Přejít na obsah

Fabia I Combi- pár dotazů ohledně audia

Doporučené příspěvky

Zdravím, měl bych pár dotazů ohledně audia ve Fabii 1:

1. Jak zapojit autozesilovač na subwoofer? Viděl jsem už pár návodů a už i celkem vím jak na to, ale chci vědět na co si dát pozor, vím že se musí koupit speciální kabely aby nedošlo k zahřívání. Ještě jsem se chtěl zeptat zda by šel dát na + kabel od baterie k zesilovači vypínač, abych ho zapnul jen když bych chtěl, kdybych např. dlouho stál s vypnutým motorem a měl bych zaplé rádio aby mi to nedrancovalo baterku.

2. Jaké byste mi doporučili repro do předních dveří? Ty původní už jsou léty vyhrané a nehrajou nic moc. Poslouchám převážně basovou taneční hudbu tak by měly mít dobré basy a aby šly napojit přímo na autorádio a ne přes zesilovač. Cena cca do dvou tisíc.

3. A ještě poslední dotaz: Jak by se daly vyřešit další 2 repráky dozadu nebo do zadních dveří? Jak by to bylo lepší? Vzadu nemám pláto ale roletku tak právě nevím jak to udělat. Napadlo mě připojit dozadu repro z hi-fi věže, zkoušel jsem to a hrajou celkem dobře.

Moc děkuji za odpovědi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Odkaz ke komentáři

fancarhifi: 1 - A nebylo by lepší dát ho přímo na 12V od baterky? Od remote by to určitě šlo taky, ale když to bude od baterky tak to prostě bude fyzicky rozpojený takže se to ani nemá jak vybít.. mě to příjde jistější. Nebo jestli se ten obvod sepne jen když bude zaplý i +12V od radia.

2 - Mají dobré basy? Nebyly by lepší nějaké třeba od JBL nebo sony?

3 - Právě by byly repro jen v předních dveřích, v zadních ani v kufru repro nejsou.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...