Přejít na obsah

Audio zdierka - v MR2007

Boco

Doporučené příspěvky

Využitie je široké, nakoľko je to bežný 3,5 mm stereo jack. Takže pripojíš v aute trebárs MP3 prehrávač, alebo zvuk z notebooku či PDA, alebo externého DVD prehrávača. Ale ak ani jedno z toho nepoužívaš, tak dorábanie nemá zmysel.

Otázka druhá je, či staršie rádiá majú tento vstup. Obávam sa, že nemajú, lebo pred časom som pátral, ako by som do Audience napojil zvuk z PC zabudovaného v aute a žiadna rozumná možnosť sa nenašla. U Streamu to šlo tuším cez CD menič (ak nebol pripojený). Audience ale konektor na CD menič nemá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Audience ma (mal by mat) AUX vstup - takze by to malo ist jednoducho pripojit nan. Pravdou je ze podla nalepky kt. je na radiu vstup asi nema, ale podla DP ma!

To je zajimave, a jak Audienci na tento AUX vstup prepnu ? Nebo se prepne sama po vyskytu nejakeho signalu na tomto vstupu ?

Pred casem jsem se domnival, ze pokud je tento AUX vstup na Audienci skutecne aktivni, a vzhledem k neexistenci ovladani pro jeho rucni prepnuti, ze by to mohl byt nejaky vstup napr. pro navigaci, ktery by "primichaval" tento externi audio signal do zrovna hrajiciho vstupu, soucasne s jeho utlumenim (radio/CD), tedy neco podobneho jako je vstup pro telefon...

Vi to nekdo ?

Odkaz ke komentáři

Audience ma (mal by mat) AUX vstup - takze by to malo ist jednoducho pripojit nan. Pravdou je ze podla nalepky kt. je na radiu vstup asi nema, ale podla DP ma!

To je zajimave, a jak Audienci na tento AUX vstup prepnu ? Nebo se prepne sama po vyskytu nejakeho signalu na tomto vstupu ?

Pred casem jsem se domnival, ze pokud je tento AUX vstup na Audienci skutecne aktivni, a vzhledem k neexistenci ovladani pro jeho rucni prepnuti, ze by to mohl byt nejaky vstup napr. pro navigaci, ktery by "primichaval" tento externi audio signal do zrovna hrajiciho vstupu, soucasne s jeho utlumenim (radio/CD), tedy neco podobneho jako je vstup pro telefon...

Vi to nekdo ?

myslim ze se to ztlumi kdyz tam neco pustis na vstup - ale myslim ze na radia co nejsou od MR07 ti to nepujde -a stejne to je blbost - lepsi je solisto

Odkaz ke komentáři

Já to přepínám ručně. Tlačítko CD. Zmáčknu poprvé, zapne se CD, zmáčknu podruhé, zapne se AUX. V menu mám pak ještě nějaká nastavení..

Tak to je dobra zprava, jen doufam, ze v me Audienci MR2006 ten AUX bude a pujde takto aktivovat.

V tom pripade se poohlednu po nejakem sikovnem MP3 playeru s linkovym vystupem (nebo postaci ten sluchatkovy), chtel bych to hlavne na ruzne Podcasty se zaznamy napr. odborneho zpravodajstvi, ktere nabizi spousta odbornych WWW serveru (i www.auto.cz :) ), a take napr. pro velmi dobre podcastove porady, ktere nabizi i CRo na svem webu, napr. z historie apod... Samozrejme to vyuziji i pro muziku, ale u te se asi necham hyckat ovladacim komfortem pro MP3 z CD MP3 changeru Audience...

Ta zdirka, kterou ma napr. v nabidce i Alesio jde tedy instalovat do MR2006 (Elegance) s Audienci, ma to jiz nekdo odzkousene ?

Odkaz ke komentáři

Len je otázne, či ti nechýba samotný audio vstup rádia. Ak chýba, tak ti ani nový FW rádia nepomôže.

Tak to je jasne, ze pokud tam AUX neni, ze novy FW nepomuze :D , ale predpokladam, ze Audience z MR2006 ho jiz ma...

Funguje nekomu ono dvoji prepnuti tlacitkem "CD" na AUX vstup i bez pripojeneho zdroje signalu na tom AUX vstupu ? Muzete to prosim vyzkouset ?

Odkaz ke komentáři

Ano. Přepne se to na AUX i když na AUX není nic připojeno.

