Přejít na obsah

problém při jízde - cukavá jízda, motor se dusí


jyry

Doporučené příspěvky

Zdravím,

obracím se zde s prosbou o pomoc, radu. Mám škodu Felicii 1,3 rv 1996 s alternatiním pohonem na plyn. Nikdy nebyl žádný problém akorát před dvěma lety se měnil krokovač, jelikož jsem neprošel emisemi na plyn. V současné době mě felda zlobí tím, že při stání na křižovatce se motor dusí na plyn i benzín a při jízdě občas zakucká. Při přidání plynu motor chcípne. Je to stejné na plyn i benzín. Daval jsem do opravy, v servise vyměnili svíčky, kabely a palec a výčko u rozvaděče. Po opravě vše fungovalo ok, ale po čtrnácti dnech, se problém začal objevovat zase. Dal jsem opět do servisu, udělali kompletní zkoušku tlaků v motoru, zkontrolovali vše co by mohlo dělat problém a jediné co bylo špatné byla lambda sonda. Ta byla tedy vyměněna, ale po týdnu opět stejný problém. Sranda je také v tom že tento problém občas tak na 100km zmizí a zase se objeví. V servise mě doporučovali jezdit na plyn a zkusit jestli není problém v plynové soustavě. Na benzín jsem zkoušel jezdit, ale také to dělalo neplechu, ikdyž možná v menším měřítku.Na benzím občas jezdím aby nedošlo k poruše čerpadla, bylo mi to doporučeno, ale už opravdu nevím co stím, nesetkal se někdo s podobným problémeme? Za kařdou radu předem děkuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na diagnostice se právě zjistila pouza vadná lambda sonda, tu tedy vyměnili, ale dělá to pořád. Při volnoběhu když motor chvíli jde (ne hned po nastartování), třeba na křižovatce, klesaj a stoupaj otačáky a při přidání plynu se motor dusí až a buď se rozjede ale spíše chcípne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...