Ondrero Vloženo 26. Březen 2012 Sdílet Vloženo 26. Březen 2012 Hmm no to bude sumička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 28. Březen 2012 Sdílet Vloženo 28. Březen 2012 Tak co, na kolik se vyšplhala cena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placko Vloženo 31. Březen 2012 Sdílet Vloženo 31. Březen 2012 Můžu se zeptat kde a za kolik ti ten závit opravili, mám totiž úplně stejný problém. Díky , jsem taky z Ostravy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ratras1 Vloženo 1. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 Auto budu mít hotové asi až zítra, kvůli tomu, že jsem byl 14 dní mimo ostravu. Každopádně závit už je opravený ( dělají toho na autě víc) šlo to vyvložkovat, hlava se sundávat nemusela, cena co zatím vím bude kolem 2tis., přesnou tady napíšu až to zaplatím Jinak mi kolega doporučil tenhle servis http://www.autoservisy.net/index.php?p=1177 je to za carrefourem jak jsu ty tenisové kurty, jednání s nima super, vypadají, že tomu rozumí a jsou ochotní. Až budu mít auto, snad zítra, tak poreferuju víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 1. Duben 2012 Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 Takže cena toho závitu je zhruba srovnatelná s tou mojí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ratras1 Vloženo 1. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 Takže cena toho závitu je zhruba srovnatelná s tou mojí... Tak tak, akorát fakt problém sehnat servis, kde jsou schopní to udělat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 4. Duben 2012 Sdílet Vloženo 4. Duben 2012 A kolik jsi dal za to ostatní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ratras1 Vloženo 4. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2012 Kluci popravdě mám to auto ještě furt v servisu měnili mi chladič, a ten nový neseděl, tak objednali jiný ale ten pro změnu teče kolem hadice, takže dneska nasazujou nový třetí, tak snad zítra auto bude..... Jinak auto bude jako nové, nové rozvody, vodní pumpa, chladič, opravý ten závit, nová brzdovka, nová chladící kapalina, servis klimatizace, pár silentbloků na přední nápravě.. cenu napíšu snad zítra... A dneska jsem si ještě udělal radost a koupil 3ramený faceliftový kožený volant RS )))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 4. Duben 2012 Sdílet Vloženo 4. Duben 2012 Tak na cenu jsem teda zvědavej . A když neumí vyměnit ani chladič pořádně jak asi dopadne to ostatní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ratras1 Vloženo 5. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 Ondrero nestraš prý měl nějakou vadu, tak ho reklamovali, zbytek bude snad v pohodě a bude to doufám dneska, volant už je na cestě, gumy v garáži, filtry ve skříni, všechno mě to brzdí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 Lepší filtr ve skříní než výfuk na střeše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ratras1 Vloženo 6. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2012 Taaaaaaaaaaaaak, konečně hotovo, jezdí a chová se to fakt jinak, takové pevnější to je Jinak vyměněno a opraveno, závit na žhavičce, nový chladič, nová brzdovka, nové rozvody + vodní pumpa,vyčistěná a doplněná klima, nové obě přední ramena, dle toho týpka vyšly obě nové ramena na to na co by vyšly nové silentbloky + práce s nasazováním. Udělaná geometrie. No a cena se vším všudy 20 tis. což jsem tak nějak čekal, vzhledem k výměně rozvodů. No ale rozdíl je fakt poznat, tak jsem rád. A volant je konečně na poště a zítra si pro něj jdu, další radost ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 Pak napiš, až budeš opět měnit Ty ramena, kolik km vydržela.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ratras1 Vloženo 7. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 Nestraš, uvidíme, sliboval, že to není žádné bláto, tak snad... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elotechnik Vloženo 24. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2013 Na opravu strženého závitu existují různé opravné sady, dobře fungují například produkty od Loctite. http://www.elotechnik.cz/loctite-sada-na-opravu-zavitu-28654-4-8-g.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 25. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2013 Tak to tedy nevím jestli věřit tomu, že si závit udělám lepidlem.... Jsem spíš pro výrobu vložky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.