Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

nazdarte chcem sa spýtať či niekto nevie poradiť ....niekedy keď auto iba nečinne stojí na mieste, zapnú sa mi samé od seba stretávačky...auto je v úplnom klude ...a nejdu vôbec vypnúť ...minule som musel odpojiť batériu a zapojiť a už sa vypli...ale stalo sa mi to znova a stačilo len naštartovať a zapol som ich a vypol a bolo ...ale dnes mi to spravilo znova a nepomohlo ani keď som naštartoval nešli vypnúť ...dali sa vypnúť až keď som došiel domov z roboty...a niekedy mi nešli zapnúť diaľkové, len preblikávali ....môže to mať súvis s luccasamy ? ...lebo som tam dával z druhého fáčka a zdajú sa mi viac dojebané jak tie pred tým, alebo to je nejaké relátko ? ..ďakujem

Vloženo

Opakovaný problém fáček (a felin) - voda, buď zkondenzovaná, nebo proteklá spárou kolem těsnění čelního skla, dostane se do pojistkového/relátkového boxu nad nohama spolujezdce a tam učuní svoje dílo...

Náprava: vyndat desku, vysušit, vysušit i její bezprostřední okolí, odstranit z desky zbytky oxidů, vyčistit patice relátek i kontakty na relátkách, propájet případné podezřelé pájené spoje. Mělo by to pomoct, i když odstranění prvotní příčiny (odstranění průsaku vody, většinou kolem čelního skla) je taky nutnost.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...