arieta13 Vloženo 23. Březen 2012 Sdílet Vloženo 23. Březen 2012 ahojte, mam taku otazku - mam feliciu kombi 1,3 MPI combi II, je rozdiel v prevedeni spojky medzi jednotkovou a dvojkovou radou felicie ? chcem menit spojku s repas sadou od LUK a niektore obchody davaju pri 1,3-ke cislo sady LUK 619 2193 00 /jednotkova felda/ a niekde 619 2194 00 /dvojkova felda/ (napr. elit) a niektore obchody uvadzaju len jednu sadu pre obe a to 619 2193 00 (www.lacneautodiely.sk) - doma mam LUK 619 2193 00 - sadne na dvojkovu radu felicie ? predavac mi hovoril, ze hej, ze je tam len ine cislo na skatuli, ale je to rovnake - viete mi poradit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pato1117 Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 nazdar podľa môjho sedláckeho rozumu sa používajú tie isté motori s prevodovkou od favorita až po fábiu(trošku vylepšená), ja som mal fáčko kúpil som naňho spojkovú sadu LUK, predal som ho a teraz ju idem dať do feldy 97r.v. takže jednotkovú pred faceliftom .....počulsom aj niečo o tom že existuje aj novšia prevodovka tu niekde na fóre ale neviem čo je na tom pravdy ... skús sa spýtať v mototechne autokelly ale ja si myslím že je to určite to isté Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 bude to už pomaly rok,takže to má asi vyriešené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ypsilonx Vloženo 28. Duben 2013 Sdílet Vloženo 28. Duben 2013 já bych věřil firmě ELIT! mají lepší indexování zboží a vyhledatelnost dílů, i když nenajdete úplně vše jejich záruka je a důvěryhodnost informací je lepší než např APM či autokelly! jinak autokelly má mrtě pičovinek na felcku a za pár šušňů takže oprava za pár korun! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.