honza72 Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 U aut od MJ 2006 uz zvladam montaz taky rychle. U tech starsich je navic ten drat... Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 U aut od MJ 2006 uz zvladam montaz taky rychle. U tech starsich je navic ten drat... Honza To je jasný, gratuluju.. Mysli na mně s tou jednotkou Jinak poprvé jsem i pro jistotu vypojil baterku, ale teď už si jen dávám pozor na klíček.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 S jakou jednotkou? Vyparilo se mi neco z hlavy? Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 S jakou jednotkou? Vyparilo se mi neco z hlavy?Honza No podvolantovou, když by to někomu neumělo tempomat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 Shani ji Cosby, ale i pro MF volant... A tu ty neprodavas, protoze ji mas v aute co Jinak kdybych nekoho montoval a potreboval ji, tak se urcite ozvu a koupime... Jakou pozadujes cenu? Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 Nevie mi niekto povedat ako aktivovat tempomat na O2?Myslim tym ako ho nakodovat.O2 uz ma dlhe kodovanie vie niekto ten kod? A kde sa to koduje v akej RJ? Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 Shani ji Cosby, ale i pro MF volant... A tu ty neprodavas, protoze ji mas v aute co Jinak kdybych nekoho montoval a potreboval ji, tak se urcite ozvu a koupime... Jakou pozadujes cenu? Honza Myslim ze drzet skladem podvolantovku i pro MF volant se bude v budoucnu hodit a myslim ze ne jenom kvuli me Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 (editace) Este upresnim ze to robia profici na origo diagnostickom pristroji v origo servie na novom aute. A ze im to vypisuje ten kod v hexa sustave mi stihol povedat....kamos ktoremu to robia. Editováno: 2. Únor 2007, autor: makov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 Este upresnim ze to robia profici na origo diagnostickom pristroji v origo servie na novom aute.A ze im to vypisuje ten kod v hexa sustave mi stihol povedat....kamos ktoremu to robia. Tak jestli to robí profíci na diagnosticém přístroji přes zásuvku, tak najdou řídící jednotku sloupku řízení a tam se funkce projdou popořadě a dávají se tam volby (např. 1 až 4) podle toho, co je tam slovně napsané..žádné dlouhé kodování není třeba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 Shani ji Cosby, ale i pro MF volant... A tu ty neprodavas, protoze ji mas v aute co Jinak kdybych nekoho montoval a potreboval ji, tak se urcite ozvu a koupime... Jakou pozadujes cenu? Honza Vůbec nemám představu..ale určitě by se vešla do litru.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Take jsem uz slysel o nejakem dlouhem kodovani, ale nastesti jsem jeste takove auto nedelal, takze vzdy stacil COM - Hex kabel.. Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Take jsem uz slysel o nejakem dlouhem kodovani, ale nastesti jsem jeste takove auto nedelal, takze vzdy stacil COM - Hex kabel..Honza To je spíš jako alternativa, nebo ne? každému takovému nastavení je vždy přiřazen nějaký kód, který když ho naťukáš, vyjde to nastejno, jako bys procházel a nastavoval jednotlivé výbavy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccap Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 Tak jsem nakonec ten tempomat dal, stálo mě to 900,- i s montáží, ale použil jsem jho zatím jen abych to zkusil a pak abych zkusil jak mi to ulehčí život a zjistil, že je to k ničemu a nepoužím to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 19. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 Dlouhé kodování je vlasně jen BiN nebo HEX,takže kdo ho ovládá,má vyhráno...A ještě musí vědět kde a jak to použít...Jo dvojková soustava..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 Podvolantové jednotky pro multif.volant není problém.Tak kdyby někdo chtěl,mohu zajistit a taky namontovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Mam dotaz, uz nekdo dodelaval tempomat do Seat Altea? Je to stejne jako Octavia II? Diky za info. Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Tak jsem nakonec ten tempomat dal, stálo mě to 900,- i s montáží, ale použil jsem jho zatím jen abych to zkusil a pak abych zkusil jak mi to ulehčí život a zjistil, že je to k ničemu a nepoužím to... Miccap: Moje zkusenost je naprosto opacna, na decku tam nastavim tak 140 a necham to bezet, kdyz potrebuju predjet, tak slapnu na plyn, ono to pak sama spomali na puvodni rychlost. V blizskosti velkych mest uberu na cca 130. Normalne jsem na D 1 delal spotrebu se zimakama tak kolem 7, dneska jezdim s tempomatem za 6.4. Jsem zvedavej co to udela s letnima pneu, kde mivam tu sporebu prave kolem 6.4. Na Slovaci mu nastavim 160 a frci skvele, nejvice se mi libi, kdyz treba pribrzdis, pak tomu zmacknes horni cast tlacitka a ono to ze 100 zacne zrychlovat na 160 (ouvodni hodnotu), to je mazec . H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Ahoj vsem, mam podruhe problem s nakodovanim ridici jednotky motoru po montazi tempomatu do O II MR 2006 nebo 2007. Login 11463 procte neni akceptovan ridici jednotkou motoru, takze tempomat nezprovoznim. V servisu za to chteji 500,- a to mi prijde moc, za tak malo prace.. Umite to nekdo? Dekuji za radu. Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fosfor Vloženo 25. Červen 2007 Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 Přátelé, mám podvolantovou jednotku 1k0 953 549 F. Jaké mě čekají problémy při montáži tempomatu? Přečetl jsem celé forum, ale ani za mák nejsem z toho chytrý. Je mi to někdo schopen namontovat na ostravsku a za kolik? Za všechny odpovědi děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 25. Červen 2007 Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 Přátelé, mám podvolantovou jednotku 1k0 953 549 F. Jaké mě čekají problémy při montáži tempomatu? Přečetl jsem celé forum, ale ani za mák nejsem z toho chytrý. Je mi to někdo schopen namontovat na ostravsku a za kolik? Za všechny odpovědi děkuji. Není Cosby tam odněkud? Zkus mu napsat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 25. Červen 2007 Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 Problemy Te s tempomatem myslim necekaji. Tvoje volantova ridici jednotka tempomat podporuje..Cena by se mela odvijet od roku vyroby Tveo auta..od roku 2006 maji pripravu a tak se vymeni jen packa a nakoduje motor a prave ta ridici jednotka volantove tyce.. Pokud je auto starsi,pak se musi natahnout jeden drat navic a to je pakarna.. Cosby je z Koprivnice..V Ostrave bude urcite i nekdo jiny..Ale Cosby to samo umi taky.. Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 už se taky těším na TPM. Prozatím ho mám už půl roku na opačný straně auta. V kufru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 To máš novú RJ ABS v kufri? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 30. Červen 2007 Sdílet Vloženo 30. Červen 2007 To máš novú RJ ABS v kufri? ne, tam mám jenom tempomat v krabičce. Ale pozor, už ho tam mám. Honza mi ho dneska namontoval. Zdrápal si chudák ruce, jakej je k tomu blbej přístup, ale zvládnul to na 1. Umí to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 Aha, takže máš TMP a nie TPM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.