ave123456 Vloženo 19. Březen 2012 Sdílet Vloženo 19. Březen 2012 Ahoj ,najde se někdo kdo by mi předělal budíky na octavia II ,mám 2004 77kw ,sehnal jsem z 2010 77kw ,mají již jiný konektor a chtěl jsem se zeptat zda je dokážete někdo plnohodnotně předělat ,IMMO oželím ,jen nechci ,aby to dávalo na maxidot chybo typu immo aktivní atd ...díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 20. Březen 2012 Sdílet Vloženo 20. Březen 2012 (editace) Tak budíky vyhoď - Nedá se to, nedá, nedá a ještě jednou nedá, ani když budeš zakládat další příspěvek s tímto dotazem, kterých jsou tady desítky - stačí totiž HLEDAT! Editováno: 20. Březen 2012, autor: _Denis_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave123456 Vloženo 31. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2012 jj určitě dá ,už jsem to viděl ,známej to má dělali mu to v polsku ,ale stálo to 400 eur ,když si přivezl svoje budíky a redukci na ně,tak jsem se chtěl zeptat jestli to neumí někdo tady levněji,a funguje mu navi ,multivolant ,počítač ,prostě všechno a je to pecka ,fakt pecka ,jen immo má páslý,ale comá alarm... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 1. Duben 2012 Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 Vyhozené prachy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave123456 Vloženo 2. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 byli by kdybych měl zaplatit těch 10 tisíc ,proto jsem se ptal tady jestli by to někdo uměl a hlavně jestli by byl levnější...,ale jak je vidět v Polsku jsou o něco napřed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 To víš , že jsou, ve všem, i v rozprodávání kradených dílů aut,...Kamarád si tam taky nechal něco dělat a po14 dnech už auto neviděl. Zmizlo mu před barákem. Prý odjelo po svých...Objevilo se v Polsku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 25. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2012 Určitě lze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 25. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2012 jj, lze to, všechno jde, když se chce, jen to stojí peníze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 25. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2012 Já jako myslel, že to umím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 25. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2012 Však jo, já také Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 25. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2012 No jo dneska to umí každej.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kemar Vloženo 25. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2012 Noo ze tu umi kazdej bych netvrdil teda zrovna... Kolik jste jich hosi udelaly a jezdi Vam jich plne funkcnich v autech? Hmm? Krom teda immo ktery proste zprovoznit nejde Ale stejnak to umi oblbnout kdejakej jouda s notasem a nebo adapterem pro immo OFF ktery se daji za par stovek koupit na netu Reseni je zde k nahlednuti A pro stoury je samo nekolikere zabezpeceni proti odcizeni atd.. Jedna se kopii prispevku z Octavia Clubu: Tak jsme takhle jednoho dne s Jardou trochu zkoušeli a experimentovali (podobně jako před časem montáž a zprovoznění OII facelift sklápěcích zrcátek na model 2006) Ve zkratce... Rozchozené a plně funkční budíky z OII RS facelift v mojí OII model 2006!!! Budíky s upraveným designem červené ručičicky alá Passat CC Tímto děkuji šikovnému Jardovi a těsím se na další experimenty v budoucnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 25. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2012 To je ještě 32 nebo 64?? A VINko sedí s původním v autě??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 25. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2012 Ohledně Immo lze ho nechat minimálně funkční že nepojedou budíky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 17. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2012 Ahoj chlapy dlouho jsem tu nebyl ale budiky facelift mi lezi doma ktery z vas mi to zapoji a za jakou cenu?Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 17. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2012 Asi nikdo nema zapojeni konetkoru na budikach facelift ?Poskytnete nekdo popis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marty11 Vloženo 23. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2012 Co tohle. PP.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 23. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2012 Ja chci takyyyyy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 23. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2012 Zapojení mame tak co Imobilizer...a pak uz to neni problem prozradi nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 23. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2012 Kabelaz ted budu delat jen prechod mam stare budiky z O2 tak je zlikviduji a vemu konektor a udelam prechodku....jen ten IMO a pin k budikum bude problem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 24. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2012 V těch budíkách je něco jako VIN a ten musí být stejný s autem. Na budíkách lze jen deaktivovat hlášku o immobilizéru nebo vypnout celé immo. Nebo přiučit klíče do budíků a vypnout immo v motoru - to je nutné vždy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 24. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2012 To je asi složite to si nikdo doma asi neudela?Nebo ano?Existuje nejaky kabel nebo nekdo kdo to dela za rozumnou cenu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 24. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2012 Kabel není vše, bez znalosti problematiky s tím ty budíky neuděláš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 24. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2012 Tak to jo to byla jen teorie...takze vymena budiku a spravne flasnuti budiku a je to vse? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 24. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2012 Shrnutí pro Faceliftové budíky: 1)Předělat konektor (To není problem) 2)Přizpůsobit klíčky a vypnout hlášku IMO 3)Nahrát VIN do budíků 4)Vypnout IMO v motoru Pak by to mělo byt ok?Nebo jsem na neco zapomnel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.