Přejít na obsah

1.9 Tdi- může někdo mrknout na log?


Doporučené příspěvky

předpokládám, že máš motor atd s převodovkou ewt. pokud ano, tak jsi docela démon, když to taháš při 1200 otáčkách. není to autobus ani kamion. dokonce i 1500 je hodně málo. jinak je to nejlepší cesta jak odrovnat převodovku - až ti v tom bude hrkat jak v pendlovkách, budeš aspoň vědět čím to je. o hromadění oleje v sání a následném možném nasátí motorem ani nemluvím

drž to nad 2000 a budeš překvapen. co se týče logu, tak to vypadá dobře. sice od 3000 otáček trochu klesne aktuální tlak pod požadavek, ale není to nic hrozného a nemělo by to být ani poznat. bude to zřejmě tím, že aktuální hodnota váhy se blíži k hranici požadavku. můžeš ji zkusit vytáhnout a prostříknout sprejem na brzdy (hlavně pak nechat uschnout a žádné mechanické čistění).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky za radu... K těm nižším otáčkám.. začal jsem tak jezdit páč auto začalo být žravé a pod 6,5 se nedostávál teď jezdím za 6l (nová váha vzduchu) na gumách 205/45/16. Nevím čím to může byt že to tak začalo žrat. V servisu řekli že je to normální??

Editováno: , autor: Pecan22
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

sice tím možná /ale spíš ne/ ušetříš pár deci nafty, ale odpálíš si špajzku a to počítek min. 5t za jetou nebo 10t do opravy.

auto začalo mít spotřebu od nějaké doby? popřemýšlej, co se dělalo. co třeba rozvody? kontroloval jsi ve vagu kanál 4, pole 4, zda je tam 0 při volnoběhu?

nemáš to třeba čipnutý nebo nějaký "powerbox"? kde bereš naftu?

širší gumy samozřejmě mají negativní vliv na spotřebu, ale nemělo by to být moc hrozné. záleží taky, jestli jezdíš po městě nebo převážně mimo.

pokud je auto v pořádku a nemáš moc jízd po městě, měla by se spotřeba pohybovat 5-5,5litrů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 11 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...