Publikováno Únor 13, 201213 r Ahoj, měl bych dotaz ohledně jedničkovýho Superba. Mám na prodej Superba ve verzi +18 a zajímalo by mě, v čem všem se liší oproti ,,normálnímu´´. Jediné, čeho jsem si všiml, že to má 2x anténu a přípravu pro rozsvicení budníku taxi na střeše. Snažil jsme se najít informace na internetu, ale bez úspěchu. Díky
Únor 13, 201213 r Nebude navíc silněší alternátor? Nejpřesnější info by ti měla dát Škoda Auto. Když jim pošleš na tiskový oddělení dotaz, tak by mohli odpovědět.
Únor 13, 201213 r Nebo ti ho prodají od 18 let. Tak to asi dřív jezdilo jako taxi. Jedna anténa na rádio a druhá na vysílačku. Ten spínač na rozsvícení nápisu TAXI by měl být vlevo pod volantem. Kousek od spínačů na světla. Dej sem odkaz ať se můžeme podívat.
Únor 13, 201213 r Autor Je to bývalé služební auto příbuzného. Někde jsem slyšel, že těch +18 znamená prodloužení, ale tomu se mi nechce věřit, myslím že by to bylo pro automobilku příliš nákladný. Fotky dodám odpoledne. Zkusím oslovit nějakého prodejce Upraveno Únor 15, 201213 r od Dawe
Únor 15, 201213 r Autor Tak asi vyřešeno, volal jsem prodejci Škodovek a taxi verze měli navíc toto: Baterie 420 A (82 Ah) Elektroinstalace pro připojení Taxametru Příprava pro vestavbu vysílačky Příprava pro označení Taxi na střeše Chlazení motoru s vyšší účinností
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.