LucasCZE Vloženo 5. Únor 2014 Sdílet Vloženo 5. Únor 2014 Tak to potom ano. Ale neni to na zblazneni se? Vcera jsem nekolikrat svestky potkal a vzpomnel si na Tebe, ze bys prave zapinal potkavacky. Asi u patych policajtu jsem si uz rikal, ze se snad nemuzes venovat nicemu jinemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 No tak když je to ve dne tak to přepnu jen u těch prvních švestek a už si toho nevšímám-jak to popisuješ tak bych fakt nedělal nic jiného Jinak potkali mě X-krát a zatím nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 (editace) Ja jsem jich uz potkal neskutecne mnozstvi a zatim nic. Sviti mi jen mlhovky na 50 %. Prepinani nechavam zcela na automatice. Takze tunely svitim vzdy, za deste vzdy. Rozsvicuje to uz kdyz se zacina stmivat, mozna az zbytecne brzy, ale nevadi. Jen mam vyple zapinani nad 140 km/h. A jak rikam, zatim to nikomu nevadilo. Editováno: 6. Únor 2014, autor: LucasCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasta Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 Já to samé.Zaplé na automatiku a i mě dokonce stavěli a nic neříkali. Mám to skoro 4roky a zatím v poho. Ťuk ťuk ťuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrubosik Vloženo 12. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2014 Také mám nakodovanou Ameriku, mlhovky na 60% fce auto s dešť. senzorem, zatažená ručka a světla nesvítí. Zatím bez problému s četníky Ale mám dotaz ohledně žárovek H8 (12 V 35 W) do mlhovek, máte tam ty klasické "žluté" nebo nějaké "bělejší"?? Do předních halogenů chci dávat H7 i H1 Osram NightBreaker žárovky tak řeším co s žárovkama v mlhovkách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 13. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 Ja menil vsechny zarovky v aute, ale prave krome tech zarovek do mlhy. H7 i H1 mam taky Osram NightBreaker, protoze to jsou svetla, ktere pouzivam. Mlhovky nezapnu prakticky nikdy a i kdybych je zapl, bile svetlo by stejne do mlhy bylo horsi. A ze pres den sviti do zluta mi nevadi, alespon to mene drazdi policajty (muj nazor). Takze za me zarovky do mlhovek neresit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 13. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 Pokud ty mlhovky nemají funkci Corner, tak bych taky neřešil. Mlhovky nezapnu prakticky nikdyChceš říct že nejezdíš za ztížených podmínek pro viditelnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 13. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 Prakticky nejezdim. Ne ze bych se jim cilene vyhybal, ale nejak mi to tak vychazi... ;-) (Corner nemam. Je pravda, ze kdybych ho mel, tak zarovky asi vymenim.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zulda Vloženo 22. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2014 Ahoj, měl bych dotaz. Byl by někdo v Praze schopen respektive ochoten mi naprogramovat denní svícení do mlhových světlometů s 60% svítivostí? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 22. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2014 Rolbař cardiagnostik.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agent007 Vloženo 19. Únor 2015 Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 Chci se zeptat, je to normální stav, že když zapnu klíček rozsvítí se mi mlhovky a když světla vypnu do polohy nula tak se opět rozsvítí mlhovky? Zkrátka mlhovky svítí když je spínač světel v poloze nula. Má to tak být u OII? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Únor 2015 Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 Jestli máš OII FL tak ano - a nesvítí mlhovky, ale světla pro denní svícení. V tělese mlhového světlometu jsou totiž dvě různé žárovky - jedna pro denní svícení a druhá pro mlhovku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agent007 Vloženo 19. Únor 2015 Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 To se obávám že nejsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agent007 Vloženo 19. Únor 2015 Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 Já tam mám ale jen jednu žárovku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Únor 2015 Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 A máš FL? