Přejít na obsah

Šulin Hrozný

Doporučené příspěvky

Ahoj všem.

Mamce se po asi 10 letech rozsypává Megane takže chce novej auťák. Když jsem tak přemejšlel nad tím, že asi 300 koní v Sti nerozdejchá, tak jsem se začal koukat po menších autech tzv. pro ženské. Ale ejhle. Vůbec nemám páru co pro ní vybrat. Hodně přemýšlím nad koncernovými vozy protože je mám zafixované jako držáky (ach ta propaganda :) )+ německá kvalita. Nejdříve jsem chtěl pro ni Citigo. Ne pro ni je to ,,tfuj" auto. Když nad tím tak přemejšlím tak má pravdu (za ty peníze). Ale stačilo by jí to. Další je Seat Ibiza v bílé barvě (zamiloval jsem si ji). Při včerejší návštěvě salonu mi ale bylo řečeno, že bude facelift součané Ibizy. Když koukám na fotky v katalogu tak necítím kouzlo z té malé potvůrky. Proto jsem popošel s mamkou o pár metrů dál a to jsem asi neměl dělat. Spatřila Cross Polo. Okamžitě se nás ujal chlapík v lesklé košili se setřihem ala mr.T (zaměstnanec Porsche ČB ). Musím uznat že ví jak zákazníky ukecat ke smlouvě, stačí pár slovíček navíc a mají je skoro v hrsti. Mamka je z Crosspola nadšená, ale já ne. Vzhled ala Scout na 17 s předním náhonem to znamená asi kolem 80tis kč navíc oproti normál Polu. Chlapík nám vyjel cenu a dal docela dobrou slevu. Ale o to mi nejde.

Chci znát váš názor, jaké auto by jste doporučili ženské co jezdí sama krátké trasy a vhodnou motorizaci k tomu. Já byl dlouho očarován 1.2 TSI ale po tom co jsem tu četl se ho bojím jako čert kříže. Maximání cenovka o které se můžem bavit je do 350 tis.

díky za komenty a případnou pomoc

Editováno: , autor: Šulin Hrozný
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak za 3 km se voda u TSI v zimě neohřeje snad ani na 50 °C... Spolehlivost TSI - hm,těžko říct,turba i rozvody jsou tam již inovované,tak by to snad už mohlo konečně něco vydržet. Ale to ti nikdo na 100% nemůže potvrdit. No abych pravdu řekl,tak ta 1.4 mě osobně přijde oproti 1.2 TSI taková neslaná,nemastná... Chce to určitě vyzkoušet naživo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele,já nevím. Svého času jsem i uvažoval o Ceed'u,nakonec to vyšlo jinak. V RIU jsem ještě neseděl. Ale líbí se mi určitě víc,než třeba Fabia II a to jak interiér,tak exteriér.

Co to je nekvalitně uděláný interiér? Já mám OII a po 30 000 km to v interiéru různě drnčí/klepe/rachtá/vrže a to má plasty z toho v testech vychvalovaného měkčeného materiálu... jenže ono to rachtá někde jinde.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No bejvalka měla Swifta rok 2000 a za ty 2 roky co ho měla tak se jen měnil olej. Děda má Swift sedan už asi 9 nebo 10 let a za celou dobu měnil jen výfuk. A táta má Ignise rok 2005 a taky naprosto bez problému. Takže myslím že co se do spolehlivosti týče tak OK zpracováním to trochu zaostává za koncernem VW, ale třeba ten novej Swift nevypadá vůbec zle. A navíc myslim že Suzuki vlastní VW....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...