Srpen 8, 200619 r není náročná vůbec... někde se shnat dá... ještě nedávno jsem někde četl nabídku... musíš hledat...
Srpen 11, 200619 r da se sehnat? kde a za kolik? jak je náročná montáž? Ahoj, často (minimálně 3 x) mně umřelo čidlo vekovní teploty. Asi je špatně řešeno !!! Ale jinak GOOOOD.
Prosinec 19, 200717 r nedá se sehnat ještě někde jinde.( popřípadě jestli se někomu neválí doma ).... Na apri ho už nemají... tedy alespoň to tam píšou.
Prosinec 22, 200717 r nedá se sehnat ještě někde jinde.( popřípadě jestli se někomu neválí doma ).... Na apri ho už nemají... tedy alespoň to tam píšou. Sehnat se určitě dá. Je to ale otázka osobní píle a ne čekání a tázání, zda se někomu doma neválí. Já osobně jsem ho cca. před měsícem sháněl a jeden kus jsem v jednom Škoda servise sehnal (výhoda 21. století spočívá v možnosti masové komunikace prostřednistvím mailu a telefonu). Nicméně si myslím, že se blíží den, kdy toto bude nesehnatelné absolutně, takže doporučuji shánět kvapem..
Leden 4, 200817 r Nemate nekdo zkusenost jestli palubni pocitac funguje i na LPG, nebo jen na benzin. Upraveno Leden 16, 200817 r od mr.pecoun smazan tvuj duplicitni prispevek,je k nicemu psat 2x to same rano a odpoledne.
Leden 16, 200817 r nedá se sehnat ještě někde jinde.( popřípadě jestli se někomu neválí doma ).... Na apri ho už nemají... tedy alespoň to tam píšou. vcera sem byl v Palace hradec kralove, maj ho tam na prodejne novych vozu, zustal jim skaldem..... tak se tam zajed 100% ho maj p.s. prave sem si ho specialne prohlizel.
Leden 19, 200817 r vcera sem byl v Palace hradec kralove, maj ho tam na prodejne novych vozu, zustal jim skaldem..... tak se tam zajed 100% ho majp.s. prave sem si ho specialne prohlizel. Můžu se zeptat jaká byla cena? Děkuju
Leden 22, 200817 r Na lpg funguje jen s některým systémem.Kdysi jsem se na to ptal.Zkus se zeptat někde u plynařů.Tam by ti mohli dokázat poradit.
Leden 27, 200817 r Toz se mi nepodarilo rozjet pc na LPG tak ho prodam. jestli ma neko zajem napiste.
Únor 2, 200817 r Toz se mi nepodarilo rozjet pc na LPG tak ho prodam. jestli ma neko zajem napiste. Jaká by byla cena?
Duben 13, 200817 r Zdravím, dá se použít palubní počítač i ze staršího auta (už namontovaný), pokud ano jaká čidla jsou k tomu potřeba a dají se také použít ze staršího auta? Díky moc za radu
Červenec 9, 200817 r Mam pocitac, ale nepocita. Vypada to, ze funguje uplne vsechno krome aktualni spotreby (tim padem nefunguje ani prumerna). Nekdy to naskoci a funguje to dobre, nekdy to naskoci a ukazuje to podivna cisla a vetsinou to nenaskoci a ukazuje se 0.0, prumerna spotreba behem toho stale klesa a klesa. Cim by to mohlo byt? Spatne cidlo? Kontakty? Jsem lajk, nevim co s tim a v servisu se jim do toho nak nechtelo.
Leden 4, 200916 r Na LPG vám bude fungovat akorat napětí, teploty a čas :-) Možná kdybi jste měli vstřikování LPG , ale to by chtělo zase jiný konstanty pro ten počítač, protože ty vstřikovače jsou jiný. Ten počítač se mi hrozně líbí, ale taky mám plyn...
Leden 6, 200916 r No kvůli těm jinejm vstřikovačum. Je tam jiný tlak a průměr ventilku..... To by se musela zjistit konstanta pro LPG a tu přepsat v tom TC-6 . Ale kdo by to dělal :-) .
Leden 6, 200916 r Můžu se zeptat jaká byla cena? Děkuju jestli chces vedet cenu muzu si te zeptat delam teda sice v Oplu HK ale patri to pod jednu firmu Olfin Car a v Palace mam par znamych.. kdyby sis tam chtel zavolat tak na : http://www.olfincar.cz/autosalon-hradec-kr.../kontakt-50.htm
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.