TONY BAX Vloženo 15. Únor 2012 Sdílet Vloženo 15. Únor 2012 Ahojte kupil som si Can bus A2800 do mojej octavie 1.9TDI rv 2003. Navod co som k nemu dostal by som neprial ani tomu najhorsiemu nepriatelovi.. Napriklad zo sireny ide 4 kable v navode su popisane iba 3 a podobne..Tak Vas prosim o radu zo zapojenim.. Kde je najrozumnejsie sa zapojit na CAN BUS LOW, CAN BUS HIGH, ODOMYKACI ZAMYKACI IMPULZ CENTRALU Zatial som zapojil směrová světla T15a/14 T15a/15 este potrebujem dopojit vstup pre smerovky vyber polarity..to neviem ci na kostru ci na plus.. Ten odomykaci zamykaci impulz by som chcel dat na T23/18 (zluta/modra) a T23/3 (seda/zluta) je to spravne? a znova vstup pre central vyber polarity neviem kam dat.. A CAN BUS LOW HIGH neviem kam.. Dakujem za rady snazil som sa hladat ale nansiel som nic konkretne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 15. Únor 2012 Sdílet Vloženo 15. Únor 2012 nejlepsi mas vsechno napojit u komfortky, ta je nad pedaly cisla pinu jsou pro komfortku 3.g T23a/7 a T23a/13 povely pro zamikani a odmikani, oba se spinaji zemi can komfortu je na T23a/6 a T23a/9 blinkry T15a/15 a T15a/14 - zde prived + zde mas i napajeni 30 na T23a/22, 15 na T23a/5 zem na T23a/10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TONY BAX Vloženo 15. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2012 (editace) dakujem naozaj moc si mi pomohol.. len este prosim ta T23a/6 je can L alebo H? a zabudol som spinac kapoty este je na ktorej pozicii? Este raz strasne moc dakujem Editováno: 15. Únor 2012, autor: TONY BAX 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.