Duben 8, 200817 r vim že to nejsou missky ale přece nebudu jezdit rodinym prditkem na poklicich do školy brzo tam bude předni naraznik a zadni překryt od elisu mati je s toho unešená prej lepši jak FRS jasně
Duben 9, 200817 r PatrikTesařěkný kolesa a taky pěkná SPZ Jj kola jsou pěkný Ale spztka není to náhodou photoshop??
Duben 9, 200817 r Jj kola jsou pěkný Ale spztka není to náhodou photoshop?? ano ano tebe chvalim miru sklamu je to photoshop nekdo ty RZ maze ja tri cisla predelal na 2 ,ale tri 2 tam mam!))
Duben 10, 200817 r Čajte. Taky se přidám. Kola MAM W1 7x16" na gumách Semperit Direction Sport 195x45x16". Mám je dvě sezóny a tak si myslím že už půjdou do světa a jdu do nových, zase do 16". Jezím po takových prdel... že bych to na 17" neobstál. Už jsem obědnal nový vč. pneu tak se potom zase ukážu. Upraveno Duben 10, 200817 r od Pospi LEE
Duben 10, 200817 r taky jsem dnes přezul na léto a hned jsem tam zkusil dát Al kola 15 "Antares z F II, myslím, že se ten experiment docela povedl
Duben 11, 200817 r Čajte. Taky se přidám. Kola MAM W1 7x16" na gumách Semperit Direction Sport 195x45x16". Mám je dvě sezóny a tak si myslím že už půjdou do světa a jdu do nových, zase do 16". Jezím po takových prdel... že bych to na 17" neobstál. Už jsem obědnal nový vč. pneu tak se potom zase ukážu. A budeš je prodávat tady v bazaru? Kolik máš představu o ceně a jak jsou natom pneu a kola ze strany oděrků atd? Díky Můžeš i SZ, ať to tu zbytečně nezaplácáváme.
Duben 17, 200817 r Cau premýšlím o techto kolech na fabku. nemáte je někdo nebo nevidělste je na fabii jak to vypadá? 6.5*15 et 38 barva fabie šedá storm nebo mi nějaké doporučte
Duben 19, 200817 r ... Pěkný kanáldekly... zrovna jsem je zahlídl na GV na stránce od "Belgian_FILA"...
Duben 20, 200817 r jj vzduch dovoli jit víc dolu ale já jsem ze stavitelným podvozkem spokojeny efekt podobny Upraveno Prosinec 27, 200816 r od Maverick Odstraneni citace predchoziho prispevku.
Duben 25, 200817 r Čajte. Taky se přidám. Kola MAM W1 7x16" na gumách Semperit Direction Sport 195x45x16". Mám je dvě sezóny a tak si myslím že už půjdou do světa a jdu do nových, zase do 16". Jezím po takových prdel... že bych to na 17" neobstál. Už jsem obědnal nový vč. pneu tak se potom zase ukážu. Zdravim kolegu, mám stejný kolesa, sice v 15" a s Pneu ContiPrem.II
Duben 30, 200817 r Fabka dostala nový letňáčky ENZO H s pneu 195/50 R15 , Rapid loni renovace kol + nový středový pokličky podle originálu. Foto je z prvního seznámení obou vozů
Květen 19, 200817 r jsou z Octavie 1, ale jméno netuším Jojo, to vim, byly i na golfa, ale shánim tu prostřední krytku se znakem, tak potřebuju vědět, jak se jmenujou
Květen 20, 200817 r Jojo, to vim, byly i na golfa, ale shánim tu prostřední krytku se znakem, tak potřebuju vědět, jak se jmenujou na golfa3 se dávali podobný ale BBS na oktě byly tušim exip ale pokud to chceš na škodovácký tak by to měli ve škodofce objednat=typ kol by měl bejt na škodováckym webu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.