wsharan Vloženo 18. leden 2014 Sdílet Vloženo 18. leden 2014 a kde jsi je kupoval a co tě stály? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerky18 Vloženo 19. leden 2014 Sdílet Vloženo 19. leden 2014 Kupoval som ich cez ebay a predajca bol zo spanielska. Stali ma s postou obe 95eur. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 19. leden 2014 Sdílet Vloženo 19. leden 2014 u SII se dají vyměnit výbojky, aniž by se něco na autě rozebíralo ? Mě na VW CC praskla levá a v autorizáku říkaj, že se musí sundat nárazník. Netušíte někdo proč ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerky18 Vloženo 19. leden 2014 Sdílet Vloženo 19. leden 2014 Ja na superbe za 3min vymenene... neviem ako passat ale napr o2 rs je uplne ina. Mas tam tie gumove kruzky z vnutra svetla ktore dokazes odobrat a dostat sa k ziarovkam? Ak ano vymenis to jednoducho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 19. leden 2014 Sdílet Vloženo 19. leden 2014 já nevím, to je na záruku, tak se do toho nehrabu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerky18 Vloženo 19. leden 2014 Sdílet Vloženo 19. leden 2014 Myslim si ze vymenenie ziarovky na zaruku nie je:-D ved je to bezny spotrebny material a ty vobec nezasahujes do elektriky alebo kabelaze. Ale ak teda chces ist do servisu je to tvona vec. Ja len hovorim ze vymenit to je zalezitost po minute na kazde svetlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 19. leden 2014 Sdílet Vloženo 19. leden 2014 už jsem tam byl. Mám D3S a na záruku je mění. Cena originálních je strašlivá. Jen to mám tak trochu na pokračování, protože je neměli skladem, tak mechoš jen vytáhnul tu špatnou. Ale nevím právě, jestli nebude nějakej opruz ta zpětná montáž. Mluvili něco o sundavání nárazníku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkihome Vloženo 1. Únor 2014 Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 zdravim vospolok, mam neuveritelny pribeh, ktory sa mi nestal ani pri vymene xenonov na OOOO A4, kde som musel demontovat naraznik a vyberat oba svetlomety. vcera vecer mi prisli vybojky, tak ze ich vymenim. dal som dole gumovu krytku, odpojim opatrne kabel, a velmi opatrne som pootocil vybojku o 45° a vybral ju - islo to ako po masle. nasledne som zistil, ze D1S maju na sebe specialnu objimku, akysi kruzok, ktory som prehodil na nove ziarovky (je tam zarez, takze sa inak nedaju dat) a teraz pride to hlavne: do svetla som ich nebol schopny dostat tak, ako tam boli predtym. j3bal som sa s tym na jednom svetle asi polhodinu, na druhom dtto a nedal som to. predtym smeroval konektor smerom dole, teraz ho mam v 45° uhle nabok. samozrejme pocas toho ako som sa s tym j3babral, tak som na oboch objimkach ulomil jeden zo styroch cicikov. pripadam si ako uplny nemlehet. co robim zle? mate nejake skusenosti? dakujem za akukolvek radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 1. Únor 2014 Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 Buď nemáš dobre daný ten plastový blbinec alebo nezacvaknutý , potom tam výbojku dáš a zatočíš konektorom aby bol kolmo hore , musí to ísť .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkihome Vloženo 1. Únor 2014 Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 Uz sa mi to podarilo. Problem bol v tom, ze stare vybojky mali plastovu objimku a nove kovovu. A kovova sla vlozit do toho kruzku dvomi sposobmi. Trafil som v oboch ten nespravny. Uz je to v poriadku. Dakujem za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edob Vloženo 28. Březen 2014 Sdílet Vloženo 28. Březen 2014 Nemá náhodou niekto dielenskú prítučku ku xenónovým svetlometom (bixenon D1S) pre výmenu výbojky? V starej prípručke píšu, že treba dať dole nárazník, vybrať svetlomet.... atd. Mám superb II z r. 2009. Vopred ďakujem za každú radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 28. Březen 2014 Sdílet Vloženo 28. Březen 2014 záleží od motorizácie ale dá sa to pekne aj na aute Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkihome Vloženo 28. Březen 2014 Sdílet Vloženo 28. Březen 2014 Mne to na 1,8TSI slo na aute v pohode. Bez demontaze naraznika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanPatrol Vloženo 28. Březen 2014 Sdílet Vloženo 28. Březen 2014 Zrovna včera jsem měnil výbojku D1S v levém světle a vše trvalo zhruba dvě minuty. Motorizace 103Kw BMP - Sup II. