Pepa007 Vloženo 26. Únor 2012 Sdílet Vloženo 26. Únor 2012 Vlevo nad spojkovým pedálem Musí se demontovat plastový kryt. Jednotkas se musí po výměně VAGem nakodovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cernohous Vloženo 26. Únor 2012 Sdílet Vloženo 26. Únor 2012 Chlapáci děkuji za rady! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eMBecko Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 a neni nejakej jinej zpusob, nez vymena a nakodovani jednotky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Březen 2012 Sdílet Vloženo 7. Březen 2012 je.kup auto, která tuto jednotku má :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 7. Březen 2012 Sdílet Vloženo 7. Březen 2012 Ale je způsob. Někdo to tady na foru prodává jako Tripling univerzální Myslím asi za 500,- Napojí se paralelně na přerušovač. Já bych ale u Fabie I raději volil výněnu BSG Na vrakáči by se jistě sehnala za rozumnou cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ermish Vloženo 14. Březen 2012 Sdílet Vloženo 14. Březen 2012 Ahoj - pokud mas zajem - napis na ermish@seznam.cz a muzes kouknout na toto : http://forum.skodahome.cz/classifieds/item/85-trippling-jakekoli-auto/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 18. Duben 2012 Sdílet Vloženo 18. Duben 2012 ahoj, mohu dát BSG 6Q2937049D do mr 2000 nastane nějaký problé? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 18. Duben 2012 Sdílet Vloženo 18. Duben 2012 Můšeš. Stačí správně nakodovat. S písmenem D na konci by už měl být tripling. ALe pozor Jednotka 6Q2.........nemá podporu pro tempomat. pokud máš tempomat nebude funkční. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 Super diky a 6Q1.......D to zvladne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 Ano Jen správně nakodovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MATTESS136 Vloženo 20. Září 2012 Sdílet Vloženo 20. Září 2012 Čistě teoreticky (než se v tom budu vrtat), když mam FI výroba prosinec 2003, může už mít jednotku s D na konci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 20. Září 2012 Sdílet Vloženo 20. Září 2012 Já mám 2003 9měs a D jsem neměl-koupil a nakodoval -vše OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 20. Září 2012 Sdílet Vloženo 20. Září 2012 Pokud už je tam D z výroby, tak už má z výroby nastavený trippling.. asi tak.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MATTESS136 Vloženo 20. Září 2012 Sdílet Vloženo 20. Září 2012 Díky za odpověď. Asi seženu tu jednotku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hnizdil.dav Vloženo 10. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2012 Zdravím, mám komfort jednotku 6Q0959433H , bude funkční tripling? Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 10. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2012 komfortka nemá s triplingem nic společného, musíš mít BCG s koncovým indexem D nebo při troše štěstí stačí i C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 10. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2012 C nestačí Tripling je až od D a potřebuje BSG ne BCG Tedy jednotku řídící palubní sítě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenal Vloženo 10. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2012 trippling je na vsetkych FI po face.... len pre doplnenie info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 11. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2012 Pepa: BCG byl překlep.. samozřejmě že BSG.. každopádně už jsem viděl Céčkovou s triplingem.. je možné, že byla nějak flashnutá, to už nevím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlada bohace Vloženo 27. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2012 Ahoj najde se někdo kdo to teda umi ten tripling na te BSG 6Q1 937 049 C zprovoznit za nějakej ten peniz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 28. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2012 na céčku nejde.. musí být na konci D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostitras777 Vloženo 9. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 ahoj. chystám se na výměnu BSG jednotky. z nějakého důvodu mi nejde dálkový centrál, ikdyž klíče nakódovat jdou. seženu si stejnou jednotku co tam mám teď: 6Q1 937 049 mám fabii combi comfort 1.4. r.v.2001 píšete tu, že po demontáži je třeba jednotku nakódovat. co to konkrétně znamená? zvládnu to? nějaký návod by mi pomohl. mám VAG kabel a software. dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 9. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 No podíváš se jaké kodování má původní jednotka a podle ní nakoduješ novou. Potom vypneš zapalování, znovu zapneš a zkontroluješ jestli jsi nakodoval správně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostitras777 Vloženo 9. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 co to znamená jaké kódování? kde to najdu? jak nakóduju novou. trochu konkrétněji prosím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 9. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 V čem hledáš problém Píšeš, že máš VAG .Číst taky umíš. Otevřeš VAG, načteš jednotku 09 centrální elektrika. Myslím druhý řádek vlevo máš kodování Je tam nějaké číslo Napíšeš si ho. Vyměníš novou jednotku BSG, načteš VAGem.Podíváš se jaké má kodování Pokud se bude lišit tak vpravo dole je tlačítko kodování otevřeš přečteš si tam máš napsané ,zadáš novou hodnotu ,potvrdíš, vypněš zapalování ,zapneš zapalování, zkontroluješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.