lubinob Vloženo 14. leden 2014 Sdílet Vloženo 14. leden 2014 Tak ja tam mám potom asi iný obrázok.. FL budíky majú ukazovateľ teploty vody a paliva dole vo veľkých budíkoch podobne ako OIII.. viz aj toto foto v jeho príspevku o pár riadkov vyššie.. http://forum.skodahome.cz/topic/117960-predelani-budiku-octavii-ii-na-face/?p=1854324 ja tam teda mám dva obrázky pod sebou kde teplota vody a palivomer je nad maxidotom a to mala len OII predFL.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 14. leden 2014 Sdílet Vloženo 14. leden 2014 Zajimave, taky to vidim spravne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 14. leden 2014 Sdílet Vloženo 14. leden 2014 opraveno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 14. leden 2014 Sdílet Vloženo 14. leden 2014 jj.. už je to opravené.. tak chybička sa stane každému.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 14. leden 2014 Sdílet Vloženo 14. leden 2014 Zajimalo by mne jestli by sli dat z O3 do O2 Predface Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 14. leden 2014 Sdílet Vloženo 14. leden 2014 Co to je za šlendrián, tohle tam bylo už když sem psal předchozí post :'> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 Tohle tam vidim od chvile, kdy to sem jtfcobra dal. Nechapu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 Nevím co tam kdo vidí, nebo opravil - ale teď tam je toto: OII FL má ty budíky jiné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 To je jedno ne hlavne ze je tam ted obrazek v poradku chybka se vloudila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 No právěže není v pořádku - OII FL má jiné budíky,než tam máš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 Ja se suldou to ale mame spravne. Fakt nechapu. Asi to ma nekdo z nas spatne nacashovane. Zkuste Ctrl+F5, klidne nekolikrat. To totiz nacte znovu i obrazky, na rozdil od bezneho obnoveni stranky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 (editace) Na vedeljší straně to vidím dobře a mám tam i Maxík z O I, tady od Pawouka špatně a ještě bez budíků O I, sem tu jen z Opery Mini.sis a Ctrl + F5 tak nedám Po smazání historie a sušenek vše stejné. Vlezl sem teda i k PC a taky stejný. jtfcobra: Pawouk: Editováno: 15. leden 2014, autor: šulda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 To sedi (Je to tady trosku OT, ale vyresit se to musi ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 najskôr tam bol ten obrázok čo dal pawouk a na ten som reagoval že to je trošku inak.. a potom to bolo opravené.. to je celá veda kto čo videl.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 Jenže někteří jsme to měli dobře už před údajnou opravou a Pawouk to viděl (možná ještě vidí) špatně ještě dnes ráno, takže to nebude jen obyčejná věda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 Jenže někteří jsme to měli dobře už před údajnou opravou a Pawouk to viděl (možná ještě vidí) špatně ještě dnes ráno, takže to nebude jen obyčejná věda Hm, zajímavé, ráno jsem dal screen z PC co mám v práci, a teď doma ty budíky vidím v pořádku. Přitom jtfcobra to editoval včera ve 23:39... Tady řádí nějaký šotek. Tak to zítra ráno zkusím v práci zkouknout a kdyžtak prevedu výše zmíněnou akci "Ctrl+F5". Lukáš Plachý - po vyjasnění potíží to tady promažu od OT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 Vy jste 'Blazni' vzdy je to jedno kdyz je to ok ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 16. leden 2014 Sdílet Vloženo 16. leden 2014 Mel bys pravdu, kdyby to bylo OK. Ale nekdo to stale vidi spatne. Podle me to musi byt tou vyrovnavaci pameti prohlizece... Kazdopadne se tady vsichni celkem bavi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. leden 2014 Sdílet Vloženo 16. leden 2014 Takže jsem to testnul - po provedení Ctrl+F5 vidím správný obrázek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 16. leden 2014 Sdílet Vloženo 16. leden 2014 Tak jsem přejmenoval obrázek nyní to maté všichni OK i bez F5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 16. leden 2014 Sdílet Vloženo 16. leden 2014 Juchu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. leden 2014 Sdílet Vloženo 16. leden 2014 K večeru to tady promáznu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 26. leden 2014 Sdílet Vloženo 26. leden 2014 Děkuji ferda25 Budíky fungují skvěle ....a cena taky super mohu jen a jen doporučit!! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petos19 Vloženo 22. Únor 2014 Sdílet Vloženo 22. Únor 2014 Pridám svoju skúsenosť. Nejedná sa síce o Škodu ale o SEAT. Leon z 2006 a plne funkčné 64bit facelift budíky. Ferda25 zjavne vie čo robí, pretože okrem rozbehania budíkov s funkčným IMMO mi upravil štruktúru FW a mám na budíkoch položky ako dotankovať a nastavenie PDC, podotýkam tieto položky nemá žiadny SEAT ani z fabriky. http://imgupload.sk/viewer.php?file=litpr3yj3385w2kwrzv2.jpg http://imgupload.sk/viewer.php?file=lxgmj1lvzjzi35u1ctqw.jpg Ferdo má môj obdiv a 1100km cesty hore-dole sa oplatilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.