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edob Vloženo 28. Březen 2014 Sdílet Vloženo 28. Březen 2014 Skúsil som sa pozrieť pod gumovú krytku, výbojku tam vidieť, takže asi to pôjde, ale neviem ako je tam pripevnená. Zajtra by som to skúsil ak niekto poradí ako ju uvoľniť a vybrať. Ako som písal každá rada dobrá. Vopred ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 28. Březen 2014 Sdílet Vloženo 28. Březen 2014 výbojka je uložená v plastovej pätici - tu vyššie je foto , pootočením doľava ju vytiahneš , odpojíš konektor . Zatlačíš poistku na pätici a prehodíš ju na novú výbojku , je to jednoduché ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edob Vloženo 29. Březen 2014 Sdílet Vloženo 29. Březen 2014 ďakujem za radu, bolo to fakt jednoduché ako facka, len práca po slepačky, lebo svetlo je zozadu zakryté motorom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roti Vloženo 5. Duben 2014 Sdílet Vloženo 5. Duben 2014 zdravim vospolok, mam neuveritelny pribeh, ktory sa mi nestal ani pri vymene xenonov na OOOO A4, kde som musel demontovat naraznik a vyberat oba svetlomety. vcera vecer mi prisli vybojky, tak ze ich vymenim. dal som dole gumovu krytku, odpojim opatrne kabel, a velmi opatrne som pootocil vybojku o 45° a vybral ju - islo to ako po masle. nasledne som zistil, ze D1S maju na sebe specialnu objimku, akysi kruzok, ktory som prehodil na nove ziarovky (je tam zarez, takze sa inak nedaju dat) a teraz pride to hlavne: do svetla som ich nebol schopny dostat tak, ako tam boli predtym. j3bal som sa s tym na jednom svetle asi polhodinu, na druhom dtto a nedal som to. predtym smeroval konektor smerom dole, teraz ho mam v 45° uhle nabok. samozrejme pocas toho ako som sa s tym j3babral, tak som na oboch objimkach ulomil jeden zo styroch cicikov. pripadam si ako uplny nemlehet. co robim zle? mate nejake skusenosti? dakujem za akukolvek radu. zeleny jsou pro D3S vybojku. Pro D1S jsou cerny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roti Vloženo 5. Duben 2014 Sdílet Vloženo 5. Duben 2014 kdyby nekdo shanel vybojky, mam tady origo Philips 4700K... patice: D1Svýrobce: Philipstyp: XenStart 85410+ (4700K)cena: 999,-popis: seriove napr. ve vozidlech Mercedes-Benz, Bentley, RR,... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 5. Duben 2014 Sdílet Vloženo 5. Duben 2014 aktuálne je aj výrobca originálu PHILIPS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaro Superb2 Vloženo 12. Září 2014 Sdílet Vloženo 12. Září 2014 Zdravím. Sháním ja, a kolik chceš za to D1S Je prava že? Když ještě máš tu vybojki tak se mi ozvy díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martkawa Vloženo 17. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2014 (editace) Na aukru jsou D1S 4300K za 400,- sám jednu musim koupit. Na levé straně začala svítít trochu do fialova,takže se za chvíli asi odporoučí.Hlavně že tvrdili že xenony jsou navždy ,asi jako olej v DSG U xenonů vám každý prodejce bude tvrdit,že jsou bezůdržbové. Když se zmíníte že odcházejí výbojky,tak začne blekotat něco od 3000 hodinách a že to je asi 200tis/km Jinak výměna obou výbojek je velice úsměvná věc.Jde pouze o to že nová má trochu jinou barvu(více bílou v případě 4300k) a měla by být i svítivost lepší(po 90tis/km by měla být výbojka na 70-80%).Mě osobně je úplně jedno jak to vypadá.Lepší svítivosti jsem nepostřehl.Ale pravdou je,že dnešní ceny 400,- za jednu výbojku je už akceptovatelná. Editováno: 20. Říjen 2014, autor: Pawouk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 17. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2014 Nevim, kde jsi slysel, ze xenony jsou navzdy. V navodu mas normalne psano, co mas delat, kdyz prestane fungovat (hadej... jet do servisu). Xenony by se navic mely menit vzdy v paru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prassat Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 Jen doplním ke xenonům..... Ve škole se také říkalo, že jsou doživotní (ale v tý době byly ještě xenony v "plenkách" a učitelé a mistři jezdili ve Š120). Kolik hodin nasvítí, toť otázka. Co je ale jasné, že více ovlivní životnost xenonu směrem dolů jeho časté zapínání, než doba kterou svítí. Jinak doma jsme měnili xenony na starší X5 až po najetí 300 tis/km a 7 letech, kdy už svítili oproti Superbu mizerně (navíc jedna už měla lehce narůžovělý nádech - což značí její smrt). Pokud se dneska bere životnost auta 200 - 250 tis km, tak doživotní xenony to fakt byly :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkihome Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 ja som mal predtym Audi A4, pricom napr. pri bliknuti dialkovymi mi blikli xenony. pri 120k sa odporucili skoro obe naraz. teraz mam SII a denne svietenie cez xenony ako aj coming a leaving home a tiez odisli pri cca. 120k. coming a leaving home som si vsak uz prekodoval do hmloviek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.