Přejít na obsah

Fan!s

Uživatel
  • Počet příspěvků

    508
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Fan!s

  1. Fan!s

    CHIP Tuning

    Přehrát ŘJ originálním SW na 77Kw mohu jen doporučit, po přehrátí jede auto o poznání lépe a jak psal Ferda25, tuto kombinaci Škoda používá ve stejném voze pro jiné trhy a ve Fabii a Roomstru i pro ČR. Nedoporučuji používat žádné powerboxi, jedná se pouze o oblbnutí ŘJ. Tímto bych poděkoval Ferda25, profesionální přístup a vše tak, jak to Škoda Auto sama dělá.
  2. Fan!s

    Superb II facelift

    Myslím, že už to Škoda tolik neřeší, viz. OIII
  3. Fan!s

    Octavia III

    Jedná se o pojistkový box. Nezávisle topení bude dle obrázku vlevo dole u podélníku, ve směru jízdy vpravo dole.
  4. Fan!s

    Superb II facelift

    Myslím, že představeni 05/2013 a prodej 07/2013
  5. Vidím v nich hlavní tři nedostatky: 1 – přední lemy nejsou dělené (nesundáš nárazník) 2 – odstín nesedí s odstínem nárazníku 3 – nesedí jim napojení zadního lemu s nárazníkem Pokuste se trošku zatlačit na prodejce, myslím že Vám na origo. 5-10% dokážou dát dolů.
  6. Musím to uvést na pravou míru, výbavy pro danou zem tzv. Národní standard určuje importér té konkrétní země.
  7. Koukal jsem do ETKY, samostatně se to koupit nedá, musíš koupit celé obložení za cca 1300kč.
  8. Docela by mě zajímalo, jak to dopadlo, respektive, jak to vyřešili lidé, co dělají ve Škodovce ETKu.
  9. Vyřešil jsem to tak, že jsem si sehnal druhou origo anténu a tu jsem dal pod panel stropu mezi lampičku a přední okno. Anténu jsem omotal molitanem, aby nikdy neklepala a vše funguje tak jak má.
  10. Drží to na jednom šroubku a potom se to jen vytáhne. Cena cca 550 kč.
  11. Objednej díl 1Z1 863 046B 4K1 – ivory, nebo 1Z1 863 046B 47H - onyx
  12. Určitě nebrat, vyděl jsem to naživo a nic tak amatérského jsem ještě neviděl. Ani Škoda Auto s tím nechce mít nic společného!!
  13. Fan!s

    Superb Scout

    Scout a L§K až v druhé polovině roku 2011
  14. Fan!s

    madla dveří O2

    Jsou tři druhy, pogumované, lakované a poslední v současnosti používané matné (47H). Pogumované a lakované jdou spolu kombinovat, ale matné se nedají kombinovat s ničím.
  15. Fan!s

    madla dveří O2

    Pošli mi TMB tvého vozu. Je několik možností a není to tak jednoduché, protože některé už odpadli, ale dáme to dohromady.
  16. Taky se přidávám, tuto variantu používám cca 1,5 roku + mám nakódováno že to při zatažený ruční brzdě nesvítí (vhodné při startování) , dokonce jsem s tím prošel i TK. Mohu jen doporučit.
  17. Neslyšel někdo z vás něco o nástupci RNS310 (Amundsen) o RNS 315?
  18. Byla by to dobrá věc, kdyby to bylo proklemovaný. V této podobě to nemá vůbec žádný význam.
  19. Samozřejmě, že je seženeš ve Škoda servisu. Lišta před spolujezdcem 3T1 858 418B ND1, lišty u řidiče (P) 3T1 858 415A ND1 + (L) 3T1 858 417A ND1. Číslo sady pošlu pouze přes SZ, protože ta v Etce není.
  20. Lišty na palubovku: lišta u spolujezdce cca 900Kč, 2x lišta u řidiče cca 550kč/ks. Dále existuje jakási sada pouze lišt do obložení dveří,ale to je tajné a jsou jen v imitaci hliníku.
  21. Fan!s

    AUX

    Kamile, kup ve Škodovce novou zdířku AUX, zas tak hodně nestojí.
  22. Z druhé strany na volantu jsou dvě díry, kam se zastrkává šroubovák.Díry jsou patrné až po natočení volantu tzn. natoč volant na stranu, namakej si díru a zastrč tam šroubovák a tlač dolů, odcvakne se ti jedna strana a stejným způsobem udělej druhou stranu. Odpoj konektory a vyndej Airbag, volant je přišroubovaném k tyči řízení pomocí tisíci hranu.
  23. Ano, myslel jsem přesně tento výrobek, když jsem o tom psal, tak jsem neviděl obrázek, ještě nebyl k dispozici. Když na to teď koukám, tak to nemá význam, protože to není proklemovaný, nechápu, proč to prodávají v podstatě to nemá žádný význam. To tento význam má. 1Z0051551A
  24. Spousta věcí je SW a ty se dají dodělat i do staršího provedení.
  25. Několik málo rozdílů mezi poslední a předposlední verzí. 1) nová čtečka SD karet, SDHC 2) jiný typ displeje (LED) 3) výkonnější ventilátor chlazení přístroje 4) jiný držák gyroskopu 5) hlasové ovládání 6) zobrazování hodin při vypnutém přístroji 7) změna v ovládání klimatizace, přepracování pop-up oken a možnost nastavení délky trvání zobrazení okna 8) zadávání cílů přes obrázky (přes souřadnice uložené v EXIFu) 9) zobrazení omezení rychlosti při navigaci+F1 10) možnost blokování úseku silnic pro routování 11) přizpůsobení přístroje na nové typy vozu 12) přímé vytáčení čísel uvedených v POI 13) zobrazení „koláče“ plnosti HDD 14) možnost zadávání průjezdních bodů (průjezd oblastí) 15) zvýšení počtu dílčích cílů
×
×
  • Vytvořit nový...