Aha, byl jsem pres tyden pryc, a zkousel jsem to u sve Audience MR2006, a nic. Ale mozna jsem pozapomnel na tu zminene nastaveni v menu ? Jeste zkusim. Jak mackam CD podruhe jen se me meni nastaveni displeje ze zobrazeni jednotlivych supliku pro CD na konkretni udaje o skladbe a zpet...

Odkaz ke komentáři

Ano. Přepne se to na AUX i když na AUX není nic připojeno.

Aha, byl jsem pres tyden pryc, a zkousel jsem to u sve Audience MR2006, a nic. Ale mozna jsem pozapomnel na tu zminene nastaveni v menu ? Jeste zkusim. Jak mackam CD podruhe jen se me meni nastaveni displeje ze zobrazeni jednotlivych supliku pro CD na konkretni udaje o skladbe a zpet...

Mne sa to chova rovnako, mam Audience r.v. 2005 (novsi model, tyzden 42)

Chcem ist do servisu na prehratie FW, tak uvidime.

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...

Pockaj, chces povedat ze to pojde aj na Audience MR2005/2006 - ktore tuto zdierku original nikdy nemali? Sa mi to nezda...nakolko moj Audience nema ani na konektore oznaceny pin, ktory by mohol byt vstupom!

Myslim ze pokial nemas radio Stream / Audience MR2007 tak to nepojde.

Odkaz ke komentáři

Pockaj, chces povedat ze to pojde aj na Audience MR2005/2006 - ktore tuto zdierku original nikdy nemali? Sa mi to nezda...nakolko moj Audience nema ani na konektore oznaceny pin, ktory by mohol byt vstupom!

Mam taky Audienci v MR2006, a asi by bylo zajimave po Skodovce chtit napravu, nebot jsem o vikendu podrobne postudoval manual k Audienci, ktery jsem k tomuto radiu dostal (a ktery jsem si dobre procetl pred tim, nez jsem se rozhodl k jeho koupi s autem), a tam se jasne uvadi, ze tento model disponuje dodatecnym vstupem AUX.

Nevim co na to obchodni ci obcansky zakonik, ale myslim, ze by to mohlo byt vymahatelne (prislib) ?

Take me to stve, kdyz jsem po roce zjistil (kdyz jsem ho chystal vyuzit pro podcastovy MP3 prehravac), ze ma Audience za cca 20 kKc externi analog. vstup nakonec nema, kdyz kdejaka cinska sracka za par supu to ma. To vse v kontextu, kdyz to skodovka ve svych materialech predem prokazatelne tvrdila, a po koupi auta clovek zjisti, ze to tak neni.

Mimoch. u teto poznamky o vstupu AUX v manualu Audience MR2006 neni zadna obdobna zminka o tom, ze by to mela byt nejaka "...extra vybava...", "...budouci modely od MR2007...", ci jen "...pro vybrane trhy...", cimz se jinak skodovka v techto pripadech ohani...

Editováno: , autor: omicron
Odkaz ke komentáři

Já si osobně myslím, že by to mělo jít.To chci právě vyzkoušet,mám snad nejstaršího Streama.Musím sehnat konektor na cd-měnič a potom to vyzkoušíme.

Odkaz ke komentáři

Mam taky Audienci v MR2007, a asi by bylo zajimave po Skodovce chtit napravu, nebot jsem o vikendu podrobne postudoval manual k Audienci, ktery jsem k tomuto radiu dostal (a ktery jsem si dobre procetl pred tim, nez jsem se rozhodl k jeho koupi s autem), a tam se jasne uvadi, ze tento model disponuje dodatecnym vstupem AUX.

Nevim co na to obchodni ci obcansky zakonik, ale myslim, ze by to mohlo byt vymahatelne (prislib) ?

Take me to stve, kdyz jsem po roce zjistil (kdyz jsem ho chystal vyuzit pro podcastovy MP3 prehravac), ze ma Audience za cca 20 kKc externi analog. vstup nakonec nema, kdyz kdejaka cinska sracka za par supu to ma. To vse v kontextu, kdyz to skodovka ve svych materialech predem prokazatelne tvrdila, a po koupi auta clovek zjisti, ze to tak neni.

Mimoch. u teto poznamky o vstupu AUX v manualu Audience MR2006 neni zadna obdobna zminka o tom, ze by to mela byt nejaka "...extra vybava...", "...budouci modely od MR2007...", ci jen "...pro vybrane trhy...", cimz se jinak skodovka v techto pripadech ohani...

teraz asi nerozumiem ake radio vlastne mas (myslim MR). Pises o Audienci MR2007, navode MR2006...

Ak pisu v navode k MR2007 ze ma vstup tak to je pravda. V navode MR2005 o AUX vstupe nic nepisu.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...