mikyspf Vloženo 3. Březen 2012 Sdílet Vloženo 3. Březen 2012 Ahoj, nemáte někdo zkušenosti se značkou RSW a YAKUZA? Jestli to nejsou nějaký bláta a tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilmore Vloženo 3. Březen 2012 Sdílet Vloženo 3. Březen 2012 (editace) Tak když s tím nebudeš vymetat díry tak vydrží. Škoda že k tomu nedávají aspoň list o složení hliníkové slitiny Jednak osobně bych volil nějaký vícepaprsky, víc vydrží Editováno: 3. Březen 2012, autor: Gilmore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 4. Březen 2012 Sdílet Vloženo 4. Březen 2012 Ahojky, Mam RSW 465 BLACK. Teeda budu je teprve osazovat. Co sem se poptaval, tak v pohode, ale ne na zavodeni. To se pry dost kroutej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikyspf Vloženo 4. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2012 Mám vyhlídnuté RSW 244, tak nevím jestli to mám risknout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 4. Březen 2012 Sdílet Vloženo 4. Březen 2012 Hmm jsou dost ridke. Budou se lip mejt. Kdyz pockas sezonu, tak ti reknu, co udelaly ty moje. Ale nebál bych se toho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 10. Březen 2012 Sdílet Vloženo 10. Březen 2012 Tak sem ty RSW obul. Dnes je budu davat na auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikyspf Vloženo 11. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 Vypadají fakt krásně a šli dobře vyvážit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 11. Březen 2012 Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 Mnoo daval jsem kovovy ventilky a uzamykatelny cepicky s MINI logem, tak sem se toho trochu bal, ale bylo to v pohode. Nazul sem je, nechal dva dny "vydejchat" a pak vyvazil. Meli cca 15-20 g proti tomu ventilku. Jinak v pohode. Mam na nich teda Pirelli P1 Cinturato. Dnes sem je zacal trosku zkouset. Zatim dobry. Na suchu se to neda urvat. Na mokru taky dobry. Pocitoive je to trochu tvrdsi, ale jinak super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikyspf Vloženo 11. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 Už jsem se rozhodl...jdu do nich a doufám že něco vydrží :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 12. Březen 2012 Sdílet Vloženo 12. Březen 2012 Jukni na jejich web. Maji ruzny kombinace. Zalezi jaky mas auto a co se ti libi. Moznosti je spousta. Vyber si co chces a pak obejdi par kramu, nebo e-shopu. Da se dost usetrit. Ja chytnul nejakou akci na tyhle a asi 1500 sem usetril ( obratel sem to nacpal do dalsich kravinek )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikyspf Vloženo 13. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2012 Tyhle mi přijdou na Fabii taky zajímavý http://www.autokseft.cz/p-145466/Alu-kola-Design-Woyage-65x15-5x100-ET37.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiss33 Vloženo 15. Červen 2012 Sdílet Vloženo 15. Červen 2012 Rsw jeer dobra na litaky....ja n ne nedam dopustit...a tocej mnohem lip,jak neco serioveho....jo jsou trochu tvrdsi ale to si zvyknes je to pocitovy.....Nektere kola RSW jsou slozenim mozna tvrdsi jak nejaka znacka....jsou celkem levne a hodne lidi je vlastni ale neprizna....hodej na ne logo skoda seat audi atd a nepoznas...za me jdi dotoho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.