym webu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrkal Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 Můj favorit je OZ Hydra, ale vzhledem k ceně sáhnu po origo RS..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.