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agent007 Vloženo 19. Únor 2015 Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 (editace) Nemám Facelift. Měnil jsem v mlhovkách žárovky (NOKYA YELLOW) a nikdy jsem si ničeho nevšiml. Až teď. Poloha 0 - rožlé mlhovky pak klasicky na hlavní světla a zpět a v poloze 0 - zase svítí mlhy. Po vypnutí klíčku samozřejmě zhasnou. Dal jsem zpět staré žárovky a to samé, ale nikdy jsem si nevšiml. Tak se ptám. Editováno: 19. Únor 2015, autor: agent007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Únor 2015 Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 A nehrál si někdo s kódováním mlhovek? U předface jdou nastavit tak, aby svítily samostatně (lze to použít jako denní svícení i když nelegálně). Dokonce se tam dá nastavit intenzita svícení. Přesouvám to do odpovídajícího tématu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agent007 Vloženo 19. Únor 2015 Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 (editace) To nevím, říkám já jsem si toho nikdy nevšiml. Je možné, že by při výměně žárovek došlo ke zblbnutí světel? Možná jsem to tak měl. Nevím. Zapnu klíček: 0 - mlhovky 1 - rozsvítí se parkovačky, mlhovky zhsanou 2 - mám něco svícení v tunelu či co 3 - rozsvítí se potkávačky pak zapnutí mlhovek vytáhnutím přepínače Zpět to samé v opačném pořadí. Editováno: 19. Únor 2015, autor: agent007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Únor 2015 Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 Hm, tak to tam asi budeš mít nakódováno. Viz předchozí příspěvky v tomto tématu. Podle mně to budeš muset nechat napíchnout na diagnostiku a bude jasno. Tím ovšem moje znalosti končí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agent007 Vloženo 19. Únor 2015 Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 Zeptám se jinak. Mohlo dojít k rozhašení svícení tím, že jsem měnil žárovky za H8 NOKYA YELLOW? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 19. Únor 2015 Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 Podle me urcite nemohlo. Mel jsi nakodovane denni sviceni mlhovkama uz pred vymenou zarovek. Sviti jen mlhovky, nebo soucasne i parkovacky? Pokud pouze mlhovky, zkus zatahnout rucni brzdu. Mely by zhasnout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 19. Únor 2015 Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 Jak píší kluci, toto je přes VAG nakódovaná funkce "America". Výměnou žárovek se nic podobného stát nemůže, je to i technicky nemožné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 19. Únor 2015 Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 A teď ještě jedna věc, ty mlhovky se ovládají ještě pomocí ruční brzdy, pokud zastavíš a zatáhneš ručku, tak zhasneš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 19. Únor 2015 Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 Ale to jsem prece psal o 2 prispevky pred tebou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 19. Únor 2015 Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 Kluci. Pokud na předFL je nakodováno denní na mlhovky, tak je to jak píšete, pokud má AMERIKU = zatažení ruční brzdy, tak se mlhovky vypnou a nic nesvítí, pokud nemá AMERIKU, svítí mu společně s mlhovkama i parkovačky a po zatažení ručky to svítí pořád (mimochodem u nás se toto údajně používat nesmí, aby svítilo denní společně s parkovačkou). Ty polohy ovladače: 0 = svítí denní (za předpokladu svícení v mlhovkách pouze při nezatažené ruční brzdě s fcí AMERIKA, nebo i při zatažené ruční brzdě bez fce AMERIKA), mělo by být nastaveno cca na 50-60% svítivosti 1 = pouze parkovačky, vše ostatní zhasne 2 = TUNEL - automatické přepínání denního na potkávací za předpokladu světelného senzoru 3 = potkávací s parkovacími světly trvale 4 = přední mlhovky k potkávacím - nastaveno na 100% svítivosti mlhovek 5 = zadní mlhovka Přesně takhle to mám já, s fcí AMERIKA, aby mi nesvítily při denním (mlhovkách) parkovačky, protože to tak údajně nesmí u nás být Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.