Jarda-k Vloženo 9. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2016 Proč by měla těhlice při výměně ložiska prasknout? Takovej přesah to ložisko zase nemá..... A tu cenu ani komentovat nebudu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jandax Vloženo 10. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2016 Za 12 tis udělám bez problémů generálku celý přední nápravy a ještě zbyde na výměnu oleje. Ceník servisů je skutečně k smíchu ale zas když to sou lidi ochotni zaplatit tak je to asi v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir_Jarek Vloženo 9. Květen 2017 Sdílet Vloženo 9. Květen 2017 Tchánovi hučí na Junioru (bez posilovače) ložisko předního kola. Jak poznám který? Krom toho, že se to rozléhá slyšim jen na jedno ucho, takže směr odkud jde zvuk tak jako tak nepoznám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 9. Květen 2017 Sdílet Vloženo 9. Květen 2017 tak teoreticky by jsi to mohl poznat, když dáš auto na hever a otočíš kolem, které bude "hlučnější" tak to by to mělo být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir_Jarek Vloženo 9. Květen 2017 Sdílet Vloženo 9. Květen 2017 (editace) Co když je to takový ňáký stejný...? Napadá mě, že buď jsou chycený obě (nebo taky ta moje hluchota...)... Zkoušel jsem i na rovný silnici kličkovat a hluk se vždy zhoršil v momentě zatočení doprava - tedy v momentě, kdy váha auta lehla víc na levou stranu - tedy jsem to tipoval na levé. Nicméně v servisu mu řekli, že je to pravé (připouštím, že neslyšej tak blbě jako já). Takže tedy budou měnit pravé a budou to dělat oni, páč stahovák stojí trojku a práce pouze 1200... Editováno: 9. Květen 2017, autor: Sir_Jarek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 10. Květen 2017 Sdílet Vloženo 10. Květen 2017 no vidíš, dal bych na servis ... při nejhorším vymění pak i to druhé a bude zase klid na hodně dlouho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir_Jarek Vloženo 10. Květen 2017 Sdílet Vloženo 10. Květen 2017 Asi tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 10. Květen 2017 Sdílet Vloženo 10. Květen 2017 Zdravím po delší době!....měl bych dotaz...prošmejdil jsem skoro celé vlákno a všude každej akorát píše, že měnit ložiska při XX km..ale nikdo nenapsal zatím rozdíl jak poznat špatné ložisko vs. špatný homokinetický kloub.....nedávno cestou do Olmu jsem zjistil, že při rychlosti 90-110km mi při sešlápnutí plynu začalo auto "drnčet"...né moc, ale cítil jsem to...když jedu do zatáčky tak se z levé strany vždycky ozve zvuk jako když něco pukne...většinou tento zvuk byl podobný jako když natáhnete pružinu a vrátíte do původního stavu...podle popisu v úvodní reakci tohoto vlákna by to měl být kloub...popis by tomu odpovídal...já měl teda podezření na ložisko nebo pružiny...jak kterou závadu diagnostikuju?? Jak se pozná vadné ložisko od kloubu popř. od pružiny?..Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 10. Květen 2017 Sdílet Vloženo 10. Květen 2017 no dle toho jak to popisuješ, tak bych to viděl na ložisko horního uložení tlumiče. Drhne a pak se naráz uvolní a pružina v misce skočí, proto ta rána Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 11. Květen 2017 Sdílet Vloženo 11. Květen 2017 nu dobrá...a má to i nějakou spojitost s tím drnčením při rovné jízdě?..mám takové zatím jemné vibrace od volantu...auto jede rovně, neuhýbá...jen "vibruje"...do toho je auto i docela hlučné...určitou míru na tom má i kombinace se zvukem výfuku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 11. Květen 2017 Sdílet Vloženo 11. Květen 2017 v jakém stavu jsou tlumiče? ... To vypadá na komplet výměnu, tlumiče, horní uložení ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 11. Květen 2017 Sdílet Vloženo 11. Květen 2017 (editace) no v jakém..když přezouvám kola tak to kontroluju...vyteklé nejsou..akorát klasicky špinavé..jinak nevím co bych k tomu napsal plasty jsem důle ještě neměl.. Editováno: 11. Květen 2017, autor: Krtek6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 11. Květen 2017 Sdílet Vloženo 11. Květen 2017 jak jsou staré a jak vypadá vzorek na pneu, pila? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 11. Květen 2017 Sdílet Vloženo 11. Květen 2017 no auto je rok 2000 a najeto mám 135tis...pneu letní 205/45 R17 ..vzorek skoro nový...zimáky klasika 165/75 R14 či kolik to je...na dojetí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 11. Květen 2017 Sdílet Vloženo 11. Květen 2017 asi by to chtělo nechat si udělat test tlumičů, od toho se pak odpíchnout co dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 11. Květen 2017 Sdílet Vloženo 11. Květen 2017 to asi jo...bohužel netuším kdo to tady u nás může dělat...a navíc tady každej řemeslník dělá do 7-16 a to já se nikde nedostanu ...to jsem v práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 11. Květen 2017 Sdílet Vloženo 11. Květen 2017 ujo google https://www.bestdrive.cz/sluzby/test-tlumicu.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 11. Květen 2017 Sdílet Vloženo 11. Květen 2017 (editace) tak tohle hovoří jasně o komičnosti celé situace..výpis všech poboček co dělají testy tlumičů a zrovna ta jedna co mám asi 200m od baráku tam není pořídím komplet štělovatelnej podvozek od Ta Technixu za 5,5peněz a bude vyjde mě to levnější než to skládat origo.. Editováno: 11. Květen 2017, autor: Krtek6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 11. Květen 2017 Sdílet Vloženo 11. Květen 2017 tak ty máš dílnu 200m od baráku a nevíš kde to udělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 12. Květen 2017 Sdílet Vloženo 12. Květen 2017 (editace) no, ale jak píšu...u mě sice je ten barum servis...ale za 1) časově mi to nepasuje 2) zrovna tam nedělají ty testy posle té stránky edit: tak v olmu to udělají za 160,- což je dobrá cena...+ cca 150,- cesta ...ještě jsem volal do škodovky u nás, ale tam mi to zvedl nějakej novej čiman, a že je tohle ještě nedělal, že se musí zeptat co za to chcou...tak čekám na reakci Editováno: 12. Květen 2017, autor: Krtek6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 12. Květen 2017 Sdílet Vloženo 12. Květen 2017 tak holt budeš muset googlit jinde, nevím odkud jsi, ale nějaká dílna se určo najde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Květen 2017 Sdílet Vloženo 12. Květen 2017 Borci, ložiska kol a ne tlumiče se zde mají řešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 15. Květen 2017 Sdílet Vloženo 15. Květen 2017 sorry...už mlčím..já jen chtěl vědět jak poznám chybné ložisko od dalšího Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarkusDelRey Vloženo 1. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2017 Ako v domácich podmienkach demontuvate ložisko? Teda ak nemáte lis. Staré sme ledva vytlkli a nové ako ako tak naklepnut po jeho schladeni a nahriati naboja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin791203 Vloženo 5. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2017 Prosím vas aky je prumer predniho naboje Fabia 1.4tdi BNV 2006.Je to 121mm alebo 127mm.Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.